Journal of Red Lions
Halaman 1 daripada 1134 123 ... TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 39

Thread: Journal of Red Lions

 1. #1
  Seperti yang anda lihat pada jurnal lama saya yang lama.

  Hanya faham, cara pengecut boleh memainkan satu fungsi, terus bercakap tahi sambil mengetahui saya tidak dapat mempertahankan diri kerana saya dilarang olehnya dalam benangnya.
  Semua pembohongan, dan percanggahan itu sebenarnya menjengkelkan saya.

  gejala membesar-besarkan.
  Memandangkan dia adalah terminal, dengan lt, pecahan pecutan 20%, hipotensi, sintetik, dan malaise umum, bahkan pendarahan dari matanya sementara PTINRnya sebenarnya rendah.

  Seperti yang telah saya nyatakan sebelum ini, bukan terminal, tidak seperti yang dia nyatakan. Pengecut dalam novel saya, munafik, dan pengikutnya sepatutnya tahu tentang semua itu.

  Anda tertanya-tanya penghidupan saya, namun saya tidak begitu teruja untuk memberi sebarang nasihat melihat penafian saya mengenai TAF.

  Berapa banyak masa yang diperlukan untuk pra-med?
  Berapa banyak masa yang diperlukan untuk pergi melalui sekolah perubatan?
  Berapa banyak masa yang diperlukan untuk melakukan residensi?  Maksud saya dengan keberatan untuk mengatakan nama saya adalah bahawa saya merasakan bahawa sesiapa yang bertanya kepada saya SEBARANG soalan sepatutnya melihat pengamal saya seperti saya tidak mempunyai carta mereka di hadapan saya, saya juga tidak boleh melakukan apa-apa ujian.

  Oleh itu, lebih baik anda menganggap saya sebagai apa sahaja yang anda nikmati. Tidak ada bedanya kepada saya, namun saya terkejut oleh pengecut dan penipuan


  mengapa saya melepaskan kerja yang sebenar? anda bertanya baifu?

  Saya mendapat bayaran lebih banyak untuk duduk di keldai saya, dan melompat di sekitar pasar dan bersih daripada banyak orang di dunia untuk benar-benar bekerja.

  Jadi sedang panggilan .... Benar-benar benar-benar menyeronokkan.

 2. #2
  Saya akan berkongsi pengetahuan dan gaya dagangan saya di sini: inilah asas dari apa yang saya faham dan gaya yang saya akan laksanakan. Saya tidak mempunyai egy, dan saya tidak mahu membangunkan seseorang untuk menjadi jujur ​​Saya ingin mengembangkan gaya yang menguntungkan, saya seorang profesional penjagaan kesihatan dan saya menikmati jenis pemikiran diagnosisprognosisintervensijustifiion (dan CYA = Tutup A Anda **) yang akan saya gunakan di Pertukaran Asing. Saya ingin MENGGUNAKAN BRAIN KAMI UNTUK PERDAGANGAN, TIDAK MEREKA Saya menikmati tongkat Lilin untuk melihat tindakan harga, dalam pengalaman saya namun mereka bekerja lebih baik dalam banyak frasa. Gambar keseluruhan yang paling tepat pada carta hari pasaran ialah 4 jam, setiap kali saya memperdagangkannya, saya membuat dagangan yang baik. BAGAIMANA saya membencinya !!! Terlalu lambat kepada saya. Saya menikmati carta 1 saat tetapi terlalu banyak turun naik, jadi saya membuat banyak guesstimates dan melakukan lebih baik dengan pola carta tindakan harga yang telanjang. Dengan kata lain saya tidak melihat lilin yang saya zum keluar dan melihat corak. Keistimewaan mempunyai gaya dagangan dan bukannya sistem yang akan berfungsi dalam BIL SEMASA masa kerana ia akan berfungsi sebagai perdagangan BRAIN POWER bahawa aspek penawaran dan permintaan itu, bukan pencetus, semuanya memecah dan mempunyai celah di dalam saya kepakaran peribadi dan pada semakan atau bahkan pada masa yang terlalu mengelirukan, para pedagang berpindah dalam setiap cara tidak menandakan imej dan memberikan banyak isyarat. Mungkin sakit mencuba 15 saat dengan semua carta 4 jam untuk imej keseluruhan, dan masa untuk apa-apa di sisi lain courtain. (sekiranya ia terlalu membingungkan untuk saya, tidak cukup melakukan 1 jam untuk melihat bahawa keseluruhan gambar dan juga 15 saat untuk mendasarkan perdagangan saya)

