The Bubble: Adakah spekulator minyak berjangka dapat disalahkan?
Results 1 to 7 of 7

Thread: The Bubble: Adakah spekulator minyak berjangka dapat disalahkan?

 1. #1
  Terdapat banyak artikel di internet yang menyatakan bahawa spekulator minyak berjangka tidak mempunyai peranan dalam membida minyak harga. Inti argumen bergantung kepada fakta bahawa pasaran niaga hadapan tidak melibatkan penghantaran komoditi yang mendasari (tidak seperti pasaran spot). Sudah tentu, dan ironinya, pasaran minyak spot sangat cair. Ia juga menarik untuk diperhatikan bahawa artikel-artikel ini tidak menyebut apa-apa tentang kewujudan Komoditi ETF, yang kebanyakannya tidak wujud selama beberapa tahun dan boleh, dalam memudahkan akses ke pasaran yang tidak mencair ini, mempunyai pengaruh ke atas komoditi harga itu sendiri. Tidak seperti kontrak niaga hadapan, ETF disokong oleh komoditi asas yang mewakili mereka.

  Oleh itu, saya akan mencuba dan menunjukkan bahawa tanpa mengira hasil atau kesahihan hujah di atas, spekulator di pasaran spot minyak menyebabkan inflasi (tanpa mengira peranan spekulator hadapan).

  Persoalan bekalan keluar tidak membekalkan (per se)

  Kemerosotan USD ke tahap yang besar menjejaskan kenaikan harga minyak. Orang harus ingat bahawa sejak minyak disebut harga dalam USD (membentuk pasangan mata wang macam) yang ingin menjual produk mereka, akhirnya perlu menebusnya untuk dolar yang semakin menurun. Ini pada asasnya membawa kepada penimbunan menjejaskan, meletakkan kekangan pada bekalan (sedia ada). Dalam erti kata lain, sebelum kita bertanya sama ada terdapat cukup minyak di dalam tanah (yang sememangnya boleh menjadi masalah bekalanmasalah bekalan jangka panjang yang sah), isu yang lebih penting dan jangka pendek menyangkut keadaan komoditi di atas tanah . Dengan kewujudan pasangan mata wang USDOIL dalam fikiran, peniaga komoditi pada dasarnya menjadi (tanpa sengaja mungkin), SPECULATORS di pasaran tempat: Mereka memutuskan untuk memegang kedudukan minyak panjang mereka terhadap USD.

  Ubat yang diperlukan untuk memukul gelembung minyak: USD yang lebih kuat, iaitu insentif untuk penorehaan minyak keluar dari persembunyian dan wang tunai di tong mereka untuk USD. Ini bermakna bahawa untuk mengurangkan minyak lebih rendah dalam jangka pendek, Fed perlu meningkatkan kadar faedah; untuk memastikan harga yang lebih rendah dalam jangka panjang, A.S. perlu menjinakkan defisit kembarnya. Fakta ini juga meletakkan teori decoupling untuk berehat: Kesihatan ekonomi global dan inflasi bergantung kepada kesihatan ekonomi A.S., mudah dan mudah.

 2. #2

  Quote Originally Posted by ;
  Ubat yang diperlukan untuk memukul gelembung minyak:
  Membina lebih banyak kilang penapis, melestarikan, melabur dalam tenaga boleh diperbaharui. Terdapat banyak minyak, mereka tidak boleh menyempurnakannya dengan cepat. Kilang penapis terakhir dibina 27 tahun lalu. Tetapi secara keseluruhan saya fikir kos minyak yang tinggi adalah perkara yang baik. Ia memaksa orang dan industri memelihara dan mengubah cara hidup mereka. Tambahan pula, saya melabur di beberapa syarikat hijau yang agak baik.

 3. #3
  Quote Originally Posted by ;
  Tetapi secara keseluruhan saya fikir kos minyak yang tinggi adalah perkara yang baik.
  Jangan main-main.

 4. #4
  Jangan salahkan saya kerana saya membuat spekulasi mengenai minyak. Saya tidak dibandingkan dengan orang lain.

 5. #5
  Quote Originally Posted by ;
  Jangan main-main.
  Tidak bukan saya. Saya benar-benar fikir ia bagus kerana ia memaksa orang untuk berhenti hidup seperti babi dan memelihara sumber mereka yang juga mengurangkan gas rumah hijau. Plus ia memaksa pembuat auto untuk membuat lebih banyak kereta cekap bahan api. Arkitek merancang bangunan bebas tenaga, dll. Sekali lagi saya hanya melihat perkara yang baik pada masa akan datang kerana ini. Saya sebenarnya ingin melihat U.S. untuk membayar lebih dari $ 6.00 setiap gelen. Kemudian semua lampu merah dengan trak raksasa yang mendapat 4 blok per galon akan pupus. Perubahan di udara, bolehkah anda bau?

