Jurnal Tuhan
Halaman 1 daripada 1133 123 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 26

Thread: Jurnal Tuhan

 1. #1
  Ini akan menjadi benang penilaian diri saya. Saya akan menghantar carta dan semua analisis untuk mengambil transaksi. Selepas banyak berfikir, saya telah membuat keputusan bahawa buku harian adalah penting untuk maju dalam jangka panjang. Saya fikir saya akan menyimpannya dalam buku nota, namun carta itu hilang. Oleh itu, jurnal dalam talian lebih mudah dikekalkan.

  Kaedah Penyertaan Saya:
  Terutamanya diperolehi daripada kaedah James16, proses Jankone 5minute (namun dalam masa yang lebih lama) dan kaedah Perkhidmatan Silap Clockwork. Sentiasa masukkan selepas rehat pinar, pub kenaikan hargapenurunan harga, dan lain-lain. kepada 10 pips bergantung kepada ketidaktentuan pasangan ini. Dan kebanyakannya berdagang dalam jangka waktu 4-h (walaupun kadang-kadang dalam M30 juga).

  Strategi Keluar:
  Sentiasa (Kebanyakan) mengambil keuntungan di kawasan masalah pertama (FTA).

  Menghentikan
  Berhenti secara amnya antara 30 hingga 50 pips (tidak lebih daripada 50 walaupun bar patut). Dan perhentian adalah trailing (TSL). Hentikan hanya ketinggalan sehingga ke mana saya naik sebanyak 25 hingga 30 pips. Kemudian saya dengan cepat menggerakkan perhentian saya (hari ini tidak memantau) dan menanti FTA yang akan diserang. Ini membuat kerugian saya sangat kecil dan R: R saya sangat baik!

 2. #2
  1 Lampiran
  Semalam, harga turun cukup mendadak melintasi 1,2950 1.3000 mark kerana mereka tidak wujud sama sekali. Oleh itu, pengulangan ke tahap itu adalah disebabkan. Pub perangkap berbentuk di zon yang sangat kuat (pada PPZ bulanan). Titik masuk dan titik keuntungan sasaran tidak mempunyai banyak lalu lintas di sana. Apabila ia pecah, ia boleh mencapai sasaran tanpa banyak kesukaran. Nah, harga mungkin jatuh mendadak, tetapi kecenderungan pada carta harian dan dengan PPZ bulanan di dalam fikiran anda, sudah pasti, trend itu boleh disambung semula ke arah yang terbalik. Masa memberitahu.

 3. #3
  1 Lampiran
  Pada PPZ harian, bar pin berlaku pada empat jam. Rintangan kecil tepat di atas tahap kemasukan, tetapi yang pasti akan dipecah dan akhirnya mencapai target. Tahap membersihkan.

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  Semalam, harga jatuh agak agresif menyeberangi 1,2950 1.3000 tanda seperti mereka tidak wujud sama sekali. Penjejakan kembali ke jumlah ini adalah disebabkan. Bar pin dibentuk pada zon yang sangat kuat (pada PPZ bulanan). Titik masuk dan titik keuntungan gol tidak mempunyai banyak trafik di sana. Apabila ia pecah, ia boleh mencapai matlamat tanpa banyak masalah. Nah, harga mungkin jatuh dengan ketara, tetapi trend pada carta harian dan dengan semua PPZ bulanan dalam fikiran, tidak diragukan lagi, trend itu dapat disambung kembali ke arah terbalik. Masa memberitahu.
  Memindahkan berhenti di 1.2843, hanya di bawah bar 4-h sebelumnya.

 5. #5
  Mengambil keuntungan untuk kedua-dua urusniaga di bawah titik TP. Saya telah menangkap pisau jatuh dan terdapat sedikit zon masalah yang berpotensi boleh membalikkan pasangan. Hanya sedikit keuntungan daripada pemasangan yang sangat baik. NZDUSD adalah baik-baik saja. Terdapat.

 6. #6
  1 Lampiran
  Jauh dari Perkhidmatan dan Bersama dengan trendline. Harus menjadi perdagangan mudah berikutan pecahan pb.

 7. #7
  Quote Originally Posted by ;
  Di luar sokongan dan Bersama trendline. Harus menjadi perdagangan mudah berikutan pecahan pb.
  Matlamat dicapai. Perdagangan mudah.

 8. #8
  1 Lampiran
  Sokongan yang baik PPZ.

 9. #9
  1 Lampiran Jauh perkhidmatan dan dengan semua trendline (pinbar gabungan 3 hari)

 10. #10

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.