OANDA UK
Results 1 to 8 of 8

Thread: OANDA UK

 1. #1
  Hai semua.

  Saya cuba membiayai akaun OANDA baru saya untuk kali pertama 4 atau 5 hari yang lalu melalui pemindahan kawat menggunakan kemudahan perbankan dalam talian y

  Berapa lamakah ia biasanya mengambil masa?
  Akankah lebih cepat pada saat saya membiayai akaun?
  Juga saya berada di bawah tanggapan dari laman web mereka bahawa tidak ada sebarang bayaran untuk ini tetapi saya telah mendengar orang-orang yang mengenakan caj sekitar $ 30 pada deposit $ 250. Adakah keadaan itu?

  sorakan.

 2. #2
  Sekiranya anda memindahkan wang tunai di Eropah, dan di Euro, anda boleh memohon kos dikongsi mengikut pemindahan IBANSWIFT. Harga yang dikongsi bermakna kos yang rendah. Oanda mengenakan anda seperti 30 untuk mengeluarkan wang tunai dari akaun anda. Wireing cash adalah pilihan terbaik dan paling murah (sekurang-kurangnya di Eropah dan Euro).

 3. #3
  Terima kasih kerana membalas. Cukuplah akaun saya dibiayai sekitar sejam lalu. Saya telah membuat 60 pips (kira-kira # 5 keuntungan lol). Saya bertaruh kepentingan kecil untuk mempelajari prinsip-prinsip. Wow .. mereka mengenakan caj untuk mengambil wang anda juga? Itu tidak keren. # 30 atau 30 dolar?

 4. #4
  Oanda hanya mengenakan bayaran ke atas deposit, bukan pengeluaran. Sekiranya anda membayar yuran deposit, itu adalah untuk bank. Tonton laman web oanda. Anda boleh mengeluarkan secara percuma dengan cek.

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Terima kasih kerana menjawab. Wow .. mereka menagih anda untuk mengambil wang anda juga? Itu tidak keren. # 30 atau 30 dolar?
  Saya berdagang dengan Oanda. Terdapat bayaran pendawaian untuk menghantar wang dalam apa jua keadaan. Apabila saya mendepositkan saya menutup bank saya, sebaik sahaja saya menarik balik, saya menanggung yuran pendawaian Oanda.

 6. #6
  Saya mempunyai akaun yang baru dibuka dengan Oanda. Apabila saya mendepositkan, saya telah ditebus oleh bank tempatan saya dan ada juga bayaran tambahan dari bank Oanda (untuk sejumlah $ 25). Saya tahu kos lebih banyak untuk melakukan pengeluaran jika anda tidak berpusat di Amerika.

 7. #7
  1 Lampiran Terima kasih kerana menjawab orang. Sayang sekali mengenai bayaran pengeluaran, walaupun saya tidak nampak apa-apa untuk mendapatkan deposit saya. Saya entah bagaimana berjaya membuat kira-kira 250 pip memandangkan membuka akaun saya! Tetapi di TINY pegangan yang sangat tidak akan membayar yuran yang akan dikenakan apabila saya membuat pengeluaran
  mengambil masa yang lama di GBPJPY 210.60 menggunakan berhenti pada 210.30 dan menutupnya seminit kembali pada 212. Hmmm .... mungkin mula permulaan jika saya boleh diganggu, untuk menat dagangan saya sendiri pada peringkat ini. Terima kasih dan nasib baik

 8. #8

  Quote Originally Posted by ;
  Saya tahu kosnya lebih banyak untuk melakukan pengeluaran jika anda tidak berada di Amerika.
  Sekiranya anda berada di Eropah anda tidak perlu membayar apa-apa untuk deposit, sama ada di bank tempatan anda maupun di Oanda. Salam -

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.