Halaman 1 daripada 1132 12 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 13

Thread: Ouch !!!!!!!!!!! 200 pip berhenti cedera!

 1. #1
  Apabila berhenti anda adalah 200 pips off dan mendapatkan hits ia menyakitkan seperti mothhhhher .... Saya boleh mendengar Scotty di latar belakang menjerit Shields runtuh Kapten! Pasaran memberitahu saya tidak berguna untuk melawan Dan tidak mempunyai lebih daripada satu kedudukan seperti saya terbuka. Saya sebab saya berada dalam masalah ini sekarang ialah saya melanggar peraturan saya hanya satu kali lebih lama ini. Oh, baik pemahaman saya berterusan. Saya akan membawa bayi saya ke Taman Zaitun supaya saya mempunyai hidangan pasta yang hebat dan beberapa kali baik. Ia mengetuk saya tetapi sekarang ada yang mengetuk saya. Forex dagangan adalah yang terbaik!

 2. #2
  Blue thats just one hell of a stop! Memberi banyak ruang untuk nafas adalah ya? Apakah transaksi itu?

 3. #3
  Ia akan mencederakan lebih banyak jika carta bertukar ... tapi ya ouch .... Mike ...

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  biru itu satu neraka berhenti! Memberi banyak ruang untuk nafas adalah ya? Apa itu perdagangan?
  EurUSD saya memudarinya. Dan kini pantat saya ditendang.

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  biru itu satu henti henti! Memberi banyak ruang untuk bernafas adalah ya? Apa itu perdagangan?
  Grafik saya berkata lama, namun ... Saya telah bersaing dengan rakan dan ingin membuat lebih banyak penarikan balik, terlibat dengan perdagangan dan cuba menyelamatkannya, jika membiarkan semuanya pergi. Akan membiarkan permainan meneruskan bersaing dengan orang lain.

 6. #6
  Saya telah menggunakan 200 pip berhenti di perdagangan ayunan dan mereka tidak ada masalah. Saya rasa ia bergantung kepada jenis risiko yang sedang anda ambil. Penurunan 200 pip saya tidak lebih daripada 5 peratus yang merupakan risiko. 2% adalah lebih baik. Saya pastinya tidak mengesyorkan mengambil risiko 5 peratus pada satu perdagangan lagi. Oleh itu, fijitrader akan menyatakan, jika kehilangan 200 pip melemahkan maka anda ingin mengurangkan saiz kedudukan anda ke titik di mana ia OK. Menyediakan kerugian 200 pip adalah standard untuk egi anda sendiri. Wiz.

 7. #7

  Quote Originally Posted by ;
  Saya telah menggunakan 200 pip berhenti pada perdagangan ayunan sebelum dan mereka tidak ada masalah. Saya rasa ia bergantung pada jenis risiko yang anda ambil. Penurunan 200 pip saya tidak lebih daripada 5 peratus yang merupakan ancaman besar. 2% adalah lebih baik. Saya pastinya tidak mengesyorkan mengambil risiko 5 peratus pada satu perdagangan lagi. Oleh itu, fijitrader akan menyatakan, jika kehilangan 200 pip adalah menyakitkan maka anda ingin mengurangkan dimensi kedudukan anda ke titik di mana ia OK. Menyediakan kerugian 200 pip adalah normal untuk egi anda sendiri. Wiz.
  Ya, saya setuju dengan nasihat Fiji, bagaimana cara dia lakukan? Tidak pernah mendengar daripadanya.

 8. #8

  Quote Originally Posted by ;
  Ya, saya setuju dengan nasihat Fiji, bagaimana cara dia lakukan? Belum pernah mendengarnya baru-baru ini.
  Maaf untuk masuk. Saya rasa dia sedang dalam perjalanan sekarang. . Walau bagaimanapun dia tidak mengatakan berapa lama. .

 9. #9

  Quote Originally Posted by ;
  Saya telah menggunakan 200 pip menghentikan transaksi swing sebelumnya dan mereka tidak masalah. Saya rasa ia bergantung pada jenis risiko yang anda ambil. Rugi 200 pip saya tidak lebih daripada 5% yang merupakan risiko yang besar. 2% lebih baik. Saya pasti tidak mencadangkan risiko 5% pada satu perdagangan. Oleh itu, fijitrader akan menyatakan, jika menumpahkan 200 pip adalah menyakitkan maka anda perlu mengurangkan dimensi kedudukan anda ke titik di mana ia OK. Memberi pengurangan 200 pip adalah biasa kepada egi anda. Wiz.
  Saya bersetuju sepenuhnya! Bilangan pips yang anda menangkalah adalah tidak penting! Peratus akaun anda adalah penting. Saya lebih suka kehilangan 200 pips yang 2% daripada akaun saya berbanding 20 pips yang 10% daripada akaun saya. Simon

 10. #10

  Quote Originally Posted by ;
  Saya bersetuju sepenuhnya! Bilangan pips yang anda menangkalah tidak penting! % Dari akaun anda adalah yang penting. Saya lebih suka kehilangan 200 pip yang 2% dari akaun saya daripada 20 pip yang 10% dari akaun saya. Simon
  Saya minta maaf 200 pip adalah 200 pips dan saya tidak nikmati kehilangan itu.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.