MA CrossRSI Sistem Dagangan Jangka Pendek - Page 2
Halaman 2 daripada 1133 FirstFirst 123 TerakhirTerakhir
Results 11 to 20 of 30

Thread: MA CrossRSI Sistem Dagangan Jangka Pendek

 1. #11
  Ia juga membolehkan anda mengetahui masa yang akan dilakukan sekarang. Apabila anda melihat penunjuk sekarang-anda sudah terlambat untuk mendapatkan perdagangan dan anda tidak mempunyai yang baru. Mengetahui masa untuk menjauhi sama pentingnya dengan mengetahui bila hendak masuk ...

 2. #12
  Nampaknya jika anda perlu mengunci satu atau dua pip a.s.a.p. seperti Kolachi mencadangkan kemudian mengunci 5 seperti kaedah SRDC kemudian biarkan ia beroperasi untuk SAR ia mungkin melakukan OK. Anda mendapat beberapa dagangan.

 3. #13
  Mengambil keuntungan ialah sistem individu boleh memaklumkan anda bila mengambil keuntungan dari sebarang perdagangan. Apa juga yang membantu dengan sistem ini, mengetahui tahap sokongan dan rintangan dan mengaitkan EURUSD bersama dengan GBPUSD. Mereka meneruskan bersama majoriti masa dan harus menghubungkan isyarat antara kedua pasangan itu, anda berdagang.

 4. #14

  Quote Originally Posted by ;
  Benar-benar mudah digunakan-bukan 100% tetapi apa? Perdagangan menggunakan EurUSD atau GBPUSD. Saya tidak mengujinya menggunakan pasangan lebih. Gunakan carta 15min. 21 EMA 14 RSI Teruskan pada salib Telus pada 21 dan salib yang jelas melebihi 50 pada RSI. Tergesa-gesa pada Transparent cross Back pada 21 dan salib yang jelas di bawah 50 pada RSI. Itu sahaja!
  Saya hanya mahu menambah beberapa item di sini. Menyedari sokongan dan rintangan dan menunggu untuk meneruskan membuat sistem ini berfungsi dengan baik.

 5. #15
  Saya mengikuti sistem ini tetapi saya memasuki perdagangan ke arah MACD kemudian mencabik kawasan sokongan dan rintangan. Sistem yang sangat menguntungkan. Benar dilakukan NewstraderFX!

  Quote Originally Posted by ;
  Saya hanya ingin menambah beberapa perkara di sini. Menyedari sokongan dan rintangan dan menunggu dengan sabar untuk bergerak bersama menjadikan sistem ini berfungsi dengan baik.
  Quote Originally Posted by ;
  Saya hanya ingin menambah beberapa perkara di sini. Menyedari sokongan dan rintangan dan menunggu dengan sabar untuk bergerak bersama menjadikan sistem ini berfungsi dengan baik.

 6. #16
  Di sana, lakukan itu, ia akan memotong anda untuk berlepas kira-kira carta 15mn apabila keadaan menetap.

 7. #17
  Tepat-ketika harganya sedang mulai dan hargaRSI sedang membuat salib yang lemah-yang memungkinkan Anda tahu untuk melangkah keluar. Meletakkannya bersama-sama dengan tahap sokongan dan rintangan hanyalah satu lagi petunjuk hebat ...

 8. #18
  Pipmonster agak sesuai, memotong akan berlaku.

 9. #19
  1 Lampiran Itu hanya kerana anda melihat setiap silang tanpa memberi sokonganrintangan, korelasi mata wang dan cara bentuk RSI kelihatan. Ya, apabila harga adalah perdagangan, harga dapat menyeberang ke belakang dan sebagainya seperti yang dapat dilakukan oleh RSI. Apabila RSI kelihatan sangat rata (datar) dan membuat rentetan-tanda yang hebat untuk tidak pernah bertukar, kerana harga tidak bergerak dengan momentum yang berkuasa. Itu tidak membayangkan bahawa harga tidak akan bertahan untuk anda, namun apa yang anda cuba cari adalah gerakan yang lebih kuat, yang diwakili dengan lebih menegak. Anda akan melakukannya dengan baik jika anda menunggu untuk semua orang. Lihat dalam carta percakapan untuk contoh

 10. #20
  Hi Berita, soalan Pantas, dari carta sebelumnya anda terungkap pada carta 5M. Adakah anda lebih cenderung pada 5M atau lebih 15M? Terima kasih atas bantuan anda. Sangat dihargai.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.