GOLD Blink Blink
Results 1 to 6 of 6

Thread: GOLD Blink Blink

 1. #1
  ingin mengumpulkan pedagang yang berdagang emas

 2. #2

 3. #3

 4. #4

 5. #5
  Saya mula mengumpul saham GLD kembali pada bulan November, untuk tidak memberi diri saya penat di belakang, tetapi saya mula membeli pada harga harga $ 731.00 pada pertukaran COMEX. CaChing, ini bukan anda boleh memilih bahagian bawah, tetapi saya lakukan. Saya sebenarnya membeli beberapa emas fizikal, yang pada premium gila. pada harga yang sama. Seperti langkah yang baik, saya tidak membeli cukup. Sebenarnya saya beli perak Ishares, dan itu lebih baik.

 6. #6
  Harga emas untuk penghantaran Ogos mencecah -2% hari Jumaat apabila data pekerjaan rally dan data yang lebih baik daripada yang dijangka mengurangkan daya tarikan emas sebagai tempat selamat. Komen dari Presiden Fed Atlanta Dennis hart mungkin lembap emas lembu yang menggunakan logam berharga sebagai lindung nilai inflasi. Presiden Fed mengatakan bahawa dia tidak begitu prihatin terhadap ancaman inflasi dan keperluan Fed 'untuk menguruskan pakej rangsangan untuk menyokong pemulihan. Malah, pasaran telah memulakan harga dalam kenaikan kadar oleh Fed! Tidak lama selepas data gaji bukan ladang, kontrak niaga hadapan CBOT's Fed menunjukkan kebarangkalian 70% bahawa Fed akan meningkatkan kadar dasarnya kepada sekurang-kurangnya 0.5% menjelang November daripada julat semasa 0-0.25%. Kali terakhir Fed menaikkan kos pinjaman pada bulan Jun 2006, apabila kadar itu dinaikkan kepada 5.25%. Walaupun meningkat kepada 992.1 awal minggu lalu, pengambil keuntungan mencetuskan selloff, menghalang logam berharga daripada menguji tahap 4 digit. Sepanjang minggu itu, kontrak emas susut -1.8% untuk menyelesaikan pada 962.6. Walau bagaimanapun, selagi dolar menyusut penurunan dan permintaan pelaburan meningkat, kami percaya kemungkinan logam kuning untuk memecahkan 1000 masih tinggi. Walau bagaimanapun, pelabur perlu memantau dengan lebih dekat kemungkinan kenaikan kadar oleh Fed kerana ini akan memberi kesan yang besar terhadap USD dan prospek inflasi dan dengan itu, pada emas. Sama seperti emas, perak jatuh turun -3.2% setiap hari dan -1.4% pada setiap minggu untuk ditutup pada 15.39 Jumaat. Volatilitas dalam harga perak telah meningkat seperti yang ditunjukkan oleh lonjakan baru-baru ini dalam kedudukan panjang spekulatif dalam niaga hadapan perak. Walaupun pengunduran ringan pada hari Jumaat terhadap kelemahan komoditi yang meluas, platinum turun sebanyak 7.5% untuk diselesaikan pada 1286 minggu lepas. Kontrak penanda aras itu juga meningkat kepada 1301.9, paras tertinggi sejak September 2008, Khamis. Kami percaya sebab utama adalah bahawa tidak terjual mengenai sektor auto telah diangkat setelah GM diluluskan perlindungan muflis.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.