Results 1 to 8 of 8

Thread: Jurnal Atomik

 1. #1
  1 Lampiran Gaya Perdagangan: Budi bicara

  Penafian: Saya percaya ia tidak mengatakan bahawa saya tidak mahu sesiapa sahaja untuk berdagang apa yang saya berdagang hanya kerana itu tepat apa yang saya lakukan, kerana saya berdagang akaun demo untuk motif.

  Memutuskan untuk memulakan jurnal. Saya kini berdagang dengan akaun klinik. Saya secara peribadi suka untuk memperdagangkan masa 1H dan berdagang beberapa kali setiap hari bergantung kepada apa yang dilakukan oleh pasaran, namun pada umumnya saya lebih suka untuk meletakkan kedudukan saya sendiri pada waktu saya menuju ke tempat tidur.

  Membuat satu entri pada EURUSD sekarang @ 1.5520 dengan stop loss 1.5514 (Risiko 2 peratus). Rugi henti yang ketat bagaimanapun, ia mempunyai teknikal yang mencukupi untuk menyokongnya. Perkara yang saya tidak pasti adalah keluar. Saya tidak akan memberitahu di mana saya mahu keluar. Secara jelas saya ingin memindahkannya 1000 pips ke arah saya langsung apabila saya memasukkan tetapi itu tidak akan berlaku. Sebelum ini kali pertama saya cuba menilai semula harga di mana harga sangat berkemungkinan untuk pergi dan saya duduk dengan ketat melihat apa yang berlaku.

  Bagaimanakah anda menyoal mana anda keluar? Mengikut gentian dan stesen yang sama dengan kawasan biru di mana saya rasa harga sedang menuju ke mana saya dengan senang hati akan mengambil keuntungan saya tetapi ada jelas satu lagi kawasan rintangan pada 1.5568 yang belum dipecahkan selama dua hari sekarang jadi diharapkan ia pecah.


 2. #2
  Ditutup pada 1.5522. Di belakang saya sepatutnya telah meninggalkan perdagangan dekat dengan perlawanan saya bercakap tentang, tetapi saya telah mahu membiarkan keuntungan saya berjalan baru-baru ini, tetapi saya rasa dalam hubungan jangka pendek, mengambil keuntungan dalam peluang pertama adalah terutamanya sejak saya pergi pada hari yang bermula dengan gerakan turun. Nampaknya ia mungkin akan berakhir dengan rata sekarang dan semoga ada peluang lain untuk pergi dalam beberapa jam yang akan datang kerana saya fikir harga adalah sokongan yang dekat, hanya perlu melihat apa tindakan harga akan.

 3. #3
  1 Lampiran 1.5515 Diperluas, kerana pub perangkap yang ideal yang melancarkan tahap 62 retraceaceous. Sekiranya mengalami pengurangan perhentian yang lebih besar tetapi mari lihat apa yang berlaku. Kemas kini; baik di sana anda berhenti. Tolong buat sekarang! Saya rasa hakikat bahawa pergerakan yang lebih panjang yang ditunjukkan oleh tahap kuning yang berwarna kuning menunjukkan bahawa pasaran telah menurun kerana ia tidak menjejaki semula ke tahap 23 tahap 1.5597. Jadi dari sudut pandangan itu mungkin pasaran jangka panjang masih menurun. Pelajaran yang dipelajari: Jangan berdagang dengan apa yang anda tidak biasanya berdagang, dalam contoh ini menjadi tempoh 15 minit! Berlebihan!

 4. #4
  Sekarang sudah sampai 1.5500 sekarang, saya bodoh untuk membeli kelemahan ... Jika ia memecahkan sokongan 1.5500, maka saya akan menghentikan kedudukan LONG saya. Cheers,

 5. #5
  Quote Originally Posted by ;
  Pada hari ini ia sudah mencapai 1.5500 hari ini, saya bodoh untuk membeli kelemahan ... Apabila ia pecah sepanjang sokongan 1,5500, maka saya akan menghentikan kedudukan LONG saya. Cheers, Fadetobla
  Harap anda tidak kehilangan sebarang dagangan tunai secara langsung
  . Saya tidak berpengalaman sehingga saya menjangkakan anda tidak membuta tuli selepas saya (melainkan jika anda berdagang kertas di mana kes itu menjadi kacang
  ).

 6. #6
  1 Lampiran Saya memasuki satu lagi perdagangan perdagangan yang menjadi satu lagi kegagalan
  tetapi sekurang-kurangnya saya agak betul mengenai arah trend dan bagaimana pasaran akan ditutup. Kemasukan 1.5515 dan hampir berhenti seketika dari 1.5490.

 7. #7
  1 Lampiran Skrin bercakap untuk dirinya sendiri. Mengambil transaksi berdasarkan pin pub. Tidak selepas pasar sepanjang petang, pulang ke rumah menyaksikan pin masuk dengan segera pergi untuk menonton tv kembali pada rehat komersial yang akan datang dan menutupnya dalam keuntungan pip 66. Jadi semua dalam semua perdagangan bertuah lebih daripada apa-apa. Rasa paling teruk adalah mengetahui harga pergi 155 pip! Tidak sepenuhnya pasti bagaimana untuk emosional menjelaskan kepada diri sendiri bahawa ia adalah ok untuk meninggalkan pip di meja makan. Risiko yang bijak saya rasa sedih kerana saya ingin masuk ASAP dekat puncak saluran yang anda boleh, ternyata saya berisiko kurang dari 2% kira-kira 1.8%? Oleh itu, pada dasarnya saya mengambil risiko terhadap dua transaksi lain yang kerugian dan tidak banyak pada pemenang ... martingale saya fikir itu dipanggil, maka sekali lagi saya tidak begitu familliar dengan itu jadi semata-mata meneka. Mana-mana pemikiran mengapa pasaran luar berlaku? Hanya langkah ketat teknikal yang ditubuhkan atau adakah ada berita?

 8. #8
  Memasuki satu lagi longEURUSD @ 1.5450 @ 13:50 tetapi memilih untuk keluar walaupun kerana saya merasakan tidak ada sebab untuk bergerak ke bawah untuk tidak meneruskan dan saya betul
  .

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.