Halaman 1 daripada 1133 123 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 27

Thread: Bagaimana untuk meramal lilin seterusnya?

 1. #1
  Halo, sesiapa boleh membantu saya dengan egi yang boleh meramalkan jika lilin berikut akan menaik atau menurun?

 2. #2
  Mungkin lebih mudah cuba meramalkan arah keseluruhan lilin tiga puluh empat seterusnya

 3. #3
  Sesiapa sahaja yang boleh melakukan ini, tidak akan berada di forum ini. Mereka akan sibuk memerintah seluruh dunia.

 4. #4
  Saya boleh Ramai masajam ... Satu lagi lilin akan dibuka ... dengan ketepatan 99,9%

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, sesiapa boleh membantu saya dengan egi yang dapat meramalkan apakah lilin lilin berikutnya mungkin akan menaik atau menurun?
  Nah, keseluruhan idea menganalisis pola candlestick adalah untuk mencuba untuk meramalkan apa yang akan berlaku pada masa akan datang. Tempat yang hebat untuk memulakan adalah mempelajari corak kayu lilin. Terdapat banyak di luar sana dalam talian mengenainya.

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  Sesiapa sahaja yang boleh melakukannya, tidak akan berada di forum ini. Mereka akan sibuk memerintah seluruh dunia.
  Otentik

 7. #7

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, bolehkah sesiapa membantu saya dengan egi yang dapat meramalkan apakah lilin lilin berikutnya akan bullish atau bearish?
  Candlesicks akan menjadi jenis gambaran visual yang sesuai untuk digunakan untuk tujuan ini. Mereka tidak 100 peratus dalam prestasi, tidak ada apa-apa. Ia telah beberapa tahun pada masa lalu sekarang tetapi saya mengingati traing yang sangat baik pada topik yang tepat yang diperkenalkan oleh Andrei Knight aka Black Knight. T sepatutnya diarkibkan dan dicari dengan Google jika anda peduli untuk mencubanya. Saya benar-benar tidak ingat peraturan semua. Walau bagaimanapun, saya ingat bahawa saya sangat kagum dengan eginya. . Saya harap anda dapati lebih banyak lagi yang akan membantu anda.

 8. #8

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, bolehkah sesiapa membantu saya dengan egi yang dapat meramalkan apakah lilin lilin berikutnya mungkin akan bullish atau bearish?
  Bagaimana pula dengan anda mencuba pilihan lain dan bukan ramalan, anda mungkin memilih untuk cuba bertindak balas berdasarkan lilin terakhir atau beberapa. Apabila anda menyebut ramalan, ia berbunyi seperti 'membayangkan' dan kami boleh menjangkakannya. Kebanyakan ahli akan mencadangkan untuk bertindak balas terhadap perdagangan kami berdasarkan 'penciptaan lilin', seperti melanda, jika ia menurun, kita akan menjadi pendek, dan sama persis dengan pergerakan kenaikan harga yang kita lalui setelah mengesahkan penciptaan lilin tersebut.

 9. #9

 10. #10

  Quote Originally Posted by ;
  Sesiapa sahaja yang boleh melakukan ini, tidak akan berada di forum ini. Mereka akan sibuk memerintah dunia.
  Saya rasa awak betul

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.