Sistem Pedagang Komoditi Auto Hedge
Halaman 1 daripada 1133 123 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 30

Thread: Sistem Pedagang Komoditi Auto Hedge

 1. #1
  1 Lampiran Selamat Tahun Baru 2015 satu dan semua!


  adalah satu konsep untuk kekal dilindung dalam pasangan komoditi yang bergerak sama 80% atau lebih dalam arah yang sama ditambah dengan memanfaatkan turun naik dalam sesi sesi UK-AS untuk mengumpul beberapa keuntungan perdagangan mereka.

  Sesetengah pasangan komoditi yang bergerak ke arah yang sama kebanyakannya ialah:

  i) USOIL (WTI Crude) vs UKOIL (Brent)

  ii) XAU USD (GOLD USD) vs XAU EUR (GOLD EUR)

  iii) XAU USD (GOLD USD) vs XAG USD (Perak USD)


  Nota: Anda boleh mencadangkan pasangan yang lebih baik juga, dalam nisbah korelasi bukan komoditi antara USD JPY Nikkei 225 Indeks indeks adalah kekalahan 0.86 menunjukkan korelasi ketat.


  Syarat Kemasukan:

  Pesanan Buka Waktu: Mulai Sesi UK hingga Akhir Sesi AS (lebih kurang)

  Mari kita ambil MINYAK yang merupakan topik yang sangat panas pada masa ini dengan peperangan minyak kewangan yang berlaku:

  Sistem mengambil pesanan berikut sepenuhnya dilindungi:

  i) BUAH MINYAK UKUS OIL SELL == gt; Tetapkan 1
  ii) US BILI BELIUK OIL SELL === gt; Tetapkan 2

  Keadaan Keluar:

  Pesanan Tutup Waktu: Tiada batasan dalam masa apabila Set 1 (atau) Set 2 datang kepada keuntungan 5pip

  Dilampirkan: Auto Hedge Trader EA untuk pedagang ..
  https://www.justgetforex.com/attachm...0758819187.mq4

  Pada masa ini ia melakukan kerja yang baik dengan mekanisme ini, yang berkata menantikan cadanganpembaikan yang baik untuk meneruskannya untuk menyalurkan ke peringkat seterusnya.

  Cheers,
  Scoobi

 2. #2
  Selama beberapa bulan saya menguji perdagangan minyak (WTI dan Brent). Egy ini sepenuhnya automatik.
  http://www.myfxbook.com/members/Trej...vs-wti/1107223Sejak awal tahun ini saya akan menguji secara manual juga, mengikut idea lain. Sekiranya keputusannya memuaskan, saya akan membentangkannya.

 3. #3
  Hai sana .. Bolehkah anda jelaskan bagaimana kami mengatasi spread broker pada kedua-dua kedudukan lindung nilai berukuran ?? Anda berkata - Mulakan Sesi UK hingga Akhir Sesi AS (kira-kira) .... ADAKAH boleh mencapai 5 Pips selama tempoh ini secara kerap ??

 4. #4
  Sasaran 5pips bukan hanya di sesi uk kami, malah melalui sesi lain juga. buka pesanan dibenarkan di uk ke sesi kami, penutupan boleh berlaku jika TP hits dalam sesi apa pun. katakan anda mempunyai satu set perdagangan yang diambil semalam kami dan kemudian sasaran 5pips mencapai semasa sesi Asia ia buku yang sama dan menambah ekuiti tetapi perdagangan baru akan bermula sekali lagi hanya di UK tidak terbuka sebelum. harap anda faham. Cuba ujian di demo pada broker anda, pertama pastikan kedua-dua brent dan wti mentah terbukatutup untuk dagangan pada masa yang sama. Semoga berjaya!

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Selama beberapa bulan saya menguji perdagangan minyak (WTI dan Brent). Egy ini sepenuhnya automatik.
  http://www.myfxbook.com/members/Trej...vs-wti/1107223Sejak awal tahun ini saya akan menguji secara manual juga, mengikut idea lain. Sekiranya keputusannya memuaskan, saya akan membentangkannya.
  Selamat Kasia, menarik!