 3. #3
  Lilin kayu: lilin melekat: ya saya sayang mereka, inilah sebabnya: mereka mewakili permintaan dan pembekalan melihat lilin harian FX dan saham dalam kacang kacang: jika lilin hijaubiruputih apa sahaja perisiancarta anda gunakan ia bermakna ia adalah lilin yang baik. Ia ditutup di atas terbuka. Sebaik sahaja lilin merahhitam adalah negatif ia ditutup di bawah terbuka sekali batang atas lebih panjang daripada badan (baik itu positif atau negatif) ia menunjukkan bahawa memerlukan semut beberapa peringkat tinggi tetapi ia jatuh pada akhir. Ia memberitahu anda untuk berhati-hati, keperluan mempunyai masalah yang pecah. Apabila lilin akhirnya menjadi negatif dengan batang atas yang panjang, ia bermakna bahawa keperluan jatuh ke arah penamat sehingga ia dapat ditutup di bawah terbuka. Apabila batang bawah diperluas, ia bermakna sebaliknya, pada beberapa peringkat harga jatuh tetapi perlu dijemput dan selesai, jika ia adalah lilin yang baik maka ia semata-mata bermaksud ia meningkat sehingga ia sebenarnya mampu menutup di atas terbuka. Semakin lama lilin, semakin panjang permintaan dan bekalan. Sama ada negatif atau positif. Itulah yang anda perlukan untuk mengetahui sama ada anda seorang pemula, anda boleh pergi ke semua corak dan formasi yang dipatuhi ini. Dan sekiranya anda ingin meneroka dan ingin mempelajarinya, pergi untuk itu !!! LEBIH ALAT UNTUK ARSENAL ANDA !! Saya menikmati pandangan spektrum yang luas, oleh itu saya melihat mereka dan saya mengandaikan apa yang seterusnya akan berdasarkan kepada bekalan dan permintaan yang sangat mudah ini

 4. #4
  Bergerak Rata-rata Saya dapati mereka membantu, anda boleh menggunakan mana-mana yang anda perlukan, tetapi yang paling terkenal adalah 50 dan 200. Saya menggunakan 10 mudah50 eksponendan 200 eksponen tidak benar-benar perkara yang menggunakan mudah atau eksponen, mereka semua memberitahu anda perkara yang sama. Di mana HAS harga BEEN secara purata dalam tempoh masa yang ditetapkan 200 adalah yang paling dihormati, paling banyak digunakan, jadi itulah alasan untuk menggunakannya. Anda melihat apa yang dilihat oleh ramai, dan beberapa mengikutinya dengan trend indie. Jika 200 naik maka trend itu akan naik. Anda boleh menguntungkan dengan bias ke arah menerima kedudukan yang panjang. Saya menyatakan, tidak secara membuta tuli mengambil jawatan panjang. Gunakan tongkat lilin untuk mengukur bekalan dan permintaan, dan penentukuran corak carta anda tidak perlu membeli pada puncak puncak ganda, atau kepala dan bahu. Inilah silap mata ajaib. Dengan gaya dagangan 10/50/200. Ia berfungsi dalam dua cara pada umumnya, bingkai masa yang singkat dan bingkai masa yang panjang pada carta 1 jam jika anda seorang peniaga pesakit ini adalah cara ia biasanya berfungsi: biasanya selamat untuk pergi lama apabila 50 melintasi 200 pada terbalik dan pelaburan anda adalah selamat dengan syarat bahawa 50 tidak menyeberang pada 200 jika anda terlepas bot itu, anda boleh melompat ke atas pembetulan yang berlaku sepanjang masa, harga USUALLY NEVER pergi traight up itu naik dan turun dan turun. Sekiranya 10 melintasi 50 ke bawah pembetulannya dan mula melengkung dan kini melintasi jalan keluar, gunakan penghakiman anda tetapi biasanya selamat untuk pergi kerana 10/50 berada di atas 200 purata bergerak, mereka akan terus menetapkan dan bergerak ke atas dan turunkan untuk anda sehingga 50 menyerang 200, jika tidak menyeberang ke bawah, ia akan sering melantun semula apabila anda melihat 10 melintasi 50 ke atas harga sedang dalam perjalanan dan ia menyerahkan bahaya. secara amnya. Jangan percaya saya melihat carta 1 hr eurusd atau mana-mana perkara lain jika saya tidak jelas saya akan menjelaskan. Saya mendapat keuntungan seperti ini tetapi saya benci
  Saya tidak suka selamat lol, saya suka bermain-main dengan harga hahahaha jadi saya Mencari apa yang menyeronokkan untuk saya

