Halaman 3 daripada 1135 FirstFirst 12345 TerakhirTerakhir
Results 21 to 30 of 41

Thread: metatrader on mac (intel)

 1. #21
  Adakah sesiapa yang mempunyai keberuntungan yang menjalankan MT4 di Darwine untuk Mac? Saya mempunyai MT4 yang hebat di mesin Linux saya menggunakan Wine. Ia akan berjalan di bawah Darwine, tetapi beberapa ikon dan penerangan butang di bahagian atas tidak dipaparkan .... Saya di MacOSX 10.5.7 dan Darwine membina dari 1.1.21. Saya tidak hebat dengan komputer ... jadi tolong jelaskan perkara teknikal. Terima kasih!

 2. #22
  Hai semua, saya menyedari benang ini sudah lama tetapi saya tertanya-tanya jika ada yang dapat membantu saya menghadapi masalah yang saya alami dengan gabungan vmware. MT4 berjalan dengan baik tetapi selepas ia dibiarkan berjalan untuk sementara, suapan sentiasa berhenti. Ia masih menunjukkan ia mempunyai sambungan tetapi untuk mendapatkannya berjalan lagi saya perlu masuk semula atau memulakan semula mt4. Malu yang sebenar .. kerana saya tidak boleh menggunakan mana-mana EA untuk menggerakkan berhenti saya ect. Berharap seseorang mempunyai penyelesaian.

 3. #23
  Saya baru saja memasang parallels dan windows 7 pada mac saya dan ia berfungsi dengan baik tanpa kehilangan kelajuan yang ketara. Ia sangat mudah untuk dipasang dan satu-satunya kelemahan adalah hakikat bahawa anda perlu membayar untuk paralel dan mungkin tingkap juga. Sebenarnya satu perkara lagi, bateri bertahan separuh selagi tingkap dibuka. Masih 3 jam walaupun Sayangnya bergerak metatrader ke pro macbook baru saya bertepatan dengan larian yang buruk. Doh Max

 4. #24
  Saya menjalankan Mac Snow Leopard dan Fusion 3. MT4 berjalan dengan sempurna. Kos? Anda berdagang forex - yang peduli. Ia adalah perbelanjaan perniagaan ;-)

 5. #25
  baik ... untuk sekarang .. im menggunakan bootcamp untuk membuat tingkap .. mudah dan cekap dan PERCUMA ... hehehe .. im masih menunggu mt4 dalam fail .dmg ... dagangan yang lebih menyeronokkan dengan mac ... saya fikir. .. jika seseorang boleh membuat mt4 dalam fail .dmg .... plz beritahu saya ... PLZZZZZZ ....

 6. #26

  Quote Originally Posted by ;
  jika seseorang boleh membuat mt4 dalam fail .dmg .... plz beritahu saya ... PLZZZZZZ ....
  Tanya Metaquotes. Mereka adalah satu-satunya yang dapat menyelesaikan masalah ini. Ia benar-benar membuat saya tertanya-tanya mengapa syarikat-syarikat komersial hari ini masih tidak dapat membuat permohonan platform silang sementara setiap programmer hobi dan setiap projek sumber terbuka dapat dengan mudah melakukan ini, walaupun tanpa alat komersial mahal atau usaha tambahan. Lihat sahaja projek-projek seperti Firefox atau OpenOffice dan juga yang lebih kecil seperti mplayer atau VLC dan beribu-ribu program lain, percuma atau komersial, sebahagiannya berjalan pada hampir semua yang mempunyai prosesor dibina. Toolkit platform silang tersedia, kebanyakannya adalah percuma, kebanyakan mereka membuatnya sangat sukar untuk menulis sesuatu yang TIDAK mudah alih, di mana masalah, metaqot, di mana masalahnya?

 7. #27
  benar. platform ini wujud selama bertahun-tahun dan masih bukan sokongan asli. saya akan cuba beberapa penyelesaian dalam thread ini untuk program mq4 dan menguji pada mac saya. Untuk contoh sebenar, saya menggunakan vps

