PVSRA (Harga, Kelantangan, Analisis S
Halaman 1 daripada 1137 123 ... TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 61

Thread: PVSRA (Harga, Kelantangan, Analisis S

 1. #1
  3 Lampiran (s) Notis #1: Kami berhasrat kandungan benang ini memudaratkan kepentingan komersial penjahat yang menjalankan pasaran mata wang.
  Notis #2: Baca Catatan #1 sepenuhnya dan ikuti semua arahan sepenuhnya, dan serius mengenainya atau hilangkan keistimewaan penyiaran anda di sini.


  Gadis dan Lelaki yang dihormati, Rakan Peniaga Runcit Semua,

  PVSRA bermaksud Price, Volume, SR Analysis. Kini, dengan rangkaiannya sendiri, PVSRA menuju ke Permulaan Baharu. Siaran #1 ialah pengenalan kepada utas dan akan mengandungi pautan ke kandungan penting. Ia akan mengalami perubahan dari semasa ke semasa. Pastikan diri anda terkini. Rujuk kembali Siaran #1 dengan kerap.

  Ini adalah Permulaan Baru, tetapi bukan hanya untuk PVSRA. Ia adalah untuk anda semua,....seperti yang selalu berlaku untuk anda semua. Ia adalah benang anda. Di sini saya akan menjadi, seperti biasa, hanya penjaga badan kerja yang mengikutinya. Dan, anda mempunyai ikrar saya, bahawa saya tidak mempunyai niat komersial dan bahawa segala-galanya di sini akan ditawarkan secara percuma dan dikongsi dalam semangat peniaga runcit membantu peniaga runcit, supaya kita semua boleh mengalami kejayaan yang semakin meningkat dan Berkat Tuhan untuk membantu orang lain.

  Benang ini ialah buku teks baharu untuk PVSRA. Buku teks yang baik mempunyai teks dan ilusi yang jelas. Sila buat buku teks baharu ini dengan bangga dan berhati-hati untuk menjelaskan siaran anda dengan baik dan boleh dibaca. Ada yang akan membaca catatan ini beberapa bulan atau bahkan tahun dari sekarang. Adakah siaran anda akan masuk akal kepada mereka? Etika penyiaran di sini adalah yang terbaik untuk buku teks baharu ini. Hanya siarkan carta menggunakan templat kami, dan jika anda menggunakan panel Pesanan Pantas MT4 yang terdapat di bahagian atas sebelah kiri carta, sila matikan untuk gambar yang disiarkan! Sila fahami objektif keseluruhan kami dan menyokongnya. Dengan berbuat demikian, anda akan membantu memajukan badan kerja yang sedang dibangunkan di sini, dan anda akan mendapat ucapan terima kasih daripada ramai orang lain yang membantu dan dibantu.

  Untuk siaran bersih gambar carta anda, sila ikut arahan ini:
  1. Cipta fail Desktop dengan beberapa nama seperti Tangkapan Skrin Jun 2015.
  2. Klik pada Fail dalam sepanduk MT4.
  3. Klik pada Simpan sebagai Gambar.
  4. Semak carta Aktif (seperti sedia ada).
  5. Nyahtanda segi empat tepat tentang MQL5.
  6. Klik ok.
  7. Simpan ke fail Desktop yang anda buat, yang anda boleh dapatkan semula untuk dilampirkan pada siaran FF.
  Ini akan menyimpan gambar hanya carta anda, tanpa semua sampah yang mengganggu yang mengelilinginya! Jika ada yang tidak melakukan ini, sila mula melakukannya demi objektif utas ini untuk menjadi buku teks pengajaran terbaik yang pernah ada!

  Milik Anda Sesungguhnya,

  -tah


  Pengenalan kepada PVSRA
  Jadi, mari kita mulakan dengan gambaran keseluruhan PVSRA. Lama-kelamaan, lebih banyak lagi akan ditranskripsikan di sini, tetapi biarlah ini mencukupi buat masa ini. Saya ingin memecahkan perkara ini dan mengatakan sesuatu yang ringkas tentang setiap bahagian. Baik?

