Platform MT4 saya tidak boleh membuka carta baru - sila bantu!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Platform MT4 saya tidak boleh membuka carta baru - sila bantu!

 1. #1
  Hai, saya berharap orang yang berpengetahuan boleh menasihati saya mengenai perkara ini. Semua platform MT4 saya tidak boleh membuka carta baru.

  Apabila saya cuba membuka carta baru saya mendapat mesej ralat C:Program FailMT4profilNama Profailchart07.chr tidak dijumpai. Platform ini bertujuan untuk membuat fail baru chart07.chr tetapi tidak.

  Apabila saya membuat nama profil baru, profil baru itu tidak disimpan dalam folder Program Files MT4. Apabila saya menutup dan membuka semula platform, profil yang baru dibuat tidak boleh dipilih (tidak dipaparkan pada senarai profil).

  Saya mengalami masalah ini merentasi semua platform MT4 saya dari pelbagai broker.
  Saya telah cuba mendapatkan bantuan daripada broker saya tetapi mereka tidak tahu mengenai perkara ini. Apa yang mereka katakan adalah saya perlu memasang platform baru. Perkara itu adalah. Saya memasang platform baru beberapa hari yang lalu, tetapi platform itu juga tidak dapat membuka carta baru dan memberikan mesej ralat yang sama.

  Saya telah cuba menutup dan membuka semula platform dan telah reboot PC saya - tidak membantu.

  Atas sebab tertentu platform MT4 tidak dapat membuat atau mengakses fail yang diperlukan untuk membuat carta baru.

  Bolehkah seseorang yang tahu boleh membantu dengan ini ?!

 2. #2
  Adakah anda mengalami masalah ini hanya selepas anda menyalin profil anda, nota skrip? Adakah anda memasangnya di tempat yang betul? Struktur fail MT4 kini telah berubah sejak membina 600, mungkin ini sebabnya. Pengguna \ AppData \ Roaming \ Metaquotes \ Terminal \ ******************************** (kod broker 32 digit). Di sini anda akan mencari folder untuk disalin. Anda boleh melakukan ini juga melalui platform itu sendiri melalui File \ DataFolder, tetapi kerana anda tidak dapat membuka metatrader ini akan menjadi pilihan terbaik anda.

 3. #3

  Quote Originally Posted by ;
  Hai, saya berharap orang yang berpengetahuan boleh menasihati saya mengenai perkara ini. Semua platform MT4 saya tidak boleh membuka carta baru. Apabila saya cuba membuka carta baru saya mendapat mesej ralat C:Program FailMT4profilNama Profailchart07.chr tidak dijumpai. Platform ini bertujuan untuk membuat fail baru chart07.chr tetapi tidak. Apabila saya membuat nama profil baru, profil baru itu tidak disimpan dalam folder Program Files MT4. Apabila saya menutup dan membuka semula platform, profil yang baru dibuat tidak boleh dipilih (tidak dipaparkan pada senarai profil). Saya mengalami ...
  http://4xtrader.net/how-to-run-metat...ws-7-or-vista/Ini juga berfungsi untuk Windows 88.1 Jibala

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  Atas sebab tertentu platform MT4 tidak dapat membuat atau mengakses fail yang diperlukan untuk membuat carta baru. Bolehkah seseorang yang tahu boleh membantu dengan ini ?!
  Sebabnya, anda tidak mempunyai hak yang cukup untuk menulis ke folder (pemasangan). Penyelesaiannya adalah mudah: salin folder pemasangan ke destinasi di mana anda boleh menulis ke, iaitu folder Dokumen setempat anda; buat pintasan denganmudah alih suis untuk menunjuk kepada contoh terminal ini untuk bermula dari. Selesai.

 5. #5
  Rockit, saya berdagang di PC saya, oleh itu saya memiliki pemilikan dan hak penuh. Saya perhatikan bahawa baru-baru ini PC saya meminta saya untuk kebenaran berkuasa untuk melaksanakan fungsi tertentu. Bagaimanakah saya menetapkan sendiri, pengguna, untuk selalu diiktiraf sebagai pengiklan dan oleh itu sentiasa hak untuk menulis ke folder tujuan? Ini mungkin akan menjadi penyelesaian jangka panjang yang lebih baik?

 6. #6
  Saya telah menetapkan diri sebagai Adminior pada PC saya, saya log masuk PC saya dan log masuk lagi, tetapi saya masih mendapat ralat yang sama.

 7. #7
  Secara umumnya ia adalah idea yang tidak baik untuk menggunakan akaun dengan admin. hak untuk tugas sehari-hari. Contohnya jika anda memperoleh malware atau menjadi mangsa kelemahan keselamatan sistem pengendalian yang belum ditetapkan, ini mungkin menyebabkan anda lebih banyak daripada yang anda dapatkan daripada menjadi malas. Antivirus mungkin tidak melindungi anda dalam senario di mana malware itu belum diketahui oleh 'semua orang dan anjingnya'. Windows boleh menjadi unik dan siapa tahu apa masalahnya di sini. Cuba penyelesaian yang saya cadangkan untuk menyelesaikan masalah ini dengan segera. Kemudian anda masih boleh mencari penyelesaian lain sementara anda juga boleh bekerja seperti biasa.

 8. #8
  Rockit, Jibala dan Shabs19: terima kasih atas bantuan anda. Saya dapat memperbaiki masalah ini. Dihargai.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.