Analisis Gelombang Elliott
Halaman 1 daripada 1135 123 ... TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 41

Thread: Analisis Gelombang Elliott

 1. #1
  Hi ..

  Hanya memulakan analisis EW benang baru untuk menarik seperti pedagang yang berfikiran. Saya telah menemui benang EW merosot dalam jawatan. Saya merasakan bahawa teori khusus ini adalah yang terbaik untuk meramalkan harga masa depan bersama-sama dengan fib ... Saya bukan seorang pakar dalam EW tetapi saya berusaha mencapai kemahiran yang terbaik, jadi, kepada pakar-pakar di sana, sila poskan analisis anda dan kami akan membandingkan kiraan kami untuk berdagang dengan lebih baik.

  Kaedah mudah. .
  Tolong jangan berlawan di antara anda ... tidak ada yang salah atau betul di pasaran ini. Tetap tenang dan kritikan membina.
  Tolong elakkan apa-apa selain dagangan, yang bermaksud kita menumpukan perhatian untuk mendapatkan wang.

  Saya akan menghantar carta saya dengan tuduhan apabila boleh. Saya lebih suka mencari TF harian (atau lebih besar) dan TF setiap jam instrumen yang anda hantar. Saya akan menumpukan perhatian kebanyakannya pada jurusan, emas dan minyak namun, jangan teragak-agak untuk menghantar salib dan eksotik.

  Nasib baik dan perdagangan selamat.

 2. #2
  1 Lampiran Bermula dengan carta DXY. Inilah carta harian. Saya berharap gelombang ke-5 telah selesai untuk gelombang utama 1. Sekarang. Mengharapkan ini akan mengambil masa untuk diselesaikan. Jika ini adalah pembetulan hitungan untuk gelombang dua akan mengikuti. Jika rendah baru tidak akan terbentuk pada minggu-minggu yang akan datang, kami boleh membeli dolar pada titisan.

 3. #3
  2 Lampiran di bawah adalah 2 carta pada 1. Saya menjangkakan jurang pada dxy pada pagi esok untuk gelombang 5 pada 61.8 peratus atau bahkan 100% sebagai gelombang 1. Kemudian penurunan kepada 50 peratus bergerak sebagai gelombang 2 Carta akan diikuti sebaik sahaja langkah ini selesai.


 4. #4
  Begitu juga dengan eurusd. Mungkin ada jurang untuk gelombang 1 langkah atas untuk gelombang dua. Kami boleh memasarkan bersama-sama dengan gelombang dua, jika semuanya berjalan lancar. Carta akan bertentangan dengan dxy.

 5. #5
  Sila perdagangan dengan berhati-hati, pastikan kerugian berhenti di tempat dan perdagangan selamat. Analisis teknikal boleh pergi dan pasaran melakukan apa yang diperlukan.

 6. #6
  Benda yang sangat baik, bukan pakar tetapi ikuti Ewave dan fib juga.I menyemak bingkai masa yang lebih tinggi dan satu jam juga, jadi saya akan selepas thread.Thanks ini

 7. #7

  Quote Originally Posted by ;
  benang yang sangat baik, bukan pakar tetapi ikuti Ewave dan fib kerana well.I menilai bingkai masa yang lebih besar dan 1 jam juga, jadi saya akan selepas benang ini.Terima kasih
  terima kasih kerana berhenti. Setiap kali anda boleh memberi sumbangan. Mengharapkan untuk membuat thread ini dengan beberapa analisis hebat dari ahli.

 8. #8
  1 Lampiran Ini adalah carta harian saya pada eurusd. Saya berharap gelombang ke-5 telah selesai dan penurunan utama untuk gelombang 2 telah bermula. Kami tidak tahu pola apa yang akan diambil pada masa ini. Apabila ia tumbuh, kita akan lihat. Gelombang ke-2 dijangka siap dengan 50 peratus daripada langkah ini tetapi ia boleh pergi ke hampir 100% juga. Masa akan memberitahu kami bahawa tetapi pada masa ini, cuba cuba mencerna apa yang ada di atas meja (jika kiraannya betul).

 9. #9
  Saya telah membuka penjelajah perdagangan demo bersama dengan benang khusus ini.

 10. #10
  1 Lampiran Selamat pagi ... Ini boleh menjadi penghitungan jam saya untuk eurusd jika betul, filem itu menggambarkan di mana saya menjangkakan euro akan pergi minggu ini. Tunggu untuk menyelesaikan perdagangan risiko yang sangat rendah untuk mendapatkan gelombang 3. Tempatkan permulaan gelombang pertama.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.