Yuran Penukaran Bank - Adakah Ada Cara Untuk Elakkan Dihentikan
Results 1 to 5 of 5

Thread: Yuran Penukaran Bank - Adakah Ada Cara Untuk Elakkan Dihentikan

 1. #1
  Hai,

  Saya seorang peniaga yang agak berjaya. Inilah tahap yang membanggakan saya, kerana egi yang saya gunakan memerlukan pembiayaan banyak akaun pembrokeran, beberapa di antaranya di luar negara (saya dari UK) dan ia perlu mempunyai mereka yang ditetapkan dalam USD, EUR, YEN, dan sebagainya. Isu ini berlaku apabila saya ingin menarik keuntungan saya terus ke bank saya sendiri dan mempunyai denominasi sedemikian ditukar balik ke GBP.

  Kes pada titik: Saya menarik sedikit lebih daripada 33,000 USD dari broker saya pada 17 Julai 2017, apabila harga harga pertengahan GBPUSD pada hari ini adalah pada tahap 1.3167. Walaupun saya tahu bahawa bank menyediakan saya perkhidmatan dan benar-benar menjangkakan yuran mereka, jangkaan saya adalah menerima kira-kira 25k GBP ke dalam akaun saya. Ini tidak berlaku. Saya benar-benar menerima hanya utara 24 k, yang tidak boleh diterima dan tidak masuk akal.

  Inilah peringkat saya merayu kepada anda untuk egi alternatif. Adakah terdapat perkhidmatan (sah dan dikawal!) Yang boleh saya gunakan untuk mengimbangi rompakan siang hari yang sah di sisi undang-undang oleh bank? Tolong jangan katakan mana-mana orang atau Skrill ini. Bayaran mereka adalah extortionate. Saya berharap dapat menggunakan sesuatu seperti:


  https://www.xe.com/xemoneytransfer/uk/#howitworks

  atau


  https://transferwise.com/

  Tetapi dalam kedua-dua kes terdapat batasan-batasan yang membuat pengurangan dari bahagian broker tidak ada harapan.

  Sebarang bantuan atau nasihat dalam perkara ini akan diterima dengan sukacita.

  Salam sejahtera,
  Ian

 2. #2
  Bagaimana dengan Broker Interaktif? Deposit dalam mata wang apa pun, juga menggunakan Ideal untuk penukaran kurang dari $ 20k, Idealpro untuk $ 20k . Kedua-dua cara lebih terjangkau daripada mana-mana spread bank, dan pertukaran dalam talian juga. Dan sudah tentu ia mungkin untuk bertukar dengan mereka juga ...

 3. #3
  Hi Triphop, Maaf untuk kelewatan. Saya tidak menyedari anda akan menjawab. Saya fikir cadangan anda akan menjadi penyelesaian yang saya perlukan dan saya tidak boleh percaya saya tidak memikirkannya sendiri. Terima kasih atas bantuan anda! Ian

 4. #4
  Memang benar bahawa ia adalah mungkin untuk menukar mata wang dengan mudah di Broker Interaktif. Ketahuilah bahawa IB memberimengenakan faedah di atas deposit anda dikurangkan 1 peratus jika anda mempunyai US $ anda akan menerima lebih kurang 2-1 = 1% untuk mata wang di bawah 1%, anda perlu membayar bunga. Negara Euro: Kadar CB 0% - 1% = Anda membayar 1% pada deposit euro Anda sendiri. Ia membayar untuk menukar mata wang faedah yang lebih tinggi secara berkala.

 5. #5
  Anda boleh memilih beberapa broker yang menyediakan bayaran deposit dan pengeluaran.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.