  Harga - Ada orang kata Price Action is King. Saya katakan, kita tidak boleh tahu bagaimana MM (Pembuat Pasaran) akan menggerakkan harga seterusnya, tempoh. Tetapi harga cenderung untuk menyatukan di atas SR utama apabila MM mengisi pesanan pendek untuk SM (Wang Pintar) dan pesanan panjang untuk DM (Wang Bodoh), dan harga cenderung untuk disatukan di bawah SR utama apabila MM mengisi pesanan panjang untuk SM dan pesanan pendek untuk DM. MM juga adalah SM, dan mereka cenderung melakukan SM yang lain dengan lebih baik! Ini bermakna bahawa selepas MM mengisi pesanan SM/DM, mereka mungkin memindahkan harga sedikit lebih jauh dalam usaha untuk menghentikan beberapa pesanan yang dilaksanakan SM dan menyedut lebih banyak DM; kedua-duanya memberikan kecairan untuk MM untuk menambah kedudukan sisi SM mereka sendiri. Ya, MM itu bajingan. Tetapi maksudnya ialah boleh menyebabkan harga tidak berada di atas atau di bawah SR lagi, namun lebih banyak penyatuan boleh berlaku.

  Kelantangan - Peningkatan dalam aktiviti menunjukkan peningkatan dalam minat. Tetapi, adakah ia minat panjang atau pendek? Di manakah harga dalam gambaran yang lebih besar apabila ini berlaku? Adakah ia berada pada paras tertinggi atau rendah dalam tindakan harga keseluruhan? Dan jika bar volum tinggi adalah untuk lilin yang boleh anda periksa dengan pergi ke carta TF yang lebih rendah, anda mungkin melihat di mana dalam penyebaran lilin itu volum paling banyak berlaku, tinggi atau rendah! Menggunakan volum adalah mengenai mengambil perhatian tentang peningkatan relatif dalam volum dan apa yang dilakukan oleh harga pada masa yang sama. Adakah volum yang lebih baik memihak kepada harga yang lebih rendah atau lebih tinggi, kerana harga wafel MMs naik dan turun? Dan adakah volum menjadi ketara apabila MM mengambil harga di atas atau di bawah SR utama?

  SR - Baca semua tentang SR di Baby Pips.com. Apa yang saya ingin anda sedari di sini ialah tahap harga bernombor keseluruhan, separuh dan suku (selepas ini dirujuk sebagai Tahap) adalah SR yang paling penting dalam pasaran ini! Bukan kerana harga berhenti, menjeda, meneruskan atau berbalik di sana, tetapi kerana di atas atau di bawah tahap ini, penyatuan penting (MM yang mengisi pesanan SM) berlaku. Apabila pesanan lama SM dipenuhi, mereka mula berminat untuk membuat pesanan untuk menutupnya pada harga yang lebih tinggi, dan oleh itu MM akan menaikkan harga yang lebih tinggi, akhirnya. Setelah pesanan pendek SM diisi, mereka mula berminat untuk membuat pesanan untuk menutupnya pada harga yang lebih rendah, dan oleh itu MM akan menurunkan harga yang lebih rendah, akhirnya.

  PVSRA - Jika kita dapat melihat penyatuan di atas/di bawah SR utama, periksa tindakan harga keseluruhan pada pelbagai carta TF, dan ambil perhatian di mana peningkatan ketara dalam volum telah berlaku baru-baru ini (adakah volum memihak kepada tinggi atau rendah relatif), maka kita boleh membina konsensus tentang jenis pesanan yang paling baru-baru ini diisi oleh MM; membeli untuk membuka seluar panjang atau menutup seluar pendek, atau menjual untuk membuka seluar pendek atau menutup seluar pendek. Dan kita boleh mendapatkan idea yang lebih baik jika keadaan seterusnya akan menjadi menaik atau menurun. Dan sebaik sahaja PA mengesahkan keputusan PVSRA kenaikkan atau menurun kami, dengan menyedari kepentingan Tahap, kami boleh melihat melangkaui PA semasa ke arah yang dituju dan melihat kepada PA SR bersejarah (penggabungan sekitar Tahap utama) untuk mendapatkan calon di mana harga mungkin dikepalai. Dan buaian lembu jantan atau beruang biasanya dijalankan dari segi 100 , 150 , 200 pip, .....dsb. Dan sekarang anda tahu mengapa.

