semak dagangan saya dan bincangkan
Halaman 1 daripada 1132 12 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 19

Thread: semak dagangan saya dan bincangkan

 1. #1
  Adakah sesiapa akan memeriksa jurnal perdagangan saya dan memberi nasihat
  Saya baru untuk ini dan saya percaya saya mempunyai peluang pemula


  ******* melihat postingan berikut saya untuk jawatan yang anda boleh baca dengan benar ******


  Saya sehingga 82834 sehingga kini
  Saya bermula pada hari Jumaat menggunakan 50000

  sesiapa mempunyai nasihat untuk saya?

 2. #2
  Tidak tahu apa maksudnya tetapi nampaknya mengagumkan, pertimbangkan untuk menyimpannya dalam hamparan excel yang mengecilkannya.

 3. #3
  Quote Originally Posted by ;
  Im sekitar 82834 sehingga sekarang saya bermula pada hari Jumaat dengan 50000 sesiapa yang mempunyai nasihat untuk saya?
  Anda membuat keuntungan sebanyak 65% dalam tiga, empat hari, manakala sebahagian besar daripada kami berpuas hati dengan 5% sehari. Sekarang anda meminta nasihat kami? Tidak benar-benar gembira? Sudah tentu, anda menjangkakan ... !!
  Saya tidak tahu apa yang akan memberitahu anda ....

 4. #4
  1 Lampiran Saya membaca tentang semua orang yang mengatakan mereka gembira dengan 5 peratus sebulan saya boleh membuat 5 peratus pada jam berikutnya dengan risiko yang terlalu banyak? Ini kelihatan terlalu baik untuk menjadi kenyataan kepada saya. Saya melampirkan spreadsheet yang dibersihkan mungkin seseorang yang tahu boleh melihatnya? Saya tidak mahu menjadi greenhorn dan terus melakukan sesuatu yang bodoh. Saya hanya mendapat kira-kira seminggu yang lalu. Saya mempunyai ijazah, tetapi saya tidak pernah melakukannya. Saya membuka beberapa rekod DEMO sebelum saya berjaya mengamalkan egi yang bekerja untuk saya. Saya tidak boleh membuat apa-apa wang kecuali dalam Saham EURUSD
  https://www.justgetforex.com/attachm...1388766275.zip

 5. #5

 6. #6
  Saya akan ketawa pada anda 98vert6spd, tetapi kita semua telah ada di sana sebelum ini
  tiada siapa yang boleh memikirkan mengapa anda tidak akan menemui jenis nasib ini pada akaun wang sebenar.

 7. #7
  Quote Originally Posted by ;
  Saya akan ketawa dalam 98vert6spd, tetapi kami telah berada di sana sebelum ini
  tiada siapa yang boleh memikirkan mengapa anda tidak akan menemui jenis nasib ini pada akaun wang sebenar.
  Amen untuk ini. Apabila demoing yang bermaksud segala-galanya tidak ada emosi.

 8. #8

  Quote Originally Posted by ;
  amen untuk itu. Apabila demoing yang bermaksud segala-galanya, tidak ada emosi.
  Saya benar-benar cuba untuk berpura-pura sebenar Jika apa-apa saya menutup tempat-tempat sebelum saya mesti menghentikan kerugian atau mengambil keuntungan

 9. #9
  yup. . Bermain 10cents pip membawa keluar yang paling buruk dari saya .... Demo tidak seperti real ... sayangnya. ken

 10. #10
  Selepas melihat hamparan anda, nampaknya anda menggunakan banyak dagangan kemudian ditutup dengan cepat selepas beberapa pips. Saya tidak boleh memberitahu anda bahawa perkara yang betul atau salah dilakukan - penghakiman ini siap sepenuhnya. Saya boleh mengatakan bahawa banyak yang banyak menghasilkan risiko. Saya mempunyai kawan yang berdagang dengan cara yang sama dan mempunyai nasib baik melakukannya. Ramai peniaga akan memaklumkan kepada anda 3-5% daripada ekuiti akaun anda - tetapi dalam kenyataannya, sangat sedikit sebenarnya menggunakan peratusan itu. Peniaga institusi yang besar menggunakan ekuiti yang minimum untuk sebab-sebab yang jelas, tetapi pola pemikiran ini jarang diamati. Apa yang saya boleh cadangkan adalah sebelum menjalani hidup, percubaan dengan dimensi yang kurang banyak dan mungkin kurang memanfaatkan. Ukuran sebenar peniaga bukan berapa banyak yang anda buat, tetapi berapa lama anda terus menciptanya. Sekiranya percubaan kemudian dengan kurang banyakleverage anda merasa lebih praktikal, maka gunakannya. Saya, seperti diri anda, mengambil akaun demo saya dengan serius dan sangat emosi. Selepas hampir setahun mengejar perdagangan peralihan saya telah mudah dan mudah saya sering tertanya-tanya mengapa saya menekankan. Saya tidak tahu bagaimana masuk atau keluar, tetapi anda kelihatan mempunyai peratusan menangkerugian yang baik. Syabas!

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.