Results 1 to 6 of 6

Thread: Penasihat Pakar Percuma dengan keputusan backtest positif

 1. #1
  Hai semua,

  Adakah terdapat EA percuma di luar sana yang mempunyai keputusan ujian semula yang baik dalam tester egy?

  Saya mempunyai teori yang saya mahu ujian. Pada dasarnya, jika EA berfungsi dengan baik dalam ujian belakang tetapi melakukan ujian yang tidak baik, mungkin disebabkan oleh ketinggalan indikator, antara faktor lain. Saya telah membangunkan satu kaedah yang menggunakan teori kebarangkalian untuk menangani lag ini supaya hanya isyarat kebarangkalian yang tinggi dihasilkan. Saya kembali diuji dan diuji ke hadapan (di demo) pendekatan ini pada beberapa EA yang saya menulis diri saya dan ia meningkatkan ketepatan isyarat dengan ketara.

  Saya ingin terus menguji pada pelbagai EA yang lebih luas sebelum saya terlalu teruja dan sebelum saya boleh membincangkanmendedahkan kaedah saya. Jadi, jika ada orang yang dapat menunjukkan kepada saya di mana saya boleh mendapatkan akses kepada beberapa EA untuk ujian, saya benar-benar menghargainya. Juga, jika anda ingin saya menguji EA anda sendiri dengan kaedah ini, sila PM saya.

  Terima kasih,
  Jason

 2. #2

  Quote Originally Posted by ;
  Hai semua, Adakah terdapat EA percuma di luar sana yang mempunyai hasil ujian balik yang baik dalam tester egy? Saya mempunyai teori yang saya mahu ujian. Pada dasarnya, jika EA berfungsi dengan baik dalam ujian belakang tetapi melakukan ujian yang tidak baik, mungkin disebabkan oleh ketinggalan indikator, antara faktor lain. Saya telah membangunkan satu kaedah yang menggunakan teori kebarangkalian untuk menangani lag ini supaya hanya isyarat kebarangkalian yang tinggi dihasilkan. Saya kembali diuji dan diuji ke hadapan (di demo) pendekatan ini pada segelintir EA yang saya tulis sendiri dan ia meningkatkan ketepatan isyarat ...
  jadi anda meminta EAs percuma dengan hasil ujian kembali yang baik supaya anda boleh mengujinya untuk mereka kerana anda telah membangunkan satu kaedah yang menggunakan teori kebarangkalian yang menghasilkan isyarat kebarangkalian yang tinggi tetapi tidak membincangkanmendedahkan kaedah saya? lol?

 3. #3
  baru bermula dan tertanya-tanya mengapa EA saya tidak akan berfungsi selepas saya memuatkannya. mereka perlu menunggu isyarat yang telah mereka rogram, tetapi apabila mereka menggunakan backtesting, mereka bekerja segera dan meletakkan perdagangan. Kenapa ini berlaku? Backtesting dilakukan untuk melihat bagaimana pasangan akan bertindak hari ini, berdasarkan masa lalu? Maaf tidak jelas! bolehkah sesiapa menyatakan? terima kasih banyak-banyak

 4. #4
  Adakah anda pasti dagangan didayakan pada akaun langsung? Ikon di sebelah kanan atas kelihatan seperti wajah smiley; jika tidak, anda perlu mendayakan perdagangan dalam dialog hartanah. Dengan mengandaikan bahawa dagangan didayakan, ada kemungkinan ralat berlaku apabila isyarat dihasilkan. Semak tab Pakar dan Jurnal untuk ralat untuk melihat apa yang berlaku.

 5. #5
  ya tentu saja, dan saya menandai kotak itu, dan mengikuti saran anda i cheked jurnal dan berkata: isyarat menanti string? Juga mengenai tab komen dalam tetingkap Terminal, tidakkah ia katakan apabila perdagangan telah dibuka secara manual atau oleh Ea? terima kasih banyak-banyak

 6. #6
  Saya perlukan mesej ralat untuk menentukan masalahnya. Saya tidak boleh membantu sebaliknya.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.