Dalam Dilema Perdagangan
Results 1 to 5 of 5

Thread: Dalam Dilema Perdagangan

 1. #1
  Bolehkah anda bayangkan?

  Saya baru memulakan dagangan untuk firma saya LIVE.

  Saya telah di demo untuk 4 bulan dan pada akhir tempoh, telah lama dagangan yang sangat berjaya.

  Sekarang baru bermula dengan akaun langsung dan dalam masa dua hari, telah mengalami entri yang sangat buruk, menghasilkan hasil yang agak buruk. Akaun 5,000GB telah turun ke kira-kira 3.027usd !!!

  SAYA PERLUKAN PERTOLONGAN! Dalam mengetahui masa terbaik.

  Saya digunakan untuk berdagang dengan berita baik, tetapi sekarang akaun hidup kelihatan hanya untuk mensabotaj semua gerakan saya.

  Adakah terdapat perbezaan antara tindakan harga dalam akaun live dan demo?

  Ulasan dan nasihat dihargai.
  Terima kasih.

 2. #2
  Perbezaan utama adalah emosi. Mereka adalah pengganggu dan mereka akan kekal sebagai penghalang, untuk memastikan sekiranya anda mempunyai apa-apa jenis tekanan untuk membuat x. Satu lagi kekangan yang berpotensi adalah risiko bahawa wang tunai ini terlalu berharga bagi anda untuk mengamalkan risiko yang terlibat dalam menggunakannya untuk bertukar, yang bermaksud meletakkannya ke sesuatu yang anda tidak menarik pandangan yang tidak dapat dilihat tentang hasil yang mungkin atau anda tidak mampu kehilangannya tidak kira. Sekiranya anda mempunyai model kebarangkalian menurut sejarah anda sendiri dalam demo, ia mesti membuat sesuatu yang kurang tertekan dengan mengetahui bahawa kemenangan dan kerugian tidak sama rata tetapi juga memahami bahawa 1 dari x perdagangan mempunyai kemungkinan yang lebih tinggi menjadi pemenang dengan kemungkinan manfaat x dan coretan kerugian dapat diikuti oleh coretan kemenangan. Ini perlu diambilkira. Duduk ujian sistem anda berdasarkan prestasi dan tampil dengan beberapa angka. Semoga ia membantu, Bob.

 3. #3
  Bob betul tentang wang dan emosi. Saya percaya saya perlu mengembangkan akaun saya dengan apa jua saiz yang saya berdagang. Sekiranya saya mematuhi 10 besar di pasaran hari ini, saya akan sentiasa melihat wang itu, dan akan berdagang ketakutan. Sekiranya saya meningkat menjadi 10 besar, saya tidak akan takut pada masa itu. Cara yang akan berkembang, dagangan akan menjadi jumlah, dan juga lebih besar. Saya belajar untuk menolak diskaun pada skala kecerahan semasa saya pergi. Saya percaya itu satu-satunya cara untuk saya secara peribadi. Dan pada masa yang sama, kuantiti yang saya risiko adalah sejajar dengan tahap keupayaan saya. Saya meniup akaun $ 250, akaun, akaun saya dibawa turun dan akan datang kembali! Saya membuatnya, tetapi saya mencakar hampir setiap pip. Dalam satu tahun lagi ia akan menjadi lebih mudah, dan akaun ini akan berada di 5 - 10K.

 4. #4
  Terima kasih Bobby (boleh saya panggil awak itu? Maafkan saya) untuk nasihat dan kata-kata yang hebat. Saya pasti akan mengemas kini sistem saya dan muncul ke arah kesempurnaan. Selain Blueruby, sumbangan sangat dihargai. A Great Day To You

 5. #5
  5K tidak banyak wang tunai ... Saya tidak fikir anda telah menyedari jangkauan dagangan di bawah atase emosi kepada ekuiti anda sahaja. Tetapi selamat datang ke Pertukaran Asing! Kerana anda telah mengekalkan pengambilan 40% pada masa yang singkat, saya akan mengatakan bahawa anda mempunyai masalah serius yang berkaitan dengan pengurusan tunai, yang perlu anda berurusan terlebih dahulu. Kedua, saya akan menggalakkan anda untuk berhenti berdagang selama beberapa hari, melepaskan pasaran untuk kembali segar dengan bingkai minda yang lain. Saya tidak bermaksud untuk merengsikan anda, tetapi anda seolah-olah mempunyai bingkai minda yang hilang sekarang. Pada akhirnya, saya ingin mengucapkan semoga berjaya dan kesinambungan yang berjaya dalam usaha Pertukaran Asing anda.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.