yang broker Australia mempunyai insurans wang pelanggan?
Results 1 to 5 of 5

Thread: yang broker Australia mempunyai insurans wang pelanggan?

 1. #1
  Hello folks,

  pada masa ini semua wang pelanggan broker Australia mesti dipisahkan dari wang broker.
  Adakah itu bermakna bahawa broker tidak boleh mendapatkan wang pelanggan?
  Fikirkan sekali lagi: mereka dibenarkan untuk menggunakan wang ini untuk modal kerja, jadi sekiranya insolvensi wang anda mungkin dibayar atau keluar kepada pemberi pinjaman lain.
  Jadi untuk hari ini wang anda tidak mempunyai perlindungan sama sekali.

  Walau bagaimanapun undang-undang baru telah datang: tidak lagi menggunakan wang pelanggan oleh broker dan perlu mempunyai insurans pelanggan wang.
  Broker perlu menukar kod tingkah laku mereka kerana mereka tidak dapat menggunakan wang pelanggan.
  Akan ada tempoh peralihan selama 12 minggu dari bulan November 2016 untuk semua broker untuk dihormati.

  Soalan saya: broker mana yang mematuhi peraturan baru?

 2. #2

  Quote Originally Posted by ;
  halo orang, sekarang semua uang klien broker Australia harus diberi kuasa oleh uang broker. Adakah ini bermakna para broker tidak boleh mendapatkan wang pelanggan? Fikirkan sekali lagi: mereka dibenarkan untuk menggunakan wang ini untuk modal kerja, jadi jika kebankrapan wang anda mungkin dibayar atau keluar kepada pemberi pinjaman lain. Jadi buat masa ini wang anda tidak mempunyai sebarang perlindungan sama sekali. Walau bagaimanapun undang-undang baru telah datang: tidak lagi menggunakan wang pelanggan oleh broker dan harus mempunyai insurans wang pelanggan. Broker perlu mengubah suai kod tingkah laku mereka yang tidak dapat digunakan ...
  Mate, jaminan yang sama dibuat oleh FCA UK tetapi sekali CHF menyalahkan Pelanggan ALpari UK belum menerima wang. Jadi keyakinan dan pelaksanaan praktikal selalu jurang. Sekarang KPMG dibayar oleh dana perlindungan pelanggan Alpai UK. Jadi tidak di mana anda dilindungi 100 peratus dan Pertukaran Asing secara konsisten alat yang berisiko dalam semua aspek, jadi risiko berapa jumlah yang anda mampu untuk longgar.

 3. #3
  Halo yesyoucan, apa yang saya faham adalah bahawa kebanyakan orang di Alpari UK menerima wang tunai mereka kembali. British harus mengubah model mereka: memberikan balik wang pelanggan secara langsung dari broker mereka. Isikan keadaan kucar-kacir dengan broker yang bangkrut selepas itu. Pihak berkuasa Kanada menjamin nampaknya adalah yang terbaik: pelanggan mendapat wang mereka kembali dalam beberapa hariminggu. Sepertinya saya menjamin pihak berkuasa menjamin atau insurans wang pelanggan jauh lebih baik daripada apa-apa, walaupun menunggu. Sentiasa bijak menggunakan beberapa broker jika anda mempunyai jumlah wang yang saksama yang dilaburkan.

 4. #4
  Mempunyai polisi insurans indemniti sebanyak $ 20 juta dengan SJ Catlin dan Lloyds of London. Untuk pelanggan, anda akan yakin bahawa dana anda sentiasa dinilai dalam akaun bank NAB, dengan selamat dan selamat. Lihatlah kami
  https://www.vantagefx.com/company-pr...tion-security/laman web atau berhubung dengan kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  soalan saya: broker yang mematuhi peraturan baru?
  Teka-teki saya tidak. Mengapa mereka akan menambah kos tambahan apabila mereka mempunyai banyak bulan untuk pergi seperti dahulu?

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.