 5. #5
  Carta empat hr hampir sama tetapi menuntut kemalasan lebih, saya benci, saya suka mencubit dengan harga. Perkara yang sama 50 melintasi 200 permulaan aliran menaik, terlepas perahu, itulah tempat yang baik di sepanjang garis harga akan berjalan antara 10/50 dan bahkan menyentuh 50, anda boleh melompat pada pembetulan, selagi 200 up, bersama-sama dengan 10/50 tidak salib anda baik. Secara amnya pertimbangkan eurusd 4h carta jika anda tidak merasakan saya. Kami hanya mempunyai pembetulan yang tidak disentuh oleh 10/50 tidak bergerak ke atas, masih menaik.

 6. #6
  Harian yang lebih lazat, tetapi lebih menguntungkan, di sini ia lebih penting ialah 10/50 di sini, 200 memberitahu anda fad, di sini di mana ia benar-benar membolehkan anda tahu betapa kuat dan di mana kecenderungan itu adalah kira-kira 10 menyeberangi 50 ke atas biasanya pergi lama . Lupakannya sehingga anda mula mengamati 10 lengkung untuk menyentuh 50, di sinilah lilin kayu, corak carta akan mengunci keuntungan yang lebih besar, jika lilin dan corak carta indie dwi atas, tangan dan bahu atau apa-apa penurunan harga, serta garisan anda adalah melengkung, sama ada kunci dalam keuntungan dan keluar, dan mula melompat pada carta 4 hr atau carta 1hr jika purata menurun (menyeberang ke bawah adalah mungkin untuk mula menjadi berat sebelah ke seluar pendek) atau sama ada anda malas dan ok untuk melepaskan beberapa keuntungan kerana anda membuat sebahagian besar pergerakan harian dengan pips yang lebih besar, maka 10 cross 50 anda pergi diperpanjang dan 10 menyentuh 50 ke bawah yang anda terima atau menunggu salib. Kemudian keluar. Tidak ada grafil suci yang umumnya, secara amnya. gunakan penghakiman anda

 7. #7
  Secara khusus saya melakukannya dua cara 10 melintasi 50 ke atas, maka 200 ke atas tanda kuat untuk membeli jika 10 melintasi 50 ke bawah dengan berhati-hati yang anda boleh tahan sehingga analisis anda demones bahawa 50 akan menyeberang ke 200 maka selamat ke menjual dan pergi pendek, saya biasanya berhenti pendek jika 10 menyeberangi 50 ke atas dan mempunyai kecurigaan yang kuat akan melintasi 200 ke atas pada corak carta beli masa depan, bulat bawah, cawan dan pemegang, dua bawah, tiga bawah dan lain-lain.

 8. #8
  Saya suka benci bahawa stokastik hahaha, yayasan perlahan% k apabila% D melintasi peratus yang dipam ke atas dan kedua-dua baris adalah oversold atau tempat di mana-mana 20 apa-apa, tanda untuk membeli, apabila garis melepasi 80 dan peratus d melintasi % K ke bawah berkata untuk menjual cukup berguna tetapi menggunakan otak anda (tanda palsu boleh berlaku, boleh dijual lebih tinggi dan harga masih terus turun dan sebaliknya, boleh menyeberangi pasaran overbought dan namun harga bergerak stoch naik hanya akan menyesuaikan. ... dan anda diskrukan) tetapi ramai peniaga menggunakannya, saya meletakkannya dalam stok, tidak dapat menguasainya di Bursa Asing. Dan ada pelbagai perbezaan yang berbeza dan kebiasaan yang mereka dapati menguntungkan. Pergi belajar mereka dan jika anda faham mereka dan menjadi menguntungkan selepas itu LEBIH ALAT UNTUK ARSENAL RSI mengukur tahap overbought dan oversold, konsensus adalah bahawa apabila RSI berada dalam pembelian 70-80ish berhati-hati kerana ia telah terlebih beli, kita dijangka untuk pembetulan dan apabila RSI 20 atau lebih terus menjadi oversold dan membeli boleh menjadi idea yang hebat, atau berhenti memendekkan ia boleh dipertimbangkan. MACD adalah PERGERAKAN DIVERGENCE PENGGUNAAN RINGKASAN MENGGUNAKAN ANDA adalah inderal momentum dan terdapat banyak kaedah untuk menggunakannya, tetapi secara peribadi saya menggunakan pergerakan rata-rata merentasi dagangan saya jadi saya mendapati ia berlebihan. Walau bagaimanapun jika anda menggunakannya boleh menjadi alat yang sangat berkesan ADX mengukur kekuatan trend maka anda mempunyai band bollinger, yang mula-mula menggunakannya, baik dalam pasaran SAR berbilang pasaran yang mempunyai inditer yang memberi isyarat bahawa fesyen mungkin berakhir. Saya tidak akan pergi ke butiran mengenai orang asing: mereka ada di sana mereka membantu dan jika anda menggabungkan mereka dengan berjaya dalam perdagangan anda yang Adakah apa-apa yang baik membuat anda wang tunai lol ada sekumpulan keseluruhan yang lain

