Broker terbaik untuk scalping EurUsd dengan TP 2 pip
Halaman 1 daripada 1132 12 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 14

Thread: Broker terbaik untuk scalping EurUsd dengan TP 2 pip

 1. #1
  Hai,

  bolehkah sesiapa mencadangkan saya broker terbaik yang digunakan untuk scalping dengan penyebaran dikurangkan dan komisen yang sangat rendah.

  Saya berdagang hanya EURUSD scalping dengan 1 hingga 2 pips mengambil keuntungan supaya saya memerlukan broker dengan spread rendah dan komisen yang sangat rendah.

 2. #2

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, bolehkah sesiapa mencadangkan saya broker terbaik yang digunakan untuk scalping dengan spread rendah dan komisen yang sangat rendah. Saya berdagang hanya EURUSD scalping dengan 1 hingga 2 pips memerlukan keuntungan supaya saya memerlukan broker dengan spread rendah dan komisen yang sangat rendah.
  Hi Umpats Saya telah menghantar anda seorang PM berhubung dengan beberapa soalan. Tunggu jawapan awak. Anish yang terbaik

 3. #3

  Quote Originally Posted by ;
  Halo, sesiapa boleh mencadangkan saya broker terbaik yang digunakan untuk scalping dengan penyebaran yang dikurangkan dan komisen yang sangat rendah. Saya berdagang hanya EURUSD scalping dengan 1 hingga 2 pips memerlukan keuntungan jadi saya memerlukan broker dengan spread yang dikurangkan dan komisen yang sangat rendah.
  Saya mendengar dukascopy telah tersebar luas di eurousd. Ia mungkin untuk memeriksa mereka

 4. #4
  Hanya akaun NDD yang boleh digunakan sebagai komuniti scalper. Saya menggunakan NDD kerana yang hebat untuk scalper dan juga untuk semua manusia

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Hanya akaun NDD yang boleh digunakan sebagai komuniti scalper. Saya menggunakan NDD sejak ia hebat untuk scalper dan untuk banyak manusia
  apa akaun NDD ??

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  petikan apa akaun NDD ??
  Definisi of'No Dealing Desk 'Cara perdagangan FX yang menyediakan akses segera ke pasaran antara bank. Pasaran antara bank adalah di mana mata wang luar negeri didagangkan. Ini berbeza daripada melabur melalui meja berurusan yang terdapat di beberapa bank dan institusi kewangan. Dengan menggunakan meja berurusan, broker FX yang didaftarkan sebagai Saudagar Suruhanjaya Niaga Hadapan (FCM) dan Peniaga Pertukaran Asing Runcit (RFED) boleh mengimbangi transaksi. Jika tiada sistem meja coping digunakan, posisi secara automatik diimbangi dan kemudian dihantar terus ke antara bank. Investopedia menerangkan 'Tidak Menangani Meja' Broker Forex menggunakan sistem ini berfungsi dengan betul dengan pembekal kecairan pasaran. Apabila melabur melalui meja tidak menghadapi, bukannya berurusan dengan pembekal kecairan tunggal, pelabur menghadapi banyak penyedia untuk mendapatkan tawaran yang paling kompetitif dan meminta harga. Seorang pelabur yang menggunakan teknik ini mempunyai akses kepada kadar segera yang dapat dilaksanakan.

 7. #7
  LMAX Professional seterusnya pada senarai saya.

 8. #8
  1 Lampiran Sekiranya anda seorang skalper yang buruk, anda tidak mempunyai masalah dengan IC M. Jika anda benar-benar baik, anda akan mendapat masalah besar. Membekukan dan putus sambungan. Bagaimanapun, MT4 menggunakan banyak helah jika anda pemenang.

 9. #9
  Anda tidak mempunyai banyak pilihan hari ini kerana kebanyakan broker bimbang skalpers. Yang masih menyokong hak individu pedagang ialah Dukascopy, Armada Markets, Citi, FXCM. Membantu diri anda.

 10. #10

  Quote Originally Posted by ;
  Anda tidak mempunyai banyak pilihan hari ini kerana kebanyakan broker bimbang skalpers. Mereka yang masih menyokong hak individu pedagang adalah Dukascopy, Armada Markets, Citi, FXCM. Membantu diri anda.
  Saya suka humor anda, sebenarnya saya mendapati bahawa banyak broker tidak menggalakkan hak asasi manusia. Untuk trading egies yang memerlukan broker STP seperti scalping dan beberapa arbitraj saya menggunakan FXPro, Admiral Markets (pakar) dan Xglobal Markets ... yang terakhir adalah tawar-menawar terbaik yang saya dapat mencari untuk Indeks kerana mereka mempunyai spread yang rendah, tidak ada biaya lain dan mereka dikawal selia.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.