Bagaimana untuk memasukkan perintah yang belum selesai untuk menutup separuh kedudukan?
Results 1 to 4 of 4

Thread: Bagaimana untuk memasukkan perintah yang belum selesai untuk menutup separuh kedudukan?

 1. #1
  Hai,

  Saya tidak dapat memahami cara memasuki perintah yang belum selesai untuk menutup separuh kedudukan yang ada.

  Sebagai contoh,

  Saya membeli 2 Banyak EURUSD pada 1.3623 dengan 1.3590 sebagai SL dan 1.3690 sebagai TP.
  Harga semasa ialah 1.3630.
  Sekarang, saya mahu menutup 1 lot apabila harga mencapai 1.3650. Bagaimanakah saya memasukkan pesanan yang belum selesai untuk itu?

  Bantuan akan sangat dihargai.

 2. #2
  Anda tidak dapat melakukannya dengan pesanan yang belum selesai. Anda memerlukan EA untuk menutup separa. PM saya jika anda memerlukan sesuatu yang khusus. Mencari seorang Pengurus Perdagangan mungkin semua yang anda perlukan.

 3. #3
  Hi! Terima kasih atas respons yang cepat ... Saya telah melihat pengurus perdagangan ... mereka tidak berguna untuk saya kerana mereka telah menetapkan tetapan TP dan SL ... Saya mempunyai beberapa dagangan yang berjalan dengan bilangan pips% yang berbeza sebagai SL dan TP. Saya fikir pilihan terbaik ialah ketika memasuki kedudukan, bukannya membeli 1 lot, saya harus membeli 0.5 lot dua kali, masing-masing mempunyai tahap TP yang berbeza tetapi sama SL.

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  Saya membeli 2 Banyak EURUSD pada 1.3623 dengan 1.3590 sebagai SL dan 1.3690 sebagai TP. Harga semasa ialah 1.3630. Sekarang, saya mahu menutup 1 lot apabila harga mencapai 1.3650. Bagaimanakah saya memasukkan pesanan yang belum selesai untuk itu?
  Jika anda tahu dari awal bahawa anda akan menutup sebahagiannya dalam langkah-langkah tertentu, anda boleh membuka 2 perdagangan yang berasingan dan menggunakan keuntungan masing-masing individu untuk ini. Mujurlah MT5 akhirnya akan menyelesaikan masalah MT4 yang menjengkelkan ini, di sini anda hanya boleh memasukkan had jual beli dan ini akan melakukan apa yang anda perlukan. Sebagai alternatif, anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan broker yang berbeza yang tidak menghalang anda untuk MT4 dan batasannya yang menjengkelkan.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.