 9. #9
  Its anehnya berapa kali harga menghormati dan menjejaki semula nombor ini, mungkin kerana banyak peniaga menggunakan mereka seperti mereka. Dalam cangkerang kacang: anjakan terendah terendah dari trend ini ke atas kecenderungan ini rendah perbezaan rendah 100% x trend perbezaan = nombor substraksi fibonacci 61.80% x TD = FSN 50.00% X TD = FSN 38.20% X TD = FSN 23.60% X TD = FSN SEKARANG anda substrak semua nombor substraksi ini dari tahap kecenderungan yang paling tinggi dan anda plotnya dalam carta anda, biasanya harga menjejak semula ke salah satu tahap ini. Yang aneh. Saya menggunakannya untuk trend keseluruhan, sesetengah peniaga menggunakannya untuk transaksi harian. Ia terpulang kepada anda tiada grafil suci tetapi sangat berguna untuk menawarkan anda ramalan harga masa depan hari ini jika anda ingin mengetahui di mana trend masa depan mungkin mengalami masalah berlalu atau memulakan pengulangan mengira sebelumnya yang tertinggi tinggi ke terendah terendah, apabila harga mogok di sana paling murah dan mula memberi laluan kepada konsolidasi dan trend anda pada lol terbesar yang paling tinggi = trend Perbezaan pada masa ini membiak TDX 161.8%, 261.8%, 423.60percent anda akan terkejut betapa anehnya ia mempunyai masalah pada faktor-faktor ini tidak berfikir saya, lakukan perhitungan itu tentang eurousd mencecah 161.8% dengan harga dasar trend sebelumnya mereka menganggap carta kita sekarang mengalami masalah melewati 1.37780 melihat bagaimana topped itu turun hampir melanda 200 bergerak purata tentang carta 1 jam membentuk cawan dan mengurus dan bergerak terhenti pada jumlah itu lagi.

