Halaman 4 daripada 1135 FirstFirst ... 2345 TerakhirTerakhir
Results 31 to 40 of 41

Thread: metatrader on mac (intel)

 1. #31
  Bagi sesiapa yang membaca thread ini, saya fikir saya akan kembali mengatakan bahawa saya telah meninggalkan pendirian VPS kerana saya mempunyai masalah mencari salah satu yang mengekalkan kadar ping yang boleh diterima dan kualiti internet. Apa yang saya lakukan, telah kembali ke VMWare Fusion dan berubah dari Mac Mini ke 24 iMac dengan ram 4GB dan SSD. Masalah selesai. Ini berjalan dengan sempurna. Dengan SSD, segala-galanya begitu pantas. Selepas anda menggunakannya, anda fikir setiap komputer berasaskan HD adalah BROKEN! :-)

 2. #32
  Selepas memberi ini satu lagi pergi petang ini, saya AKHIRAN mendapat MT4 untuk melancarkan pada mac saya. Saya mengikuti arahan Bill untuk surat itu dan ia sama dengan emas. Terima kasih Bill !!

 3. #33
  Semak ini di youtube: Video yang dimasukkan

 4. #34

  Quote Originally Posted by ;
  Semak ini di youtube:
  Adakah terdapat arahan langkah demi langkah untuk melakukannya melalui wain? Betapa stabilnya? Apa yang tidak berfungsi? Adakah MetaEditor berfungsi? Adakah Penguji Strategi berfungsi? Terima kasih Bill

 5. #35

  Quote Originally Posted by ;
  Adakah terdapat arahan langkah demi langkah untuk melakukannya melalui wain? Betapa stabilnya? Apa yang tidak berfungsi? Adakah MetaEditor berfungsi? Adakah Penguji Strategi berfungsi? Terima kasih Bill
  Semuanya berfungsi dengan baik! Lebih baik daripada ketika saya mempunyai Parallels atau VMware Fusion kerana akan sering nahas dan akan membekukan mac saya hingga mati. Dengan wain, ia seperti saya berurusan dengan appliion mac, bagus dan lancar. (Tidak ada lagi kemalangan) Saya mempunyai satu EA yang menjalankannya tanpa masalah pada 3 platform yang berjalan pada masa yang sama. Semua fungsi boleh didapati, walaupun saya belum menguji Penilai Strategi namun saya percaya ia tidak akan menjadi masalah sama ada. Untuk menambah EA, Indiors atau Templat anda hanya perlu klik kanan pada appliion dan Tunjukkan Kandungan Paket dan yang lain anda tahu cara melakukannya dengan cara yang sama seperti yang anda gunakan untuk melakukannya. arahan langkah demi langkah untuk melakukannya melalui wain kulit? Saya tidak tahu tentang itu tetapi sebagai seorang programmer saya mengenakan $ 100 CAD dolar untuk menubuhkannya untuk orang lain. Cheers.

 6. #36
  Ok jadi saya baru kepada Mac (baru sahaja mendapat pertama saya hari Khamis Macbook Pro) dan tidak tahu apa-apa tentang cara mereka bekerja atau apa-apa. Bahawa dikatakan saya telah menggunakan MT4 selama lebih dari setahun sekarang dan saya mendapat ia bekerja pada Mac ini dalam waktu kurang dari 30 minit. Saya akan membeli Parallels berdasarkan ulasan yang saya baca tetapi sangat teragak-agak pada tag harga $ 80. Plus MT4 dan penjelajah internet benar-benar satu-satunya sebab saya mahu tingkap di Mac pula. Jadi saya cuba Box Virtual sebagai pertama kerana ia adalah percuma, saya fikir mengapa tidak mencuba itu dan jika Ia tidak berfungsi maka saya boleh membeli Parallels. Baik saya gembira untuk mengatakan bahawa kotak maya berfungsi seperti daya tarikan! Sangat mudah untuk menubuhkan, ia adalah bukti yang sangat bodoh ia berjalan anda melalui segala langkah demi langkah. Saya tahu meletakkan tetingkap pada jenis Mac akan bertentangan dengan mempunyai Mac tetapi sehingga mereka keluar dengan MT untuk Mac ia berfungsi hebat untuk saya. Jadi jika anda mahu MT4 pada Mac anda hanya mendapatkan salinan tingkap (mudah dijumpai dalam talian jika anda tahu di mana hendak melihat) dan dapatkan kotak maya dan anda perlu pergi!

 7. #37
  Saya mempunyai sedikit masalah menggunakan wineskin untuk MT4. Atas pesanan yang tertunda, tetapan lalai adalah PO akan tamat tempoh dalam 7 jam, walaupun saya telah menamatkan tab tamat tempoh, ia sentiasa ditutup PO saya 7 jam kemudian, jadi saya perlu mengubah tarikh luput hingga tahun 2013. Adakah terdapat pengguna mempunyai isu yang sama?

 8. #38
  Jika seseorang masih mencari cara memasang metatrader di mac ini adalah panduan yang cepat dan mudah: Video yang dimasukkan

 9. #39
  anda mendapat 1 mesej ralat semasa memasang, tetapi saya hanya melangkau langkah itu dan berfungsi dengan normal

 10. #40
  Saya menjalankan MT4 pada VMware dan tidak boleh mengklon objek (biasanya ia dbl-klik pada objek, kemudian ctrl-klik dan seret objek). Sesiapa tahu cara melakukannya pada VMware atau jika terdapat prosedur alternatif pada MT4? Karel

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.