 6. #6
  Ask dan Bid hendaklah seperti: MarketInfo (Symbolx, MODE_ASK) MarketInfo (Symbolx, MODE_BID) dan CountOrdersThisPairSmallSELL (Symbol2) == 0 CountOrdersThisPairBigBUY (Symbol1) == 0 int CountOrdersThisPairSmallBUY (string pp) {int l_count_0 = 0; untuk (int l_pos_4 = 0; l_pos_4 lt; OrdersTotal (); l_pos_4 ) {if (! OrderSelect (l_pos_4, SELECT_BY_POS)) terus; jika (OrderSymbol ()! = pp) terus; jika (OrderSymbol () == pp OrderType () == OP_BUY OrderMagicNumber () == smallmagic) l_count_0 ; } kembali (l_count_0); } int CountOrdersThisPairBigSELL (string pp) {int l_count_0; untuk (int l_pos_4 = 0; l_pos_4 lt; OrdersTotal (); l_pos_4 ) {if (! OrderSelect (l_pos_4, SELECT_BY_POS)) terus; jika (OrderSymbol ()! = pp) terus; jika (OrderSymbol () == pp OrderType () == OP_SELL OrderMagicNumber () == bigmagic) l_count_0 ; } kembali (l_count_0); } dan sebagainya.

 7. #7
  selamat tahun Baru! Saya suka topik tentang lindung nilai, boleh memberitahu saya pandangan anda tentang SP 500 vs EURUSD

 8. #8

  Quote Originally Posted by ;
  Ask dan Bid hendaklah seperti: MarketInfo (Symbolx, MODE_ASK) MarketInfo (Symbolx, MODE_BID) dan CountOrdersThisPairSmallSELL (Symbol2) == 0 CountOrdersThisPairBigBUY (Symbol1) == 0 int CountOrdersThisPairSmallBUY (string pp) {int l_count_0 = 0; untuk (int l_pos_4 = 0; l_pos_4 lt; OrdersTotal (); l_pos_4 ) {if (! OrderSelect (l_pos_4, SELECT_BY_POS)) terus; jika (OrderSymbol ()! = pp) terus; jika (OrderSymbol () == pp OrderType () == OP_BUY OrderMagicNumber () == smallmagic) l_count_0 ; } kembali (l_count_0); } int CountOrdersThisPairBigSELL (tali pp) ...
  Pasangan sejuk, anda boleh membuat versi lain dengan perubahan di atas bersama dengan satu lagi perubahan i.e sebelum satu set dagangan ditutup pastikan kedua-dua USOILUKOIL terbuka. Saya telah melihat kes di mana pada broker USOIL berkata terbuka di 4GMT dan UKOil dibuka pada 6GMT, yang boleh membawa kepada salah satu pasangan USOIL sahaja yang tertutup jika gt = 5pip yang lebih besar untuk mengelakkan keadaan bangsa kita memerlukan pencetus pintar untuk memeriksa jika kedua-dua pasaran terbuka. Harap anda mendapatnya. terima kasih scoobi

 9. #9
  1 Lampiran
  Quote Originally Posted by ;
  selamat tahun Baru! Saya suka topik tentang lindung nilai, boleh memberitahu saya pandangan anda tentang SP 500 vs EURUSD
  , pada masa kini saya fikir ia mempunyai pasangan hubungan korelasi

 10. #10
  Selamat Tahun Baru tuan dan minta maaf untuk bertanya soalan bodoh 1) adakah ada jangka hayat di mana saya perlu meletakkan di atas ea? 2) saya ingin perdagangan xauusdxagusd jadi saya perlu meletakkan ea di kedua-dua carta dan saya perlu membuat modifikasi dalam ea dan meletakkan di atas komoditi dalam simbol1 dan simbol seksyen ??

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.