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  Terdapat banyak artikel di internet yang menyatakan bahawa spekulator minyak berjangka tidak mempunyai peranan dalam membida minyak harga. Inti argumen bergantung kepada fakta bahawa pasaran niaga hadapan tidak melibatkan penghantaran komoditi yang mendasari (tidak seperti pasaran spot). Sudah tentu, dan ironinya, pasaran minyak spot sangat cair. Ia juga menarik untuk diperhatikan bahawa artikel-artikel ini tidak menyebut apa-apa tentang kewujudan Komoditi ETF, yang kebanyakannya tidak wujud selama beberapa tahun dan boleh, dalam memudahkan akses ke pasaran yang tidak mencair ini, mempunyai pengaruh ke atas komoditi harga itu sendiri. Tidak seperti kontrak niaga hadapan, ETF disokong oleh komoditi asas yang mewakili mereka. Oleh itu, saya akan mencuba dan menunjukkan bahawa tanpa mengira hasil atau kesahihan hujah di atas, spekulator di pasaran spot minyak menyebabkan inflasi (tanpa mengira peranan spekulator hadapan). Persoalan bekalan keluar tidak membekalkan (per se) Kemerosotan USD ke tahap yang besar menjejaskan kenaikan harga minyak. Orang harus ingat bahawa sejak minyak disebut harga dalam USD (membentuk pasangan mata wang macam) yang ingin menjual produk mereka, akhirnya perlu menebusnya untuk dolar yang semakin menurun. Ini pada asasnya membawa kepada penimbunan menjejaskan, meletakkan kekangan pada bekalan (sedia ada). Dalam erti kata lain, sebelum kita bertanya sama ada terdapat cukup minyak di dalam tanah (yang sememangnya boleh menjadi masalah bekalanmasalah bekalan jangka panjang yang sah), isu yang lebih penting dan jangka pendek menyangkut keadaan komoditi di atas tanah . Dengan kewujudan pasangan mata wang USDOIL dalam fikiran, peniaga komoditi pada dasarnya menjadi (tanpa sengaja mungkin), SPECULATORS di pasaran tempat: Mereka memutuskan untuk memegang kedudukan minyak panjang mereka terhadap USD. ubat yang diperlukan untuk menonjolkan gelembung minyak: USD yang lebih kuat, iaitu insentif untuk penorehaan minyak untuk membuat saya bersembunyi dan wang tunai dalam tong mereka untuk USD. Ini bermakna bahawa untuk mengurangkan minyak lebih rendah dalam jangka pendek, Fed perlu meningkatkan kadar faedah; untuk memastikan harga yang lebih rendah dalam jangka panjang, A.S. perlu menjinakkan defisit kembarnya. Fakta ini juga meletakkan teori decoupling untuk berehat: Kesihatan ekonomi global dan inflasi bergantung kepada kesihatan ekonomi A.S., mudah dan mudah. fxterrapin
  saya bersetuju dengan komen terakhir anda mengenai peralihan dasar AS. Sebab harga minyak tinggi tidak kerana spekulator, kerana bagi setiap pembeli terdapat penjual seperti harga pasaran dan mencerminkan fundmaentals setiap hari. Dasar dasar yang tidak ada siapa yang bercakap adalah Dasar Forigen AS yang membunuh golongan miskin dan menengah di seluruh dunia melalui inflasi. Ketegangan Geopolisital yang disebabkan oleh Amerika Syarikat di Irag, Afgthanstan dan juga di IrsealLebanon telah membantu menambah bahan api ke api Minyak mentah. Ini ditambah pula dengan jaminan AS dari institusi kewangan akibat gelembung perumahan (yang dicipta oleh kepentingan rendah secara global) telah mengakibatkan penciptaan dolar baru oleh Federal Reserve. Dolar adalah mata wang terbalik dunia, oleh itu ia telah mengakibatkan inflasi global yang besar. Harga dari segi Emas adalah benar-benar rata dengan nilai dolar yang telah diburukkan menyebabkan minyak, emas, dan komoditi umum tidak melambatkan kenaikan harga makanan yang meletakkan lebih banyak kemiskinan. Keputusan akhir adalah menyalahkan parti marekt, dan bukannya memainkan permainan menyalahkan Kongres sepatutnya menyedari bahawa INFLASI ADALAH KONSEP MONATER secara dasarnya dimiliki oleh dasar buruk dari mereka, rizab persekutuan dan institusi perbankan besar. Baiklah kita kenal AS yang menderita dan orang kaya menjadi lebih kaya, dan yang lain ... Maaf untuk ejaan buruk !! Video yang dimasukkan
  nullJuga bernilai mendengar Video yang dimasukkan

 7. #7

  Quote Originally Posted by ;
  Harga dari segi Emas adalah benar-benar rata dengan nilai dolar yang telah diburukkan menyebabkan minyak, emas, dan komoditi umum tidak melambatkan kenaikan harga makanan yang meletakkan lebih banyak kemiskinan. Keputusan akhir adalah menyalahkan parti marekt, dan bukannya memainkan permainan menyalahkan Kongres sepatutnya menyedari bahawa INFLASI ADALAH KONSEP MONATER secara dasarnya dimiliki oleh dasar buruk dari mereka, rizab persekutuan dan institusi perbankan besar.
  Jawatan yang sangat baik. Ejaan anda mungkin tidak begitu bagus tetapi analisa anda adalah tepat. Ia adalah permainan menyalahkan dan weasels spineless di The Hill menguruskan, setakat ini, untuk memesongkan kebanyakan dari mereka.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.