Halaman 1 daripada 1132 12 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 14

Thread: Mana-mana orang perkakasan yang baik di sini?

 1. #1
  Hei semua orang, saya sedang mencari pengganti salah satu pelayan lama saya. Saya mengintip laman web dell, dan datang dengan ini:


  http://www.dell.com/us/en/business/s...t110s=bsdcs=04

  Pilih pilihan di sebelah kanan, dan kemudian tukar pilihan ke pemproses terendah dengan HT dan Turbo, ram 8GB (4 x 2gb) dan segala-galanya minimum (HDD, perisian, dll). Jumlah kos: $ 575 dengan kupon

  Sehingga kini saya telah membina semua pelayan saya, tetapi selepas melihat bahawa saya boleh mendapatkan komputer yang 80% kuasa komputer saya paling berkuasa untuk setengah harga. Adakah sesiapa yang mempunyai pengalaman dengan pelayan dellhpyang dihasilkan mempunyai pendapat mengenai perkara ini?

  Saya sedang memikirkan untuk memasang VMWare ESXi 4.0 pada ini, dan mempunyai 8 VM setiap menjalankan satu contoh MT4.

 2. #2
  Dell hanya mempunyai pelayan berkualiti yang baik, nisbah harga kuasatenaga cumpute yang bagus. Di syarikat saya, kami mempunyai ~ 20 pelayan dell - bekerja hampir 2 tahun tanpa kegagalan perkakasan. Untuk tujuan apa anda mempunyai banyak contoh MT4? Untuk masalah gagal?

 3. #3
  Terutama ujianpengoptimuman buat masa sekarang. Metatrader nampaknya mengambil maksima 1GB ram. Ia akan menjadi lebih mudah bagi saya untuk melakukan beberapa pengoptimuman berjalan. Setelah saya selesa dengan pelayan Dell sebagai platform yang stabil, saya akan mula membeli versi rackmount ini dan mendapatkannya dengan betul. 'Dasar IT' semasa saya adalah untuk mempunyai beberapa pelayan murah, setiap satu adalah berlebihan. Pelayan rumah saya membelanjakan saya kurang daripada $ 1,000 setiap satu. Mereka di dalam peti simpandatacenters keluarga dan rakan-rakan, di seluruh AS. Ia sememangnya lebih murah berbanding dengan coloing. [sunting] Saya masih cuba untuk memanfaatkan GPU menggunakan openCLopenGL dan menggerakkan pemprosesan saraf rangkaian ke dalam persekitaran yang sangat selari. Sebaik sahaja saya dapat memperoleh pengeluaran ini, saya pasti akan membina pelayan saya sendiri.

 4. #4
  Untuk pemproses GPU pertimbangkan untuk menggunakan AMDATI GPU, mungkin dalam Permainan 3D mereka lebih lemah daripada nVidia tetapi apabila kita bercakap mengenai 'FLOPSharga' mereka adalah yang terbaik. Geforce 480: 2017 GFlops450 $ = 4.4GFLOPS$ dengan AMD Radeon 5970 4640GFLOPS550 $ = 8.43GFLOPS$. Sudah tentu apabila kita mengambil penggunaan kuasa dan masalah haba GF480GTX .. ​​AMDATI adalah pemenang.

 5. #5
  Masalahnya adalah implementasi pengkomputeran berasaskan GPU tidak semudah NVIDIA, juga, NVidia membuat GPU tertentu yang dipanggil
  http://www.nvidia.com/object/tesla_c...solutions.htmlyang dibuat khusus untuk ini.

 6. #6
  Tesla sekarang bukanlah pilihan terbaik apabila kita mempunyai GF480 baru dan ATIAMD 5970. Hanya mengambil harga, mengira kuasa dan bandingkan dengan GPU baru. Mereka lebih baik. ATI baik dioptimumkan untuk OpenCL jadi saya fikir ia adalah antara muka yang agak baik untuk pengaturcaraan. Saya bukan penggemar ATIAMD tetapi saya suka menggunakan perkakasan murah dan baik. Sekarang saya tidak tahu produk yang lebih baik untuk GPGPU. Nvidia hanya mempunyai versi lama tesla di pasaran (contohnya S10xx). Dalam spesifikasi baru Tesla M2070 akan mempunyai 1TFLOP dalam kepersisan tunggal, saiz GPU biasa dan harga tidak kurang dari 1,000 $ jadi bagaimanapun Radeon masih pilihan terbaik.

 7. #7
  Saya bersetuju bahawa kelajuan adalah penting, tetapi kuasa pengkomputeran kad gfx yang lebih baru akan ditimbulkan jika data tidak dapat dimuatkan dalam RAM yang tersedia.

 8. #8
  Berapa banyak wang tunai yang anda ingin belanjakan untuk membeli 'GPU? Adakah anda mempunyai pengalaman dengan pengaturcaraan pada banyak pemproses?

 9. #9
  Pemrograman GPU adalah tahi serius. Anda benar-benar perlu memahami model memori mereka jika anda benar-benar mahu mendapatkan prestasi TFLOPS itu. Gunakannya dengan cara yang naif dan ia akan lebih perlahan daripada CPU. Saya pasti anda tahu mereka tidak boleh digunakan secara langsung dari MQL. Anda boleh menggunakan penghantaran DLL, tetapi ia akan lebih sukar pada pendapat saya. Saya, saya telah memutuskan bahawa keperluan prestasi saya belum begitu tinggi untuk melabur dalam pengkomputeran GPU sekarang. Anda boleh menonton siri ini jika anda ingin tahu apa sebenarnya di hadapan anda jika anda pergi dengan cara ini: Video yang dimasukkan

 10. #10
  Yeah anda betul, core synchro adalah salah satu masalah paling sukar, tetapi ada banyak lagi. Sebagai contoh, anda perlu mengunci akses ke bahagian memori untuk teras lain. Terdapat beberapa jenis memori bagi setiap Core (mem utama, mem kumpulan, mem kongsi, mem komputer). Tetapi dengan masa, dan amalan pengaturcaraan aplikasi yang dioptimumkan bagus tidak begitu mengerikan. Mungkin pengarang benang menulis ANNnya dalam CC (tidak ada cara penjana ann boleh bekerja dengan baik dalam forex). Saya fikir apabila kita mahu menggunakan GPU untuk memproses stesen komputer kita perlu berada di rumah kita
  Btw. Video bagus

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.