Acara berita perdagangan dengan bank dan algos
Halaman 1 daripada 1132 12 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 16

Thread: Acara berita perdagangan dengan bank dan algos

 1. #1
  Hai semua!
  Saya ingin memberi gambaran ringkas tentang egi dagangan saya yang memberi saya pulangan yang besar selama lebih dari satu dekad.
  Saya mula berdagang pada musim panas tahun 2006 dan menangis segala yang berkaitan dengan perdagangan dengan kesenangan dan kesungguhan. Mencuba banyak pendekatan banyak buku mengenai egi dan pasaran secara umum. Untungnya saya tidak mengambil masa yang lama untuk memahami bahawa harga utama yang bergerak di pasaran modal antarabangsa didorong oleh jangkaan danatau kejutan. Peniaga besar mengikuti apa yang sedang dilakukan oleh bank pusat, bank pusat mengikuti perkembangan inflasi dan data pekerjaan.

  Oleh kerana agensi-agensi dan syarikat-syarikat ini mengawal hampir semua kecairan yang tersedia di pasaran, saya fikir sendiri, tidakkah wajar untuk mencuba dan mengikuti tindakan mereka dan cuba mendapatkan sedikit kek ini? Saya mula belajar untuk mengetahui peristiwa-peristiwa apa yang benar-benar penting kepada peniaga-peniaga ini dan pasaran secara amnya. Saya cuba memahami apa keperluan yang diperlukan untuk berada di sana agar pasaran dapat masuk ke arah tertentu.

  Saya dapati bagaimana data inflasi sebenarnya adalah masalah besar sebelum dan selepas kemalangan pasaran pada tahun 2008, cara indeks saham, komoditi, dan mata wang mengikuti bacaan inflasi. Saya tidak dapat mengetahui majoriti pedagang runcit mengabaikan mata data ini. Langkah-langkah itu ada di skrin perdagangan dan orang tidak peduli. Saya teringat satu hari pada tahun 2008 saya makan tengah hari dengan peniaga lain dan bertanya kepadanya apa yang difikirkannya mengenai pilihan kadar faedah uk. Dia telah menjadi seorang peniaga dan berkata dia tidak menonton kerana ia tidak penting. Setiap kali Bank of England memotong kadar, Pound disembelih dan kawan saya peniaga teknikal terkejut. Dia tidak bersedia untuk bergerak yang menghancurkan hak semua peringkat perkhidmatan.

  Begitu saya faham, orang-orang agak naif ketika berdagang. Mereka lebih suka mempercayai beberapa petunjuk atau tahap harga daripada apa yang dilakukan oleh wang yang besar. Satu-satunya cara untuk menarik keuntungan dari pasaran, saya percaya, adalah untuk mengambil pasaran harus bergerak ke bawah atau naik, didorong oleh pembelian atau penjualan Dolar, Euro, Franc, Yen dan Pounds.

  Melalui tahun-tahun ini, saya mempunyai beberapa egi untuk berdagang. Sesetengah pemikiran yang sangat unik, yang lain adalah terbitan pertama. Tetapi, mereka mempunyai sesuatu yang sama Mereka didasarkan pada data ekonomi dan analisis makroekonomi. Saya melanggan beberapa suapan berita dan membina egi perdagangan saya mengenai keping maklumat baru yang ada. Setiap kali peristiwa berita telah menyimpang daripada apa yang diramal penganalisis, saya mempunyai isyarat masuk. Mempunyai akses kepada newsfeed rendah latency, saya masuk dalam masa nyata. Satu-satunya bahagian egi perdagangan yang saya perlu untuk menampung ialah pemergian. Di sini saya menggunakan sedikit analisis teknikal. Dan saya masih buat. Tetapi bukan untuk pintu masuk, hanya untuk keluar.

  Bahawa saya akan berusaha melakukan yang terbaik untuk menyiarkan pemikiran perdagangan dan perdagangan sebenar yang saya fikir menarik, jadi saya boleh berhubung bersama dan mengetahui dari anda, dan anda dari saya.

 2. #2
  Quote Originally Posted by ;
  Hai semua! Saya ingin memberikan penerangan ringkas mengenai kaedah dagangan saya yang memberi hasil lebih daripada sepuluh tahun kepada saya. Saya mula berdagang pada musim panas tahun 2006 dan menangis semua yang berkaitan dengan perdagangan dengan keseronokan dan keazaman. Banyak pendekatan banyak buku tentang egi dan ekonomi secara amnya. Nasib baik, tidak lama lagi saya memahami bahawa harga utama yang bergerak di pasaran modal antarabangsa telah didorong oleh jangkaan danatau kejutan. Peniaga-peniaga besar mengikut ...
  Looking forward ke kepakaran anda ...

 3. #3
  melanggan. . Teruja dengan reben.

 4. #4
  Anda sedang bercakap bahasa yang saya faham. Saya tertanya-tanya beberapa berita perdagangan. Di mana wang mudah itu adalah. Kecaan saya ialah saya tidak mempunyai akses kepada suapan berita yang cepat.

 5. #5
  U bercakap bahasa yang saya tahu. Saya benar-benar tertanya-tanya beberapa berita perdagangan. Di mana wang mudah adalah untuk saya. Satu-satunya kecaan saya ialah saya tidak mempunyai akses kepada suapan berita pantas.

 6. #6
  1 Lampiran Menunggu untuk pendapatan runcit Kanada untuk masuk ke pintu masuk yang mungkin. Risiko 0.15% pada dua kedudukan masing-masing. Satu 12 pips stop loss, satu 50 pips dan 650 pips Take Profit.

 7. #7
  Maaf diposkan pada thread - memadam Artikel saya

 8. #8
  1 Lampiran
  Quote Originally Posted by ;
  Menunggu jualan runcit Kanada untuk pintu masuk yang berpotensi. Risiko 0.15% pada 2 kedudukan masing-masing. Satu 12 mata berhenti pengurangan, satu 50 pips dan 650 pips Memerlukan Keuntungan. gambar
  Hey Doktorforex. Pergi ke hadapan dan letakkan sasaran keuntungan sebanyak 645 untuk terus urus niaga. . O masuk?

 9. #9
  Menunggu cara kenaikan itu akan dicerna. Kami mempunyai isyarat beli pada USDCAD. Menunggu pembebasan data Kanada untuk memasuki masa yang singkat.

 10. #10
  1 Lampiran Jualan Rumah Baru AS dalam beberapa minit. Bergerak untuk membeli atau menjual sebarang penyimpangan gt; 40 dari ramalan ekonomi. Cari dengan mudah kemungkinan bahawa USDJPY boleh menjejaki kembali ke kawasan 112.00 sebelum terus ke bawah. Mari lihat. Saya agak fleksibel dengan yang ini.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.