Results 1 to 10 of 10

Thread: Berdagang dengan Heikin i

 1. #1
  Hai,

  Saya baru ke FX. Saya telah membaca pelbagai cara perdagangan yang dipaparkan di sini, semua gaya yang sangat kuat, jika digunakan dengan betul.

  Favs saya:
  1. Tindakan Harga 5WMA Kolachi
  2. James16 Tindakan harga
  3. Terowong OCC 55/56 Twoblink

  Dari ini, saya membuat sistem yang berasingan dan jenis perdagangan. Saya telah melatihnya sedikit demi sedikit dan telah berjaya dengannya.

  Saya memperdagangkan tempoh 4 jam sebagai akibat daripada kewajipan.
  Persediaan carta saya:

  EMA 21
  EMA 55
  LWMA 200
  Sampul surat EMA
  RSI 9
  Heikin i Bar

  Sama seperti Kolachi, saya mengambil harga dan aktiviti untuk masuk ke dalam perdagangan jadi saya memasuki perdagangan sebelum salib benar-benar berlaku tetapi bukan menggunakan 5WMA saya menggunakan pub Heikin i dan RSI. Saya akan hantar dagangan saya dari sini mulai sekarang.

  Terdapat dua sebab mengapa saya tidak mengambil salib MA.
  1. Lag
  2. Whipsaw

  Cara mereka saya lihat MA bukan hanya penunjuk fesyen yang baik tetapi ossilator yang baik. Mereka cenderung untuk menjauhkan diri dari satu sama lain selepas pembetulan melalui fesyen yang baik, inilah yang saya panggil hasil yang pudar atau betul-betul apa yang kamu sebut sebagai whipsaw.

  MA juga berkelakuan baik di kawasan rintangan, dengan itu membiarkan anda menggunakannya sebagai tahap pengambilan untung.


  Jadi di sini pergi. . .ini adalah SpeedFX.V2

 2. #2
  Sila berikan kami beberapa maklumat. Senbanda

 3. #3
  Halo dan selamat datang. Apakah pencetus masuk anda menggunakan Bar Heikin i. Saya telah mencari jalan untuk menggunakan petunjuk ini. Dave

 4. #4
  Hai senbanda, anda akan menerima lebih banyak maklumat apabila anda melawat dagangan saya pada masa akan datang. David, saya tidak benar-benar memahami apa yang anda maksudkan oleh pencetus, tetapi menggunakan pembentukan bar dan pemulihan daripada EMA sebagai isyarat, saya tidak perdagangan pada harga salib dan ema salib. Saya percaya bahawa menjawab soalan anda. Jest

 5. #5
  1 Lampiran NZDUSD 18 pip trend jangka panjang menunjukkan nikmat lembu terhadap dolar AS sedang tamat. Jika anda melihat carta, anda akan menyedari bahawa saya menggunakan saluran Donchian juga, saya merancang untuk menggunakannya untuk mengenal pasti trend yang lebih tinggi di mana RSI terus memberikan petunjuk oversold. Saya akan menggunakannya dengan pantas dalam SpeedFX ini.

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  Hi senbanda, Anda akan mendapatkan maklumat lanjut apabila anda melihat dagangan saya pada masa akan datang. David, saya tidak tahu apa yang anda maksudkan oleh pemicu, tetapi saya menggunakan pembentukan bar dan pemulihan daripada EMA sebagai tanda, saya tidak perdagangan pada harga salib dan ema salib. Saya harap menjawab soalan anda. Jest
  mencetuskan .... perkara yang tepat yang perlu berlaku pada minit untuk anda klik perintah belibeli. Sekiranya ia melantun, adakah anda memasukkan befor lilin menutup, atau selepas. Dan jika selepas anda menunggu pub baru untuk memecahkan tinggirendah bar lt; - hanya satu ilustrasi Tetapi saya merujuk kepada bagaimana anda mengaitkan Heikin i untuk pencetus perdagangan ini. Bolehkah Heikin i mempunyai apa-apa yang berkaitan dengan pencetus anda atau hanya memberi isyarat kepada anda untuk membuat persediaan mungkin membentuk?

 7. #7
  1 Lampiran Hi David, saya mendapat apa yang anda maksud sekarang. Ini adalah sebab saya, 1. Bounce dari EMA 21 atau EMA 55 disahkan dengan pub HA tanpa bayang-bayang yang lebih rendah. 2. Harga keluar dari pembetulan semasa trend. Contoh dari carta di bawah. Dari atas, sekiranya bar pertama memberikan tanda yang kuat, misalnya pub lama tanpa bayang-bayang yang lebih rendah, saya akan memasuki pub seterusnya. Biasanya saya akan menunggu sehingga bar ke-3 atau ke-4 sebelum masuk. Sebab utama saya menggunakan Heikin i adalah kerana fakta bahawa formasi lebih mudah dikenali berbanding dengan Candlesticks, yang memberikan isyarat yang lebih rumit, saya masih menganggap candlesticks popular ketika digabungkan dengan pengayun terbaik 4 saya akan stoch osc. Jest

 8. #8

 9. #9
  Saya tidak selaras dengan pasaran baru-baru ini. . .dan dengan demikian mengabaikan banyak urus niaga. Melihat reversal audusd .... menyasar 50 pip bergerak UP! .

 10. #10
  1 Lampiran -27 pips Salah satu perkara paling buruk yang boleh berlaku kepada seorang peniaga adalah tentang arah pasaran tetapi terhenti sehingga harga berlaku. Tanda-tanda untuk pembalikan pada pasangan audusd sangat kuat sehingga saya yakin bahawa ia akan menjadi baik untuk berdagang dengan trend yang saya tidak benar-benar mencari perhimpunan MAs. Panggil ia terlalu yakin atau kebodohan yang jelas, jadi saya kerja tanpa saya berhenti di luar. Rujuk kepada ceramah di bawah dan lihat kesakitan saya ...

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.