Halaman 3 daripada 1133 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Jurnal Trading Bakuli

 1. #21

  Quote Originally Posted by ;
  Hanya memilih untuk mendapatkan punt dan bergerak pendek pada 5845. Stoploss ketat untuk yang satu ini.
  Pasaran hari ini pada 5828, saya telah memindahkan stoploss ke BE, sehingga hari ini mempunyai perdagangan yang sepenuhnya bebas. Sekiranya saya mencapai 50 pips dalam keuntungan saya tidak mempunyai matlamat TP tetapi akan menjejaki dagangan ini.

 2. #22

  Quote Originally Posted by ;
  Pasaran hari ini di 5828, saya telah memindahkan stoploss ke BE, sehingga hari ini mempunyai perdagangan bebas. Jika saya mencapai keuntungan 50 pips, saya tidak mempunyai sasaran TP tetapi akan menjejaki perdagangan ini.
  Nah, itu perjalanan singkat! Stoploss tersentuh di BE. Saya tahu stoploss itu ketat. Tidak sangka, ia adalah satu punt. Saya masih menunggu untuk mendapatkan harga yang lebih besar untuk perdagangan utama saya. Jika hari ini saya akan melihatnya, saya tertanya-tanya? Hmmm, izinkan saya untuk mendapatkan bola kristal isteri (tiada jenaka, dia mempunyai satu dan dia fikir dia boleh melihat perkara-perkara di dalamnya !!! Saya tertanya-tanya jika Dia masih membawa tablet dia!)

 3. #23
  Nah, selepas saya ringkas saya masuk semula tidak lama selepas itu kerana saya percaya bahawa terdapat kecenderungan untuk kelemahan dan saya mempunyai perhentian saya dekat dengan tindakan kos. Oleh itu, saya memutuskan untuk memasukkan semula kekurangan pada tahap 5830 dan keputusan yang ideal itu. Ia jatuh tidak lama selepas itu dan saya mengambil bahagian keuntungan (1/3) pada 5798. Memutuskan untuk flip seluruh kulit kepala supaya menggunakan 100 pips tsl untuk kedudukan. Perdagangan C-T ini bukan sebahagian daripada pendekatan perdagangan utama saya (baik, belum lagi) dan berada di bawah transaksi kesenangan saya. Ekonomi kelihatan tersekat antara 5750 - 5800 (sekitar) hingga beberapa jam yang lalu. Marilah kita lihat apa yang berlaku ketika Asia datang untuk melaksanakan! nb. Perdagangan di atas telah diambil beberapa jam lalu. Memandangkan itu bukan niat jurnal, saya tidak akan menyiarkan dagangan. Jurnal ini bukan untuk membuktikan kehebatan saya dalam memilih dagangan: terkejut, keupayaan saya untuk melihat pada masa akan datang (jangan beritahu ejen saya!) Atau apa-apa selain menat idea aktiviti dagangan saya, dengan kemudahan saya, untuk saya sendiri Penjejakan.

 4. #24

  Quote Originally Posted by ;
  Nah, selepas saya pendek dibawa keluar ke BE, saya masuk semula tidak lama selepas itu kerana saya merasakan terdapat kecenderungan untuk kelemahan dan saya mempunyai stoploss saya yang ketat terlalu dekat dengan tindakan kos. Jadi, saya memutuskan untuk memasukkan semula pendek pada 5830 dan apakah pilihan yang ideal. Ia jatuh tidak lama kemudian dan saya mengambil bahagian keuntungan (1/3) pada 5798. Memutuskan untuk flip kulit kepala sehingga kini menggunakan 100 pips tsl untuk kedudukan yang tinggal. Perdagangan C-T ini bukan sebahagian daripada egi dagangan utama saya (baik, belum lagi) dan berada di bawah dagangan saya sendiri yang menyeronokkan. Pasaran seolah-olah terjebak antara 5750 - 5800 (sekitar) hingga beberapa jam yang lalu. Mari lihat apa yang berlaku ketika Asia datang untuk melaksanakan! .
  Ditutup di atas perdagangan pada harga yang berbeza antara 5772 - 5784. Pasaran telah berkisar dan saya percaya ia terlalu tidak dapat dipertikaikan pada masa ini. Oleh itu Apabila ragu-ragu, keluar! . Satu lagi keseronokan yang menggalakkan perdagangan. Itu hebat! Walaupun saya bersenang-senang, saya mendapat wang! Dan saya masih menunggu untuk membeli di dip pada 5700 (apabila kos akhirnya mendapat di sana). Nah, saya tidur dengan bermimpi tentang graf 4 jam yang indah dan indah itu! LOL! Selamat Malam semua !

 5. #25
  Telah memutuskan bahawa saya akan menutup buku harian ini. Saya percaya ia adalah satu cara yang hebat untuk merakam urus niaga saya pada titik tetapi saya akhirnya menyedari bahawa menyimpan jurnal peribadi agak lebih diterima untuk saya. Selamat perdagangan semua!

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.