Broker mana yang anda lebih suka berdagang?
Results 1 to 9 of 9

Thread: Broker mana yang anda lebih suka berdagang?

 1. #1
  Saya mula berdagang baru-baru ini, dan pasti saya akan mengambil beberapa nasihat dan pendapat mengenai broker apa yang hendak dipilih. Saya telah banyak mendengar tentangnya, tetapi persoalannya! Sila, kongsi bersama dan dengan semua peniaga, broker mana yang akan menjadi yang terbaik!

  Terima kasih banyak atas balasan anda !!!

 2. #2
  Pepperstone.com ... Saya mempunyai akaun dagangan langsung dengan ini dan saya gembira dengan perkhidmatan mereka. .

 3. #3
  Pilihan pertama saya adalah ibfx .... Saya mempunyai 3 akaun mini dengan mereka .... Pada satu masa mempunyai 5 .... Mereka menggunakan metatrader .... Mungkin rata-rata 500 hingga 1000 perdagangan sebulan .... Kedua saya pilihan adalah etradefx itu pembahagian etrade .... Akaun saya ada akaun biasa .... Mereka menggunakan platform fxcm .... Saya tidak mempunyai masalah dengan kedua-duanya ... h

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  pepperstone.com ... Saya mempunyai akaun perdagangan langsung dengan mereka dan saya senang dengan penyelesaian mereka. .
  Saya juga menikmati pepperstone.com ... Saya akan membuka akaun di sana minggu depan. Telah berdagang selama lebih dari 5 dekad. Broker saya sekarang tidak dapat mengendalikan saiz lot saya sejak saya melakukan 10,000 unit setiap perdagangan, satu saat ini melakukan 70,000 unit setiap perdagangan. Pepperstone hebat.

 5. #5
  Saya berdagang hari ini dengan broker Yadix dan saya cukup gembira dengan mereka. Pertama sekali - pelaksanaan adalah penyebaran yang stabil dan cepat dan rendah. Saya berdagang dengan robot scalping saya dan setakat ini tidak ada sekatan walaupun ia menghasilkan keuntungan yang baik. Tidak pernah ada masalah dengan pengeluaran.

 6. #6
  Saya bertukar dengan IBFX untuk pertukaran mata wang anda (.01) tiada siapa yang menawarkan di negara-negara, platform MT4, penjagaan pelanggan yang hebat, laman web, dan mungkin lebih baik daripada sesiapa sahaja untuk pilihan depositpengeluaran. Terdapat isu tambahan yang saya tidak senang dengan Pertukaran Asing secara amnya dan saya hanya perlu menukar satu sen yang mempunyai sedikit akaun. Saya menikmati angka empat digit yang lebih baik, kembali pada tahun 2010 kerana 100 pips adalah 1.00, tetapi oh baik. Pada hari mereka melakukan sesuatu yang tidak beretika, saya akan berada di seluruh papan kajian, tetapi sebagai broker Pertukaran Asing pergi, IBFX sangat baik setakat ini.

 7. #7
  Saya tidak pernah mendengar sebelum ini tentang peperstone, oleh itu ia harus menarik untuk melawat laman web mereka dan juga untuk bertemu dengan broker. Terima kasih! Mempunyai seseorang tentang keterlaluan? Saya berminat dengan prinsip perdagangan. Sekiranya anda mempunyai pertemuan bersama sila, tulis. Sangat menarik. Laman web mereka dan saya melawat baru-baru ini. Saya penuh dengan kekeliruan apa broker untuk memilih ...

 8. #8
  Bergantung kepada berapa banyak wang yang anda dapat

 9. #9
  Lmax, platform halus, tambahan mt4 (mereka ini tidak di laman web mereka, tetapi jika anda menghantar mel mereka membuat akaun mt4), pelaksanaan cepat, spreads dan komisi adalah ok. Tetapi yang paling penting ialah mereka dikawal oleh FSA. Di samping itu mereka menawarkan PAMM, tetapi itu tidak begitu penting pada Pertama

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.