 8. #28
  Ia melawan IMO. Saya melakukannya selama bertahun-tahun, Virtual PC (apa% $ #), WINE, Parallels, VMWare. Semua memerlukan penyelesaian masalah dan prestasi yang menyakitkan di pantat. Saya telah menemui cara terbaik untuk menjalankan windows pada mac adalah menyewa VPS yang menjalankan W2K Server dan mengawal yang menggunakan aplikasi Mac Cocoa Microsoft Remote Desktop. Ini adalah aplikasi yang paling stabil, berfungsi, sumber yang berkesan, microsoft pernah ditulis! Ia hebat (jangan terlalu terlepas walaupun, ia masih banyak berlaku kemalangan). Tidak ada perbezaan antara menjalankan VPS saya pada mac saya vs menjalankan pc di sini di ruang tamu saya. Saya menggunakannya sekarang, selama 4 bulan. Safari di latar depan, RDC di belakang dengan platform dagangan saya dalam tetingkap (atau skrin penuh atau monitor sekunder). CPU saya hanya menggunakan kira-kira 10% daripada sumber itu (bukan 100% ) Sweet. Plus, anda mendapat manfaat dari 100% uptime, boleh mengaksesmentadbir dari mana-mana sahaja, tidak perlu bimbang tentang masalah sambungan internet kediaman (router reboot) dan jika anda berada di luar rumah anda boleh memperbaikireboot dll tanpa perlu balik rumah. Bagi saya ini adalah pilihan yang jauh lebih baik (untuk $ 60 sebulan) daripada membeli kotak tingkap untuk ditubuhkan di rumah, atau daripada menjalankan lingkungan tingkap maya. Saya mempunyai beberapa mac. Dengan VPS, saya boleh mengakses platform dagangan saya dari semua (dari mana-mana sahaja) atau mana-mana mesin yang saya pasangkan RDC. dan ia sama seperti saya duduk di hadapan mesin itu. Jika anda mahukan akses peranti iOS ke mesin ini, dapatkan LogMeIn Ignition untuk $ 20. Ia sangat baik. Palam penyemak imbas perkongsian desktop mereka juga hebat, tetapi saya fikir RDC menang untuk mengawal mesin tingkap. Saya mempunyai pelanggan yang mempunyai mac dan saya menggunakan logmein untuk mengawal mesinnya sepanjang masa. Ini lebih baik daripada perkongsian skrin Apple, yang saya fikir adalah sampah.

 9. #29
  Mengapa membuat perkara yang dipatuhi. Hanya max keluar memori di mac anda dan gunakan bootcamp - berfungsi lebih baik daripada perisian virtualisasi kerana ia menjalankan windows pada pemproses intel. Satu-satunya kelemahan ialah anda harus memilih untuk boot dalam tetingkap atau mac - tidak ada sisi dengan sisi os. Tetapi apabila perdagangan anda hanya memerlukan satu ... oh yeah bootcamp datang dengan setiap mac, anda hanya perlu mempunyai lesen windows.

 10. #30

  Quote Originally Posted by ;
  Mengapa membuat perkara yang dipatuhi. Hanya max keluar memori di mac anda dan gunakan bootcamp - berfungsi lebih baik daripada perisian virtualisasi kerana ia menjalankan windows pada pemproses intel. Satu-satunya kelemahan ialah anda harus memilih untuk boot dalam tetingkap atau mac - tidak ada sisi dengan sisi os. Tetapi apabila perdagangan anda hanya memerlukan satu ... oh yeah bootcamp datang dengan setiap mac, anda hanya perlu mempunyai lesen windows.
  Terima kasih atas komen itu. Ia sebenarnya tidak dipatuhi sama sekali (berbanding dengan mendapatkan boot boot untuk dijalankan dengan semua gelung itu). Kenyataannya saya tidak cuba untuk menjalankan windows pada mac. Saya hanya mengawal tingkap dari mac. Bagi saya, tidak ada perkara seperti mesin dwi boot. Saya tidak mempunyai keinginan untuk membaiki mac saya ke dalam tingkap. Itu mengubahnya menjadi kotak tingkap HANYA. Dan pada hakikatnya, pada masa itu, anda tidak benar-benar menjalankan tingkap pada mac kerana anda telah kehilangan semua fungsi Mac OS (itulah sebabnya kita juga mempunyai mac di tempat pertama). Anda menjalankan Windows pada perkakasan Apple. Saya menjalani hidup saya di Mac OS dan hanya berurusan dengan Windows apabila saya perlu berdagang. Combo VPSRDC membolehkan saya melakukan itu dengan cara yang lebih organik, tanpa halus daripada boot ke tingkap apabila saya ingin berdagang. Saya telah mempertimbangkan untuk menjadikan mac saya hanya sebagai mesin boot boot untuk dagangan, tetapi saya menimbang kelebihan penyelesaian VPS dan bagi saya mereka lebih besar daripada apa yang saya dapat dengan mesin di rumah saya, tanpa mengira OS. Dan prestasi saya keluar dari VPS adalah jauh lebih baik daripada mini mac kecil saya boleh lakukan dalam boot windows.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.