 10. #10
  Sokongan ialah harga di mana harga telah mengalami masalah untuk menurunkan harga pada masa lalu, lihat pada carta jika harga turun dan nampaknya muncul dari tempat yang sama dalam carta yang menyokong contohnya: di EUROUSD lihat pada carta hari ini membolehkan semua orang asing dan ini adalah pertemuan perdagangan saya: apabila semua menunjuk pada rintangan perkara yang sama: harga melanda pada nombor fibonacci terhenti dan dalam semua bingkai masa anda dapat melihat batang lilin dengan kedudukan yang sangat panjang sepanjang itu julat harga DEMAND IS DECREASING maka anda melihat harian dan perhatikan bagaimana sebelum ketika euro bergerak ke bawah ia cuba mengangkat kaki dan terhenti dan jatuh TANAH lilin tetap terus mengetuk LETAR BERJAGA, ini adalah resitans utama yang dekat dengan rintangan psikiologi, banyak 1.37500 ia menjadi semakin teruk pada keseluruhan bilangan sebenar 1.3800 adalah lebih psycologicaly menakutkan daripada 1.37500 untuk banyak sebab peniaga tidak mahu membeli di sekitar nombor KESAN, KESALAHAN maka anda melihat bahawa bo Pelbagai kepentingan yang berkontrak berkontraksi semakin menyempit, iaitu dalam kesimpulan pengurusan harga menaik, berhampiran dengan nombor bergelombang, berhampiran rintangan utama, 10/50 bergerak purata mulai menunjuk ke kelemahan, stokastik yang dibeli, overbought RSI, momentum kehilangan ADX CONFLUENCE: MENGGUNAKAN BRAIN ANDA, HARGA AKAN DROP Saya mengambil keuntungan dan tetap dalam bentuk wang tunai, tidak mengambil apa-apa BANYAK GREEDY daripada saya mungkin ketinggalan berehat. keuntungan yang besar pada waktu keluar. MENYEDIAKAN SEGERA SEHINGGA TELAH MENGATAKAN DUMB FOO TINGGAL. Dan TOP TERUS. Baiklah saya pergi CONFLUENCE ADALAH YANG TERBAIK, MENGGUNAKAN BRAIN ANDA ADALAH YANG TERBAIK, saya menunjukkan kepada anda semua yang saya tahu mengenai pasaran, dan indikator yang berguna bergerak purata adalah berguna, fibonacci berguna, corak segi tiga berguna, pola grafik berguna, perdagangan nombor psikologi adalah mata yang berguna dan mata pivot berguna, saya akan mengarahkan anda mata pivot juga dalam jawatan saya yang seterusnya sebelum saya memulakan jurnal sebenar ini perkongsian pengetahuan supaya pemula boleh mengikuti dan mengetahui apa yang saya tahu GUESS APA YANG TERLIBAT SELEPAS Saya LAGI KEUNTUNGAN, harga jatuh hampir dengan beberapa Fibonacci 23.60%, jadi saya meninggalkan dagangan yang besar apabila harga turun di bawah 200 pada 15 minit, saya memendekkannya sehingga saya melihat perkhidmatan, saya MENYUKAINYA MENJADI PENDEKATAN (GREED) tetapi menyerang perkhidmatan 3 kali pada 1 minit, saya melihat bahawa 15 dan mengalami kesukaran untuk melewati perkhidmatan itu, tidak mencapai titik pivot S1, yang berada dalam nombor penarikan dalam fibonacci, satu pusingan bulat telah terbentuk, BAGAIMANA PERLU MENGIKUTI KEUNTUNGAN purata bergerak 1050 tahun kembali bermula menyeberang ke atas dan juga band bollinger di mana mulai berkembang dengan harga di atas tapak carta 1 hr menunjukkan harga memantul ini 200 bergerak purata. Lilin melekat pada setiap hari di mana tidak kelihatan terlalu lemah, tetapi saya mengingatkan mereka, tetapi saya MENJADI PELANGGAN BISA TANPA PENGGUNAAN DAN MENGGUNAKAN BRAIN KAMI MENDAPATKAN POSISI FOOL MENGENAI ANDA dan meneruskan kenaikan yang saya lakukan, saya BERLAKU KONFLASIDAN KERANGKAN ANDA AKU ANDA MELAKUKAN ITU AKAN MENGATAKKAN PERDAGANGAN AKU SELESAI DARI KUP DAN MENAMBILKAN Saya baru-baru ini jelas akan naik ke belakang dan selepas itu ia telah melepaskan resitansi yang ditangguhkan dan diluluskan, yang saya MULAI UNTUK TELAH PASUKAN APA YANG LAKUKAN, Saya mahu ringkas, saya pergi, Kemudian ringkas sekali lagi kehilangan, kehilangan, kehilangan, apa yang berlaku? Perdagangan yang luar biasa selepas desisi munasabah berdasarkan bencana pertemuan berikut ketamakan dan meniup pasaran. Sebelum saya memberikan semua pendapatan saya ke dalam buku ini perdagangan yang ideal saya menutup buku nota saya, pergi tidur, saya menatkan di laman web ini bahawa pertunjukan menunjukkan kenaikan harga pada EURO sehingga di sekitar Fibonacci 2.618 atau bahkan 1.43390 tetapi akan melihat dengan teliti dalam angka yang agak psikologi 1.40 tetapi tidak mengikut nasihat saya sendiri saya mengiringi persetubuhan keserakahan ADALAH ADALAH SAYA, SAYA MEMBUAT UANG Apabila saya MENGGUNAKAN BRAIN AKU, AKU MELAKUKAN KETIKA AKU DONT SENGAT DENGAN PASARAN DAN TELAH ITU APA YANG PERLU DILAKUKAN

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.