Halaman 1 daripada 1132 12 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 12

Thread: Adakah terdapat video YouTube yang baik mengenai dagangan?

 1. #1
  Selepas mempelajari 100-an penerbitan perdagangan dan menyiapkan kursus-kursus egy, saya mendapati diri saya mencari melalui video youtube untuk kandungan yang hebat.

  99 peratus daripada video Youtube tentang perdagangan adalah:
  - perlahan: dibutuhkan 1.5 jam dalam satu filem untuk menerangkan 10 ayat teras
  - dicipta oleh pedagang yang tidak melakukan penyelidikankerja rumah mereka

  Saya telah memerhatikan banyak perkara, jadi dari sekarang apabila saya melihat kursus kursus baru, saya tidak mahu mendengar tentang tindakan harga asas dan perbincangan kecil berulang kali. Jadi pertanyaan saya ialah:
  Adakah terdapat mana-mana Youtubers yang membuat video tentang nombor pada egies dengan pantas? Sebaiknya di mana Youtuber telah menganalisisnya, menggariskan egy tetapi tetap menerangkan erti lengkap tanpa menarik 10 ayat lebih daripada 1.5 jam untuk bercakap.

 2. #2
  Saya tidak pasti apa yang anda cari, tetapi jika anda mencari egy yang akan membuat anda wang, maka anda akan mencari masa yang panjang. Pendek kata - mereka tidak wujud. Saya tidak akan mengatakan banyak kerana saya benar-benar tidak mahu terdengar meriah, dan anda telah belajar atau berdagang bagaimana untuk berdagang selama beberapa tahun, tetapi dalam pengalaman saya, idea yang memenangi egy yang boleh dipinjam jadi bercakap tidak wujud. Terdapat egy dalam diri kita semua, tetapi ia bukan sesuatu yang mudah ditakrifkan, atau sekurang-kurangnya tidak sepatutnya. Pengetahuan mendahului egy, bukan sebaliknya. Oleh itu, ia mestilah berkembang di dalam orang itu, menjadi sebahagian daripada orang itu. Jika anda berusaha untuk mengadopsi seseorang tanpa memperoleh pengetahuan yang penting untuk benar-benar memahaminya, anda mungkin akan mengalami kekecewaan selepas kekecewaan. Itulah sebabnya hampir setiap egy yang anda temui di youtube atau di tempat lain adalah penipuan yang tidak pernah digunakan oleh pengiklan individu untuk menghasilkan wang. Egy terbaik, benar-benar egy tunggal, adalah pengetahuan tentang pasaran dan pergerakan harga. Apa-apa pun adalah pemotongan ringkas dan tidak akan pernah berfungsi. Seluruhnya lebih besar daripada jumlah komponennya - Aristotle.

 3. #3
  Kebenaran mengenai pedagang runcit forex
  Video yang dimasukkan

 4. #4
  Saya dapati beberapa Youtubers yang benar-benar baik yang menggariskan Perkara Mata Wang seperti (penjelasan yang jelas, sumber yang baik). Malangnya, mereka masih tidak pergi ke-ke-8 untuk bercakap tentang topik lanjutan. Gelombang Elliot seperti boleh mengambil bulan (seperti saya sebagai contoh) tetapi kemudian saya mengetahui bagaimana untuk mempelajarinya dengan lebih cepat dan berbuat demikian untuk perkara yang berbeza boleh memberi manfaat kepada kita juga.

 5. #5
  Saya tidak melihat video sebenar di YouTube kerana mereka telah diedit dan hanya menunjukkan perdagangan keuntungan dengan mereka.

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  Saya tidak pernah melihat video sebenar di YouTube kerana mereka telah diedit dan hanya menunjukkan perdagangan keuntungan bersama.
  Tepat sekali! Banyak video YT yang berdagang telah disasarkan untuk pandangankeuntungan

 7. #7
  Laman web ini mempunyai 7 dokumentari YouTube setiap peniaga sepatutnya melihat:
  https://www.tradingsetupsreview.com/...y-trader-watchKod Insert # 1: TRADER: DOKUMENTAR # 2: DIJADIKAN # 3: BILLION DOLLAR HARI # 4: PEMEGANG: JUTA OLEH MINUTE Nombor 5: KOD STREET # 4: KONE DAN SPEED: DALAM BLACK BOX # 7: QUANT : THE ALCHEMIST OF WALL STREET (dokumentari dalam senarai main: https://www.youtube.com/watch?v=--H8SY334Zwindex=2list=PLeCVopROIE8a9SwuEvMmr_XYoTN2 HsYRi) Petua dagangan mana yang boleh kita ambil dari video ini? Apa pandangan awak?

 8. #8
  Saya tidak merasakan sesiapa yang meletakkan semua yang anda mahu. Individu yang mempunyai video pos kandungan hebat untuk mengiklankan laman web atau sistem mereka atau mentoring yang perlu anda bayar

 9. #9
  Saya havent mendapati ia sepenuhnya tetapi ia menjadi menarik. Video yang dimasukkan

 10. #10

  Quote Originally Posted by ;
  Saya havent mendapati ia sepenuhnya tetapi ia kelihatan menarik.
  Https://youtu.be/mNmbjQhTHnE
  Menunjukkan bagaimana harga bank dimanipulasi pada masa itu, tetapi sudah tentu hari ini ia dilakukan dengan Algos.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.