Halaman 2 daripada 1132 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Penyimpangan

 1. #11

  Quote Originally Posted by ;
  quote It repaints ... .oh no more ... picture
  Tidak kira sama ada pengecutan indior, kerana saya hanya mencari peringkat ZigZag yang telah ditentukan beberapa lilin di sebalik harga semasa, dan menggunakan sisihan piawai untuk mencuba dan meramalkan ZigZag seterusnya di mana pasaran akan terbalik. Saya tidak menggunakan nilai semasa ZigZag sahaja yang sebelumnya, puncak sisihan piawai mendedahkan saya apabila kaki zigzag berkemungkinan besar berakhir, zigzag bernilai jual semula semasa tidak memainkan peranan dalam sistem.

 2. #12

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, bolehkah anda memuat naik dalaman Std Dev? Terima kasih.
  StdDev adalah normal dalam mt4, ia bukan indior yang disesuaikan. EA tidak menggunakan fail khusus StdDev.

 3. #13
  Quote Originally Posted by ;
  petikan Dear reteid2222, pilihan imej yang baik
  dan, apabila kod itu betul-betul menjadi tugas apa yang anda mahu ujian, tidak ada keperluan untuk menangkap ketidaksempurnaan. ZZ sendiri muncul di StDev dan anda menjalankan StDev ke-2 (10) untuk mengesahkan sama ada saya tidak salah. Kita boleh melihat perkara-perkara yang sesuai dengan baik, adakah anda pernah mempunyai peluang untuk menjalankan ini secara manual dalam sesuatu seperti simulator perdagangan FxBlue untuk mengesahkan dagangan akan berjalan seperti yang anda jangkakan? Di samping itu, ia boleh membantu mencari penapis ke-2 untuk mengelakkan pintu masuk awal. Hasrat terbaik,
  Saya akan melihatnya, saya akan terus menguji mungkin untuk mendapatkan pintu masuk yang lebih baik seperti yang anda sebutkan. Saya akan menghantar jika saya mencari apa-apa, terima kasih atas jawapannya.

 4. #14

 5. #15

 6. #16

 7. #17

 8. #18
  Hai Excelx, saya mengembalikan StdDev ZZ dengan faktor keuntungan yang sangat bagus. Bolehkah EA ini dijalankan di akaun demo untuk ujian ke hadapan?

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.