Slip Global Perdana Big?
Results 1 to 9 of 9

Thread: Slip Global Perdana Big?

 1. #1
  1 Lampiran Saya mendapat 50 pips sekarang pada pengumuman CAD dengan Perdana global, sedikit juga. Saya bermula dengan mereka beberapa hari lagi, adakah ini pengalaman yang saya boleh bergantung kepada? Saya marah kerana sesetengah orang yang saya kenal dengan broker yang berbeza membuat wang yang baik pada langkah itu ...

  sesiapa dengan berita pertukaran GP dengan mereka? Bagaimana keadaannya?


 2. #2
  Itulah satu heck of whooopa. Kerugian 50 pip sambungan ini menunjukkan bahawa mereka adalah broker aussie terbaik
  https://www.thesearcherslist.com/201...t-spreads.htmlTetapi nampaknya mereka perlu mengetatkan pelaksanaannya. 50 pips ai tidak okay

 3. #3
  Quote Originally Posted by ;
  itu satu neraka dari whooopa. Slip 50 pip sambungan ini menunjukkan bahawa mereka adalah broker aussie terbaik
  https://www.thesearcherslist.com/201...t-spreads.htmlTetapi nampaknya mereka perlu mengetatkan pelaksanaannya. 50 pip ai tidak sesuai
  Hey Buddy!
  ok saya akan mengintip, terima kasih. Saya terlepas pandang pasaran IC. . . mereka menendang Kanada. Saya membuat duit dengan berita dagangan mereka. . .Sangat sedih. Kes teruk saya telah merosot 10-15 pip MAX dan sebagainya telah bercakap NFP. . . Pertukaran pertama dengan lelaki ini BOOM 50 pips. . Dan saya bertukar lot besar yang hanya ujian, kini saya takut ...

 4. #4
  Saya menonton harga lompat secara tidak sengaja dan perlu tersenyum ketika membaca thread ini. Ia sentiasa sama. Dagangan melalui berita tidak boleh dipercayai. Benci broker, berubah menjadi yang berbeza dan anda akan menghadapi isu yang sama lambat laun lagi. Sekiranya anda bijak, anda mungkin sedar, bahawa bukan broker yang patut disalahkan di sini. Ia adalah pasaran. Realiti adalah yang paling sukar. .

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Saya telah melihat lonjakan harga oleh kecederaan dan terpaksa tersenyum ketika mempelajari benang penyalahkan ini kemudian. Ia sentiasa sama. Dagangan semasa berita tidak boleh dipercayai. Benci broker, beralih kepada yang lain dan anda akan menghadapi masalah yang sama. Jika anda bijak, anda mungkin menyedari, bahawa ia bukan broker yang harus disalahkan. Ia hanya pasaran. Realiti adalah yang paling sukar. .
  Kemudian bagaimana saya tidak pernah merosot 50 pips di pasaran perdagangan IC dengan mereka selama 3 tahun? . . . Beberapa broker mempunyai kecairan yang lebih mendalam selepas yang lain. Fikirkan apa yang anda mahu, itulah sebabnya saya bertanya kepada orang-orang yang berdagang berita apa pengalaman mereka. Jika anda tidak berdagang berita anda tidak mempunyai pengalaman.

 6. #6
  Saya telah mengatasi pilihan derivatifketukan secara langsung dengan bank. Pengalaman saya adalah bahawa hampir semua tarik palam betul sebelumselepas berita besar. FX tidak berbeza, tetapi kecairan adalah pada saat-saat ini sangat tipis. Broker tanpa slippage sering kedai-kedai baldi.

 7. #7
  Setiap broker mempunyai masalah tergelincir dan berapa banyak bergantung pada betapa tinggi kesan peristiwa berita di pasaran. Pasaran IC juga tergelincir bersama pengalaman saya yang paling teruk adalah semasa keputusan kadar faedah CAD yang mengejutkan tahun lepas yang memindahkan pasaran ~ 300 pip dan saya telah merosot kira-kira 150 pip, tetapi saya mendapat keuntungan dan saya tidak dapat menutup tempat saya untuk memilih wang cukup cepat. Satu-satunya perkara yang saya tidak sukai mengenai Perdana Sedunia adalah mereka tidak melindungi akaun anda daripada baki negatif, yang berbau busuk kerana anda mungkin perlu untuk menutupnya. Di samping itu mereka kelihatan agak teduh kerana pengurusannya mungkin dari China dan bukan Australia dan laman web mereka telah membuang halaman web, menjadikannya kelihatan murah. Saya secara peribadi merasakan bahawa ulasan mereka di FPA dan di tempat lain terlalu bagus dan palsu. Jika anda mempunyai broker kegemaran dan anda seorang peniaga yang menguntungkan, maka anda akan mencari cara untuk berdagang di luar Kanada dengan membuka sebuah syarikat luar pesisir atau cara lain. Saya suka Pasaran IC sebagai Kanada dan saya terus bertukar bersama tetapi melalui sebuah syarikat luar pesisir. Bank yang baik dari Caribbean memerlukan deposit gt; $ 100,000 USD untuk memulakan akaun untuk sebuah syarikat perniagaan global, jadi laluan ini tidak sesuai untuk semua orang. Anda mungkin menemui beberapa bank kecil namun mereka boleh mencuri wang anda. Sesetengah individu boleh cuba memulakan perniagaan U.K dan bertukar di sana. Manfaat perniagaan luar pesisir adalah jelas cukai 0% dan berpotensi tidak mahu dikenali, tetapi anda masih perlu menyatakan apa yang anda ada kepada pihak berkuasa cukai sendiri di mana sahaja anda tinggal. Anda mendapat lebih banyak perlindungan daripada masalah seperti keseimbangan kerana broker mungkin tidak akan datang selepas perniagaan shell.

 8. #8
  Perdana Antarabangsa mendesak diri mereka sendiri ...
  https://www.globalprime.com.au/faq/d...announcements/Saya teringat Jeremy dari Global Prime mengesyorkan terhadap berita perdagangan menggunakan mereka beberapa dekad yang lalu, tetapi saya tidak berdagang dengan mereka untuk masa yang lama untuk memahami tangan pertama, setelah menggunakan IC Markets sebaliknya. Edit: Hanya bagaimana ini baru dipindahkan dari jabatan broker di luar saya? Adakah sesiapa yang memindahkannya membacanya ??? !!!!

 9. #9
  1 Lampiran (s) Global prime mempunyai peningkatan pada minggu ini
  Menarik mereka mengatakan mereka telah menapis untuk pancang

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.