  Baik. Sekarang, jika ini adalah pengenalan pertama anda kepada PVSRA, dan baru sahaja membaca perkara di atas, anda mungkin menggaru kepala anda dan masih keliru. Itu perkara biasa. Saya akan memberitahu anda satu rahsia tentang pasaran dan mengapa anda mempunyai hak untuk keliru. Rahsianya ialah ini. Pasaran tidak boleh ditakrifkan oleh matematik atau logik yang tidak berubah. Inilah sebabnya mengapa ahli matematik yang paling maju selama satu abad tidak pernah hampir untuk memecahkan pasaran. Ia tidak boleh dilakukan. Sesuatu yang lain, selain daripada matematik dan logik tidak berubah adalah operan asas dalam pasaran. Pernahkah anda melihat kanak-kanak mencuba teka-teki jigsaw buat kali pertama? Dan melihat apabila kanak-kanak itu membesar dan mencuba lebih banyak daripada mereka, dan lebih kompleks? Apa yang ada di pasaran akan saya huraikan kemudian, tetapi buat masa ini percayalah saya dalam hal ini. Kita perlu menerapkan diri kita untuk mempelajari cara melakukan PVSRA sama seperti kanak-kanak menyerang belajar cara membuat teka-teki jigsaw. Dan kita mesti terus melakukan PVSRA, kerana pada masanya fikiran kita akan belajar apabila kita baru sahaja mengambil bahagian penting teka-teki itu, dan kita tahu ke mana ia pergi! Membangunkan kemahiran PVSRA adalah satu bentuk seni. Kita tidak boleh membiarkan diri kita berasa teruk jika kita terlepas petunjuk. PVSRA ialah bentuk seni yang memerlukan masa untuk disempurnakan. Lama kelamaan kemahiran kami akan berkembang dan pembacaan kami tentang pasaran yang tidak dapat diramalkan akan bertambah baik. Kita mesti mengambil kepada pembelajaran berterusan dan penerapan PVSRA.


  Pengenalan kepada Bagaimana Pasaran Berfungsi Sebenarnya
  Adakah sesiapa masih ingat kartun Abner dalam akhbar Ahad? Izinkan saya melukis untuk anda gambaran mental tentang bagaimana pasaran sebenarnya berfungsi.....

  Bayangkan Daddy Yokum berlumba-lumba dengan ganas dengan gerabak papan atas dan ke bawah di cerun curam dan menurun di jalan pergunungan yang kasar dan berbatu yang mempunyai selekoh tajam dan cenuram di satu sisi. Roda gerabak memuntahkan batu dari tepi tebing! Malah senapang patah Daddy Yokum akan meletus akibat goncangan papan baldi! Wajah Daddy Yokum kelihatan gila, tetapi dia tersenyum! Kuda itu mempunyai pandangan liar di matanya dan berbuih di mulut. Terdapat dua penumpang yang dilambung-lambung di belakang papan, ketakutan dilanda! Sekarang, mari kita menyorot kembali dari gambar kartun ini dan letakkan label yang diperlukan. Di sebelah gerabak terdapat tanda Harga Pasaran. Daddy Yokum yang gila, tersenyum, adalah Pembuat Pasaran. Penumpang yang dilambung adalah pembeli dan penjual.

  .....Faham? Harga pasaran tidak ditentukan oleh pembeli dan penjual. Mereka ditentukan oleh Pembuat Pasaran Bank Perompak (MM).


  MM ialah Manipulator Harga Pasaran dan Pencuri!
  Pasaran adalah ciptaan tunggal Bank Perompak yang membuat pasaran. Walaupun ia melayani dunia perdagangan, mereka menjalankannya untuk mengaut keuntungan. Dan mereka membuka pasaran untuk memupuk perdagangan mata wang yang prolifik oleh orang lain untuk tujuan semata-mata untuk membuat lebih banyak keuntungan. Mereka menggerakkan harga ke atas dan ke bawah untuk mencipta kecairan untuk mengisi pesanan SM (Wang Pintar) dan DM (Wang Bodoh), untuk komisen yang mereka buat dengan mengisi pesanan. Apabila mereka mempunyai beberapa pesanan di atas harga semasa dan beberapa di bawah harga semasa, pada pendapat anda siapa yang menentukan urutan arah dan jarak harga akan bergerak supaya pesanan ini boleh diisi? Dan sentiasa - kerana mereka tahu bagaimana mereka akan menggerakkan harga seterusnya - mereka mengambil kedudukan sendiri untuk membuat keuntungan tambahan.

