Results 1 to 3 of 3

Thread: Strategi baru - memerlukan penambahbaikan

 1. #1
  Hai semua,
  Saya dapati strategi pada hujung minggu. Saya telah memasukkannya ke dalam EA (Hanya teras asas EA). Pada backtesting selama tempoh 12 bulan, ia pada dasarnya menjadikan lebih dari 10% sebulan.
  Saya akan sangat menghargai bantuan anda mengenai perkara ini. Terdapat tempoh tertentu dalam pasaran di mana terdapat gerakan palsu dan jika saya dapat mencari jalan untuk menghapuskan atau mengurangkan mereka maka ini akan menjadi strategi yang baik.
  Petunjuk diperlukan:
  - 2 Purata bergerak eksponen (Tempoh 6 dan 15). Saya menguji ini dan mereka bekerja paling baik setakat ini.
  - ADX, tempoh 14.
  Strategi:
  Jika EMA cepat (6) berada di atas EMA (15) dan ADX (14) yang perlahan di atas 25 nilai maka letakkan dagangan (Panjang).
  Sekiranya EMA cepat (6) berada di bawah EMA (15) dan ADX (14) yang perlahan berada di atas nilai 25 maka letakkan dagangan (Pendek).
  Ambil Keuntungan = 60.
  StopLoss = 20.
  Semak ia, ia berfungsi dengan baik. Saya tidak mempunyai masa pada masa ini untuk menghantar tangkapan skrin, tetapi ia berfungsi dengan baik.
  Beritahu saya apa yang anda fikirkan. Saya akan menghantar tangkapan skrin esok.
  Tolong bantu saya memperbaiki strategi ini.
  Sangat mudah untuk kod walaupun.
  Terima kasih terlebih dahulu.

 2. #2

  Quote Originally Posted by ;
  Hi Guys, saya dapati strategi pada hujung minggu. Saya telah memasukkannya ke dalam EA (Hanya teras asas EA). Pada backtesting selama tempoh 12 bulan, ia pada dasarnya menjadikan lebih dari 10% sebulan. Saya akan sangat menghargai bantuan anda mengenai perkara ini. Terdapat tempoh tertentu dalam pasaran di mana terdapat gerakan palsu dan jika saya dapat mencari jalan untuk menghapuskan atau mengurangkan mereka maka ini akan menjadi strategi yang baik. Petunjuk diperlukan: - 2 Purata bergerak eksponen (Tempoh 6 dan 15). Saya menguji ini dan mereka bekerja paling baik setakat ini. - ADX, tempoh 14. Strategi: ...
  Hai, Daubert. Selamat datang ke Kilang. Anda belum menemui strategi. Anda telah menemui satu aspek strategi, iaitu kemasukan. Anda juga perlu mempertimbangkan saiz kedudukan, stop loss, apabila hendak menambah, dan kapan memotong pecundang yang jelas sebelum ia berhenti. Berkenaan dengan kemasukan anda, pada masa 6 melintasi 15 dan ADX mendapat di atas 25, anda berada dalam tahap kedua tren. Anda akan sedar bahawa anda akan mempunyai sekurang-kurangnya satu pengunduran sudah, jadi anda akan terlambat sedikit. Jika anda berada dalam pembetulan trend utama maka dua kaki adalah semua yang anda akan dapat dan anda mendapati diri anda berhenti. Cuba memahami apa yang berlaku dengan segmen harga yang menyebabkan keadaan yang anda dapati menguntungkan dan pergi dari sana.

 3. #3
  Saya suka lelaki JMN anda, betul, saya mendengar di mana anda datang. Apa cara anda boleh mentor saya ke dalam strategi yang lebih baik? Berharap untuk mendengar daripada anda tidak lama lagi. Terima kasih

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.