Petunjuk yang membuat bunyi di dekat lilin
Results 1 to 6 of 6

Thread: Petunjuk yang membuat bunyi di dekat lilin

 1. #1
  Hei guys, mencari penunjuk yang memainkan bunyi pada penutupan lilin. Apabila saya berdagang, saya sering melakukan perkara-perkara lain juga dan ini boleh menjadi alat berguna untuk mengingatkan saya untuk melihat kembali pada carta!

  Cheers,

 2. #2
  Anda juga mempunyai pilihan untuk memanfaatkan atribut platform MT4 secara langsung. Pergi ke tab amaran di terminal dan letakkan tempoh penggera anda. Sudah tentu jika anda merancang untuk dimaklumkan setiap 5 minit, penunjuk akan menjadi idea yang lebih baik kerana anda memerlukan sedikit masa untuk meletakkan semua penggera anda!

 3. #3
  Tidakkah anda hanya menetapkan penggera berulang pada jam tangan, jam, telefon, tablet anda - atau saya kehilangan sesuatu?

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  Tidakkah anda hanya menetapkan penggera berulang dalam jam tangan anda, jam, telefon, tablet - atau adakah saya menghadap sesuatu?
  Tepat sekali! Itulah yang saya lakukan (telefon).

 5. #5
  1 Lampiran
  ] Hei guys, mencari penunjuk yang memainkan bunyi pada penutupan lilin. Apabila saya berdagang, saya sering melakukan perkara yang berbeza dan ini boleh menjadi alat yang berguna untuk mengingatkan saya untuk melihat kembali pada carta! Cheers, nolube
  Letakkan ini dalam OnCalculate () penunjuk yang sedia ada: Dimasukkan kod statik datetime LastBar = 0; jika (Masa # 91; 093 ;! = LastBar) PlaySound (tick.wav); LastBar = Masa # 91; 0 # 93 ;; Atau penunjuk mandiri yang dilampirkan di bawah
  https://www.justgetforex.com/attachm...1884451328.mq4

 6. #6

  Quote Originally Posted by ;
  Tidak boleh anda hanya menetapkan penggera berulang pada jam tangan anda, jam, telefon, pil dll - atau saya kehilangan sesuatu?
  Saya menggunakan program Android yang dipanggil
  https://play.google.com/store/apps/d...ourlychime.pro(ada versi percuma). Sangat boleh dikonfigurasikan. Ia adalah mustahil untuk menetapkannya untuk menyalakan bunyi bising pada hampir setiap kekerapan masa yang anda boleh fikirkan dari masa ke masa. Cth. anda boleh menetapkannya pada (contohnya) setiap kali ke-13 (atau beberapa pelik lain yang tidak standard) melepasi setiap jam (atau beberapa jam). Saya menggunakannya untuk berbunyi bunyi tertentu setiap 15 minit - dan 45 minit - setiap jam terakhir dan juga untuk bunyi bising lain setiap 00minutes dan 30minutes setiap jam ... semua antara jam 0600-1200 waktu tempatan, dari Isnin hingga Jumaat. Saya juga menggunakannya untuk memadamkan bunyi tertentu setiap 4 jam untuk bertepatan dengan penciptaan mana-mana lilin H4 baru. Harap ini berguna kepada seseorang di luar sana. Cheers!

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.