Perdagangan bebas risiko dengan bantuan ESMA?
Results 1 to 8 of 8

Thread: Perdagangan bebas risiko dengan bantuan ESMA?

 1. #1
  Saya membaca di Internet (di laman web Perancis) mengenai kesan sampingan dalam keputusan ESMA, khususnya reg. Keselamatan baki negatif (NBP):
  Kerana kerugian dalam akaun adalah terhad (baki), tetapi keuntungan tidak terhad,
  peniaga boleh membuka dua perdagangan bertentangan dengan leverage max dalam dua akaun atau bahkan di dua broker dengan NBP (baki pendahuluan yang sama).
  Individu akan memerlukan kira-kira 300 pip untuk meletupkan akaun 1, sementara yang lain tepat pada masa yang sama dapat memperoleh lebih banyak -
  ia bukan lagi perlawanan sifar.
  Apa yang diperlukan, adalah langkah melepasi paras ambang (iaitu berita besar, salib yang tidak menentu).
  Bolehkah kerja ini?

 2. #2
  Adakah ini tidak sama seperti dengan perintah stop loss?

 3. #3

  Quote Originally Posted by ;
  Adakah ini tidak sama seperti dengan perintah stop loss?
  Kemungkinan. Tetapi, slippage boleh menjadi masalah sekiranya stop loss - pengurangan berhenti tidak dijamin (pada harga yang diinginkan), sedangkan NBP adalah.

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  Saya membaca di Internet (di laman web Perancis) mengenai kesan sampingan dari keputusan ESMA, khususnya reg. Perlindungan baki negatif (NBP): Kerana kerugian dalam akaun adalah terhad (baki), tetapi keuntungan tidak terhad, peniaga boleh membuka dua perdagangan bertentangan dengan leverage maksimum dalam 2 akaun atau bahkan di dua broker dengan NBP (baki awal yang sama). Kita perlu kira-kira 300 pip untuk meletupkan satu akaun, sementara yang lain pada masa yang sama pada masa yang sama boleh memberi manfaat lebih - ia bukan perlawanan. Semua yang diperlukan, adalah langkah yang melebihi jumlah ambang (iaitu ....
  Tolong beritahu saya kerana tidak faham awak. Anda berhasrat untuk memulakan 4 bertentangan (2 setiap akaun) menunggu pesanan dan menunggu berita atau apa? Sekiranya saya memahami anda, apabila keseimbangan adalah 0 perdagangan akaun pertama akan ditutup dan anda mendapat 0. Untuk akaun akan mendapat untung, tetapi keseimbangan dalam akaun pertama?

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Maksud anda untuk membuka 4 terbalik (2 setiap akaun) menunggu pesanan dan tunggu berita atau apa? Sekiranya saya memahami anda, apabila baki 0 ​​pada perdagangan akaun pertama akan ditutup dan anda mendapat 0. Untuk akaun akan mendapat untung, tapi itu = baki yang hilang dalam akaun pertama?
  Tidak 4, 2 (sama ada dalam dua akaun broker sama atau akaun berasingan di dua broker). Dan sebagai jawatan bertentangan, pendapatan perolehan lebih daripada yang lain kalah, menghasilkan keuntungan. Walau bagaimanapun, saya melihat masalah (mungkin) dengan hentian di luar.

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  Saya membaca di Internet (di laman web Perancis) mengenai kesan sampingan dari keputusan ESMA, khususnya reg. Jaminan baki negatif (NBP): Kerugian atas akaun adalah terhad (baki), tetapi keuntungan tidak terhad, peniaga boleh membuka dua perdagangan terbalik dengan leverage maks dalam dua akaun atau di dua broker dengan NBP (baki awal yang sama). Individu akan memerlukan kira-kira 300 pip untuk meletupkan satu akaun, manakala yang lain pada masa yang sama boleh mendapat lebih banyak - ia bukan perlawanan sifar. Semua yang diperlukan, adalah pemindahan di luar tahap ambang itu (iaitu ....
  Dude ... apa yang kamu merokok? Tidak ada perkara seperti pertukaran Bebas Risiko ... walaupun sekiranya anda memindahkan SL ke Breakeven. Bangunkan abang!

 7. #7
  Pada akhirnya anda akan mendapat kedua-dua akaun terhenti. Itulah keadaan yang akan berlaku jika anda mencuba sesuatu yang serupa dengannya.

 8. #8

  Quote Originally Posted by ;
  petikan Tidak 4, 2 (kedua-dua dalam 2 akaun broker sama atau akaun berasingan di dua broker). Dan kerana kedudukannya bertentangan, satu pendapatan akaun lebih banyak daripada yang lain kalah, membuat keuntungan bersih. Bagaimanapun, saya dapati masalah (mungkin) dengan tahap berhenti.
  BS. Anda tidak akan mempunyai 0 dalam akaun, kerana panggilan margin. Anda perlu mengekalkan margin yang lebih besar. Oleh itu, jika anda membeli panggilan margin, maka anda perlu memulakan kedudukan SMALLER masa depan kerana kehilangan sebelum ini. Juga sebelum ESMA, untuk berdagang yang lengkap, anda memerlukan kira-kira 550 $ dalam margin. Anda perlu mempunyai kira-kira 3500 $. Jika broker anda ingkar, maka anda akan mengambil risiko untuk menumpaskan 3500 $ dari deposit anda. Risiko anda meningkat sebanyak 660%. Itulah rancangan permainan EU: meningkatkan kecairan bank dengan meletakkan wang dari pelabur. BOOM! Selamat datang ke Komunisme Eropah!

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.