  Mereka melakukan ini dengan:
  1. Memanipulasi harga untuk menyedut ke dalam pasaran DM yang mengambil posisi sebelah yang salah.
  2. Memanipulasi harga untuk menyedut ke dalam pasaran SM yang mengambil kedudukan sebelah kanan, tetapi terlalu cepat, dan kemudiannya memanipulasi harga untuk mencapai hentian mereka.

  Mereka mempunyai kawalan penuh terhadap harga, dan melalui tindakan ini mereka secara berkesan mencuri wang daripada orang lain untuk mengisi posisi sebelah kanan mereka sendiri sebelum mengalihkan harga ke kawasan seterusnya yang telah mereka putuskan untuk mengisi pesanan, dan untuk mengambil keuntungan pada kedudukan mereka yang dibina terlebih dahulu . Jangan salah faham. Saya tidak membantah ketidaktentuan pasaran yang dicipta oleh Bank Perompak ini. Kami perlukannya. Tetapi kita juga perlu memahami orang-orang ini seperti apa, kain yang mereka potong. Mereka adalah penyangak, dan kita perlu lebih berhati-hati dalam berdagang di pasaran yang mereka kendalikan. Pada beberapa hari istimewa anda boleh melihat mereka dalam warna sebenar mereka. Kita patut menyaksikannya. Ambil perhatian tentangnya. Cakaplah. Dan ingatlah!

  Jadi, masuk akal bahawa kita mesti Berhati-hati Menunggang Coattails Penyangak Mengendalikan Pasaran ini!


  Templat PVSRA dan Dalaman
  Di bahagian bawah Pos #1 anda akan menemui fail zip terkini yang tersedia mengandungi templat sampel dan indior sokongan untuk carta hitam dan putih. Muat turun fail zip. Ekstraknya untuk menghasilkan dua folder untuk carta hitam dan putih yang mengandungi fail untuk indiors dan templat. Tampalkan fail indior ke dalam folder MT4/MQL4/Indiors. Pastikan indiors masuk ke folder MQL4/Indiors. Akses folder ini daripada platform MT4 yang dibuka dengan mengklik pada Fail/Buka Folder Data/MQL4/Indiors. Jika sistem pengendalian anda ialah Windows 7 atau 8 dan anda menghadapi kesukaran dengan indiors/templat, klik kanan pada keserasian sifat ikon MT4 win xp sp3. Tampalkan fail templat ke dalam folder MT4/Templat. Mulakan semula aplikasi MT4 anda.

  Amaran! Buat kerja sekolah kamu! - Untuk maklumat tentang penggunaan ciri asas indior, definisi dan perubahan daripada versi sebelumnya, baca Nota Pengguna di bahagian atas kod setiap indior. Nota Pengguna ada untuk memberi arahan, memaklumkan dan mengelak daripada menjawab soalan yang sama berulang kali daripada pemula. Oleh itu, dengan ini dinasihatkan! Baca Nota Pengguna dan uji Input Luaran bagi indiors ini dan bukannya bertanya soalan! Anda boleh membaca Nota Pengguna selepas indiors dipasang ke MT4. Dalam tetingkap MT4 utama terdapat ikon kuning yang mewakili manual. Klik padanya untuk membuka MetaEditor, di mana anda akan menemui senarai yang dipanggil Navigator yang mengandungi fail yang dipanggil Indiors di mana anda akan menemui indiors kami. Klik dua kali pada mana-mana indiors kami dalam senarai itu dan kod untuknya akan muncul dalam tetingkap MetaEditor. Anda akan menemui Nota Pengguna di bahagian atas kod. Ringkasan ringkas berikut.

