Halaman 1 daripada 1134 123 ... TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 36

Thread: Pelan dagangan profil pasaran saya

 1. #1
  1 Lampiran NQ telah mengadakan perhimpunan V-bawah besar-besaran ke sesi petang NY semalam, yang ditutup jauh dalam nilai hari Jumaat di luar POC Khamis.
  Ia menandakan perubahan dalam nada dan juga hasil risiko pada perdagangan.

  Pada saat bercakap, sesi Globex berdagang di jurang antara Rabu dan Khamis.
  Sasaran yang mungkin hari ini adalah untuk mencabar POC seminggu di 6895 dan VPOC pada 6900.
  Saya menjangkakan beberapa respon dari rantau itu memberi saya beberapa skalps.
  Jika NQ dapat menangkap jumlah 6900, matlamat seterusnya ialah 7050 dan tidak banyak pembinaan di bawah 7050 untuk menghentikan kemajuannya.


 2. #2
  1 Lampiran Penyerapan muncul di NQ apabila ia berdagang berhampiran penerbitan penutup semalam. Ini adalah petunjuk kenaikkan.

 3. #3
  1 Lampiran Tuntutan di mana Pound telah bertukar selepas jualan penting sekarang? POC minggu lepas. Manipulasi atau Magic?

 4. #4
  2 Lampiran (s) anda mempunyai banyak suasana di selatan


 5. #5
  1 Lampiran
  Quote Originally Posted by ;
  anda mempunyai banyak suasana untuk gambar gambar selatan
  Saya berada di luar untuk perlawanan tenis. Apa yang berlaku di Nasdaq berikutan rehat makan tengah hari di NY. Ia pecah seperti tiada yang lain. Pertimbangkan carta. Ia seperti berakhirnya penerbangan modal dunia. Adakah ini permulaan hujung sektor teknologi? Akhirnya ledakan Nasdaq akan berakhir. Bagaimanapun, kami mempunyai 6500 mata lebih banyak untuk menghancurkan masa depan yang tidak begitu jauh.

 6. #6
  1 Lampiran Pound ditolak pada harga hari Isnin yang rendah kerana ia cuba berdagang semula ke jajaran hari Isnin selepas jualan besar semalam.

 7. #7
  1 Lampiran Dalam barisan hadapan rutin teknologi, FB yang mengetuai pertuduhan ke arah bawah. Malam ini, berikutan usaha yang gagal untuk diperdagangkan semula ke tempat bernilai minggu lalu, ia mendapat ditolak dan dipasarkan keras daripada para pemegang saham. Kami akan memantau stok ini dengan berhati-hati untuk memecah belah lagi sebagai isyarat untuk meniip seluar pendek di Nasdaq.

 8. #8
  1 Lampiran NQ yang terikat di dalam kotak yang melibatkan 6580 dan 6490. Yang tidak dilihat pada hari semalam adalah dianalisis dan bekalan diserap pada tahap rendah. Kaki itu kerana CET 13:00 disebabkan oleh pergerakan ringkas para peniaga yang berkendara rendah. Kita boleh kembali ke POC harian atau buka VWAP harian.

 9. #9
  1 Lampiran Penyerapan lembik muncul di Dow pada tahap 23980. Penolakan keyakinan tinggi untuk dow. Dow perlu membersihkan tahap ini sebelum ia dapat memajukan lagi ke arah terbalik.

 10. #10
  1 Lampiran Saya berada dalam jarak pendek ke salib

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.