Halaman 3 daripada 1133 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Tiada Stres Trading

 1. #21
  Anda betul. Ia hanya bunyi rawak. Walau bagaimanapun, ia berfungsi hari demi hari. Setakat risikoganjaran, '' Saya tidak fikir. Kejayaan ini datang dari dagangan yang sangat mungkin yang hanya meminta 5 pip. Ia adalah mengenai meraih keuntungan yang cepat. Jika ia bertentangan dengan saya, saya menunggu isyarat lain dan menambah tempat untuk memecahkan walaupun atau mendapatkan keuntungan mal. Saya tidak perlu menambah lebih daripada 3 transaksi. Saya tahu anda akan mengatakan saya akan meniup akaun saya, tetapi tidak dengan pengurusan wang. Dengan itu saya maksudkan akaun saya adalah besar dan saya menukar jumlah yang kecil. Jika saya perlu saya boleh menambah lebih banyak wang untuk mengelakkan panggilan margin. Saya hanya mencuba tempat USDJPY yang panjang pada Wed .. Saya telah memegangnya kerana. Ya, ia adalah penggunaan wang yang tidak baik, tetapi membawa pengurangan $ 2000, saya mengambil keuntungan $ 200, ditambah lebih dari $ 2000 pada swap.

 2. #22
  Quote Originally Posted by ;
  Dengan itu saya maksudkan akaun saya adalah besar dan saya menukar jumlah kecil.
  Hmm ... anda punya akaun $ 10k dan mendapat kira-kira $ 200- $ 300 setiap hari dengan 4-5 dagangan. Sesuatu yang salah di sini. Apakah maksud anda menggunakan kuantiti yang kecil? Saiz kedudukan USDJPY anda mestilah sekitar 2.7 lot (!) Untuk mendapatkan pertukaran $ 2,000 selama 71 hari. Oleh itu, 2.7 banyak yang mempunyai akaun $ 10k tidak kecil - itu pasti (iaitu ~ $ 2,300 untuk setiap 100 pips).
  Sekiranya anda menyatakan anda menukar 12 minilot yang anda maksudkan, anda bertukar 1.2 lot pada satu masa? Salam -

 3. #23

  Quote Originally Posted by ;
  jadi .. Apa yang berlaku apabila trend jangka panjang bertukar, dan anda tidak faham sehingga anda telah meletupkan 75% akaun anda? Apakah langkah pencegahan yang anda ada untuk menghalang sesuatu yang serupa dengannya?
  Soalan yang baik. Saya percaya bahawa akan agak sukar dilakukan jika anda berdagang sedikit pecahan dompet lengkap anda. Sekali lagi, fikirkan ini sebagai pelaburan. Bukan spekulasi. Saya telah memindahkannya ke 500 pips pada masa ini. Tidak menjejaskan dompet saya yang total. Inilah soalan: apakah bukti perubahan dalam asas jangka panjang? Mungkin terdapat di bawah tempat sokongan pada carta berusia 5 tahun? Saya mungkin melihat keluar sekarang jika berlaku. Dan jika anda melihat carta 5yr, anda akan melihat sokongan sekitar 1.95 (paun). Pecahan perdagangan dan membeli lebih banyak kerana ia turun dan menjual di belakang boleh melakukan anda dengan baik. Anda tidak akan kehilangan 75% akaun anda. Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, saya akan membeli apabila terdapat pengurangan sebanyak 100 atau lebih pips. Sekiranya anda melakukannya pada Jumaat lalu tentang NFP, anda boleh melakukannya dengan baik.

 4. #24
  Sukar untuk percaya tetapi saya fikir sistem Bglenn hebat. Mengapa sukar? Kerana konsensus secara keseluruhan adalah untuk berdagang dengan betul yang kebanyakannya mendapat perhentian anda
  . Salah satu kelemahan sistem ini yang muncul dalam fikiran saya adalah menutup apabila kedudukan anda sedikit keuntungan. Cukup fikirkannya: anda mungkin menghabiskan masa selama 1 minggu atau lebih daripada sebulan yang terkumpul, dengan sabar mengusik kegusaran kehilangan akaun anda dan kemudian setelah akhirnya memutuskan untuk berbalik anda bergegas untuk melemparkan tuala !? Saya baru-baru ini menghabiskan banyak masa memandangkan keadaan ini. Apa itu ketika saya kalah saya mahu berpegang pada senjata saya dan terus kehilangan? Dan mengapa ini apabila saya mula menang saya mahu menutup dengan cepat?

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.