  Tahap Perdagangan #1 - Indior ini menggantikan keperluan untuk memaparkan garisan tahap dagangan terbina dalam MT4, yang mengeruhkan carta dan tidak boleh disesuaikan. Indior kami memaparkan titik masuk perdagangan dan tahap, tahap untuk purata semua EP (membenarkan saiz berubah), dan tahap TP dan SL anda. Garisan berkod warna, sertakan label (termasuk label Untung/Rugi), dan buat carta yang lebih bersih sambil memberikan maklumat yang lebih baik untuk membantu anda mengurus dagangan anda.

  Panel Akses #2 - Indior ini memberi anda akses kepada beberapa ciri carta, termasuk Jam, baris Bida dan Tanya khas, paparan Tahap, Fibos Asli, Pivot boleh laras zon masa, markah Julat H/L untuk hari dan minggu , Pemisah hari menegak khas dan vLines yang menandakan permulaan akhir pasaran penting pada siang hari. Ambil perhatian bahawa beberapa ciri yang dinyatakan di sini anda akan dapati dimatikan pada templat sampel. Anda perlu menggunakan Input Luaran yang disediakan untuk menghidupkannya. Indior ini mempunyai banyak Input Luaran untuk disesuaikan. Pertimbangan Masa Penjimatan Siang adalah automatik sepenuhnya. Paparan carta yang betul tidak bergantung pada suapan data langsung. Walau bagaimanapun, indior ini mempunyai prosedur persediaan kritikal yang mesti dipatuhi pengguna, jadi baca Nota Pengguna!

  #3 Panel FFCAL - Indior ini menyenaraikan sehingga empat peristiwa akan datang yang boleh menjejaskan turun naik pasaran, menggunakan kod keutamaan untuk jaminan amaran awal yang terbaik.

  Suite Trend #4 - Indior ini menyediakan pelbagai cara anda boleh memaparkan garis purata bergerak: jalur yang dipenuhi titik, garisan ringkas atau berbilang baris dan konfigurasi berwarna pepejal. Secara lalai, ini ditetapkan untuk menarik 50 EMA, pilihan yang baik menggantikan keperluan untuk memaparkan lebih daripada satu garisan purata bergerak.

  Suite #5 Candles - Indior ini melukis bar PVA (Analisis Harga-Volume), batang lilin dan badan lilin, serta bar standard, batang lilin dan lilin Heiken-i. Pilihan amaran memberi isyarat apabila situasi Climax PVA wujud.

  #6 Volumes Suite - Indior ini melukis histogram volum PVA (Analisis Harga-Volume) atau histogram volum standard dalam subtingkap carta pertama. Pilihan amaran memberi isyarat apabila situasi Climax PVA wujud.

  Penghargaan - Saya ingin merakamkan penghargaan ikhlas kepada individu berikut yang usaha mereka menjadikan indior kita sebagai indior superlatif seperti mereka. Kami berhutang budi kepada mereka untuk kerja mereka:

  manusia gua - atas sumbangan murah hati beliau kepada pengekodan TzPivots pada zaman awal rangkaian THV, dan yang telah diteruskan sejak itu.
  pips4life - untuk Jamnya yang sangat baik yang merupakan asas untuk Jam kami, dan untuk mengawal vLines dan TzPivots pasaran kami melalui peralihan Masa Penjimatan Siang.
  qFish - untuk kod yang penting dan kritikal dalam indior Tahap Perdagangan kami, kod Skala Carta dalam indior Suite Trend/Lilin/Volume kami dan bekerja pada FFCal.
  deVries - untuk pengekodan semula pengendalian fail dalam indior FFCal kami supaya ia akan berjalan dengan betul pada MT4 Build 600 .
  atstrader - untuk ciri yang ditambahkan pada FFCal, dan untuk pengubahsuaian tambahan baru-baru ini bagi kod pengendalian fail.

