Kenyataan Kadar Faedah
Halaman 1 daripada 1133 123 TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 21

Thread: Kenyataan Kadar Faedah

 1. #1
  Hi

  Saya baru sahaja menemui berita ini, dan kelihatannya berpotensi untuk memindahkan pasaran besar waktu, kerana sesetengah orang mengatakan mereka akan mendaki beberapa mengatakan mereka tidak akan mendaki, oleh itu, tidak kira sama ada mereka berjalan kaki atau tidak, kita mungkin perhatikan pergerakan yang baik dari pasangan jpy sekarang. Jadi saya percaya ia adalah idea yang baik untuk mengejar ini dengan lebih daripada 15 pips dengan trailing tanpa tp ... apa yang anda katakan?
  Dan tentang jpy pasangan mereka kini berada di tinggi gbpjpy adalah kira-kira 237 dan usdjpy adalah kira-kira 121, jadi jika mereka tidak kenaikan mungkin kita melawat yang baru tinggi sekarang, dan jika mereka mendaki mungkin kita kembali masa utama.

  Sebarang komen akan dihargai.

 2. #2
  Masa untuk pengumuman ini Seems Tentative di Kalendar FF?

 3. #3

  Quote Originally Posted by ;
  Kenapa masa dengan pengumuman ini muncul sebagai Tentatif di Kalendar FF?
  hey . Itu tidak boleh dipercayai kerana pada masa itu pernyataan itu tidak akan dilepaskan dan bank jpy akan dilancarkan antara pukul 7 malam hingga 8 malam waktu NY, dan mungkin selepas itu, Mereka akan berada di bilik persidangan dan menunaikan maklumat secara rawak, jadi ia Sukar untuk berdagang juga, kita tidak tahu masa yang tepat

 4. #4

  Quote Originally Posted by ;
  Hey . Itu tidak dapat diandalkan kerana pada masa pengumuman itu tidak akan dilepaskan dan bank-bank jpy akan dilancarkan antara jam 7 malam hingga 8 malam pada masa NY, dan mungkin selepas itu, mereka akan berada di bilik persidangan dan melepaskan data secara rawak, oleh itu ia mencabar untuk berdagang juga, kita tidak tahu masa yang tepat
  Terima kasih, mohsen ... Itu dahsyat, walaupun ... Masa rawak akan bermakna bergerak tidak menentu sepanjang hari ... Seperti minggu ini tidak sukar ...

 5. #5

  Quote Originally Posted by ;
  Terima kasih, mohsen ... Itu buruk, walaupun ... Masa rawak akan membayangkan bergerak tidak menentu sepanjang hari ... Seolah-olah minggu ini tidak mencabar ...
  ya, tetapi kita boleh menggunakan 20 pips dari harga dan menunggu pelepasan pernyataan kadar mereka, dan jika pelepasan pesanan kami akan mencetuskan dan kami mungkin mendapat beberapa pip yang bergaya, siapa tahu?

 6. #6
  Saya tertanya-tanya mengenai pelancaran ini seperti pada awal minggu bahawa kenaikan adalah 100% pasti, hari ini ia adalah kebarangkalian 28% berlaku. Saya merasakan bahawa permainan adalah membeli usdjpy jika tidak ada kenaikan, tetapi langkah yang lebih besar mungkin akan berlaku jika mereka naik.

 7. #7
  Sesiapa tahu tentang jika berita ini akan keluar, di sini dijustgetforexmengatakan sementara, dalam fxstreet adalah sekitar 5 GMT, apa-apa pandangan yang dihargai

 8. #8
  Tidak pasti apabila ia akan keluar kali ini, tetapi untuk beberapa bulan kebelakangan ini telah keluar kira-kira pukul 11 ​​malam EST. Terdapat kira-kira tetingkap 4 jam yang biasanya keluar melibatkan, 10 malam - 2am EST ..

 9. #9
  Adakah anda mempunyai apa-apa kenyataan mengenai peningkatan dan kenaikan dan gerakan, adakah anda percaya pelepasan ini akan memindahkan masa pasaran yang besar jika tiada kenaikan atau peningkatan, terima kasih kerana pemerhatian anda.

 10. #10
  Secara peribadi, saya percaya BoJ tidak akan menaikkan kadar faedah supaya saya fikir menjalankan perdagangan akan diteruskan. Saya tidak fikir kecuali sesuatu yang tidak dijangka dikatakan oleh Fukui, akan ada langkah besar.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.