broker binari yang membuka Ahad di pasaran terbuka
Results 1 to 5 of 5

Thread: broker binari yang membuka Ahad di pasaran terbuka

 1. #1
  Halo, seperti nama itu, adakah anda faham tentang broker binari yang membolehkan dagangan pada hari Ahad pada pembukaan pasaran. Saya faham Nadex tidak.
  Terima kasih atas sebarang bantuan.

 2. #2

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, seperti tajuk itu, adakah anda tahu seorang broker binari yang membolehkan dagangan pada Ahad pada pembukaan pasaran. Saya tahu Nadex tidak. Terima kasih atas sebarang bantuan.
  Rakan kongsi, tidak ada broker binari waras akan membenarkan perdagangan pada hari Ahad (iaitu waktu 9PM London) atau semasa masa yang sangat tidak menentu. Saya fikir anda mungkin perlu berdagang (mungkin piramid) untuk membalikkan bukaan pada hari Ahad. Ia adalah satu kelebihan yang dapat dieksekusi tetapi sangat sedikit (besar) broker menyediakan produk Spot sepanjang masa itu. Saya berharap nasib anda dan sila maklumkan kami sekiranya anda membuat keputusan untuk mencari sesuatu. Broker mana yang anda gunakan sekarang? (Saya bertanya kerana saya telah menemui hampir 99.99% broker sebagai kedai baldi dan memanipulasi harga untuk pelanggan di sisi yang salah dalam perdagangan mereka)

 3. #3

  Quote Originally Posted by ;
  quote Hi mate, tiada broker binari waras akan membenarkan perdagangan pada hari Ahad (ie .. 9PM London masa) atau semasa masa yang sangat tidak menentu. Saya percaya anda mungkin mahu bertukar (mungkin piramid) untuk pembalikan bukaan pada hari Ahad. Ia adalah sempadan yang dapat dieksekusi tetapi hampir tidak ada broker (baik) yang menyediakan produk Spot pada waktu itu. Saya berharap nasib anda dan sila nasihatkan kami sekiranya anda mencari sesuatu. Broker mana yang anda gunakan sekarang? (Saya bertanya kerana saya telah menemui hampir 99.99% broker sejak kedai-kedai baldi dan memanipulasi harga untuk memperoleh pelanggan di sisi yang salah ...
  hey sbc, sememangnya berkaitan dengan jurang hari Ahad, tetapi hanya untuk mendapatkan perubahan separa. Saya melihat ke dalam beberapa broker tetapi tidak ada yang membiarkan dagangan pada masa ini. Saya akan terus mencari dan jika saya mencari sesuatu, saya akan kembali kepada anda. Mempunyai hari yang hebat.

 4. #4
  Hi metta87, kedua-dua NADEX dan Cantor Exchange tersedia pada petang Ahad. Ia adalah di luar 6 petang jika itu yang anda cari? Anda mungkin mahu dari AS untuk menggunakannya.

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, seperti tajuk tersebut, adakah anda akan memahami broker binari yang membenarkan dagangan pada hari Ahad tepat di pembukaan pasaran. Saya faham Nadex tidak. Terima kasih atas bantuan.
  Siapa yang akan mengambil risiko dan membuat pasaran untuk anda, apabila pada hari Isnin apa-apa boleh berlaku. Kesukaran rakan niaga membuat dagangan forex tidak putus asa pada hujung minggu. Terdapat kecairan, tiada makanan. Pada dasarnya perdagangan hujung minggu adalah perjudian.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.