  Templat Contoh - Templat sampel (untuk carta hitam dan putih) hanyalah permulaan. Banyak templat berbeza boleh dibuat dengan menukar Input Luaran indior dan menyimpan semula dengan nama yang berbeza. Ini ialah cara yang disyorkan untuk menyesuaikan sendiri. Jangan cuba menyesuaikan mana-mana carta tetapi contoh templat yang disediakan. Anda boleh menghadapi masalah serius yang anda tidak sedari disebabkan oleh kerumitan yang terlibat dalam cara susunan indior kami mempengaruhi paparan yang betul bagi yang lain, dan bagaimana sifat carta MT4 tertentu ditetapkan! Lampiran 1685156Lampiran 1685157

  Notis: Sentiasa gunakan fail terkini. Pastikan fail anda telah dimuat turun selepas cap tarikh dan masa fail di bawah:

  https://www.justgetforex.com/attachm...5229426352.zip

 2. #2
  4 Lampiran Percubaan pertama ialah 2 pesanan jual pada GBPUSD pada 1.4049. Itu ditutup untuk -36 pip. Percubaan seterusnya saya untuk menjual GBPUSD adalah pada 1.4063 dan pesanan tersebut ditutup untuk 24 pip. Dagangan terakhir ialah 2 pesanan beli pada Minyak pada 64.15. Menutup satu pesanan untuk 40 kutu, dan satu lagi untuk 63 kutu. Untuk 103 kutu jumlah. bersih. 89 pip/kutu untuk hari itu.
 3. #3
  3 Lampiran 2 Pesanan Belian Semalaman pada GBPUSD pada 1.4025 yang ditutup untuk 56 pip. Dan Pesanan Belian 2 Semalaman untuk Minyak pada 62.22 yang ditutup untuk 100 mata. bersih. 154 pip/kutik untuk hari ini. 4. #4
  3 Lampiran
  Quote Originally Posted by ;
  @... tahniah, kemasukan minyak itu sempurna! salam,
  Terima kasih saudara! Menghargainya! Terlepas semalam, jadi saya hanya akan mencampurkannya dengan hari ini. -------------------------------------- Semalam kecoh panas. Banyak perdagangan bolak-balik adalah masalah besar. Saya mencampurkannya dan meletakkan jaring yang terkumpul di bahagian bawah. Sejujurnya hari ini adalah kekacauan yang hangat. Banyak perdagangan bolak-balik minyak adalah masalah besar. Saya mencampurkan kesemuanya daripada menyiarkannya secara individu. Saya mungkin akan menyiarkannya seperti ini pada masa hadapan juga. -8 pip pada GBPUSD. -46 kutu pada Minyak. bersih. -58 pip/kutu untuk hari itu. 5. #5
  Saya cuba untuk melihat Pengguna bukan pada templat tetapi tidak boleh. Bolehkah sesiapa membantu saya menyukainya? Jika tidak, bolehkah sesiapa menerangkan kepada saya apa yang diwakili oleh warna lilin?

 6. #6
  @binaryobi... tahniah, kemasukan minyak itu sempurna! salam,

 7. #7
  4 Lampiran Dagangan pertama ialah jualan semalaman pada 1.3950 yang ditutup untuk -33 pip. Dagangan seterusnya ialah jualan pada 1.3980 yang saya tutup pada waktu pulang modal, momentum sedang melonjak naik pada masa itu, dan saya mahu keluar dari jalan itu. Selepas itu terdapat jualan pada 1.3949 yang ditutup untuk 41 pip. Dan dagangan terakhir ialah belian minyak mentah pada 61.41 yang ditutup untuk 108 mata.114 pip/detik bersih hari ini.
 8. #8
  2 Lampiran
  Quote Originally Posted by ;
  {quote} Saya menggunakannya dengan MP juga menyukainya
  Itu yang jadi abang! gembira melihat pengguna profil pasaran lain di sini, saya fikir saya seorang sahaja lol 45 pip pada GBPUSD malam ini daripada lantunan kawasan nilai tinggi/zon permintaan. Saya akan menjadi sangat sibuk esok, jadi ini adalah layanan yang bagus untuk ch.


 9. #9

  Quote Originally Posted by ;
  Hai semua, hanya menguji PVSRA dengan beberapa profil pasaran. 51 Ticks pada Minyak hari ini. {imej} {imej}
  Saya menggunakannya dengan MP juga menyukainya

 10. #10
  2 Lampiran Audjpy panjang 188 pip GBPJPY panjang 190 pip


Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.