Jurnal saya, sokongan asas dan rintangan membuat anda kaya .. - Page 2
Halaman 2 daripada 1132 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Jurnal saya, sokongan asas dan rintangan membuat anda kaya ..

 1. #11
  1 Lampiran 1.0805 (tinggi 17 Sept) memberikan rintangan yang kuat dan perbezaannya. Menjual USDCAD @ 1.0789 Berhenti @ 1.0839 Teruskan berpecah walaupun harga mencapai 1.0725, meletakkan had di stesen bawah.

 2. #12
  1 Lampiran Perdagangan tidak dibuka. Tetapi ini carta. Tidak terlalu buruk, bukan?

 3. #13
  Nah ... ia dapat dihentikan @ 1.0839.

 4. #14
  3 Lampiran Saya berfikir bahawa tren menurun mungkin telah selesai, saya hanya akan mencari peluang yang lebih panjang kerana harga kini berada pada garis trend bulanan, dan juga tutup Sabtu adalah lebih tinggi daripada hari Jumaat ditutup. Juga aliran trend menurun pada carta 4hrs. Oleh itu, saya akan memasukkan carta panjang di bawah 5. #15
  2 Lampiran kontrak GBPUSD 3 panjang, saya akan keluar 2 dalam baris pertama rintangan, jika saya rasa penolakan mengenai tahap itu saya akan berlepas semua transaksi.


 6. #16

 7. #17
  2 Lampiran Saya suka fikiran anda, tetapi saya percaya untuk masa seperti ini kita sepatutnya menunggu harga untuk memecahkan trendline. Memasuki perdagangan berdasarkan corak lilin boleh menyebabkan beberapa isyarat masuk palsu. Saya tidak merasakan sebagai pound dolar juga. Jadi, inilah carta saya, dan saya akan pergi jika harga ditutup di atas trendline yang berwarna biru, dan menargetkan trendline hijau.


 8. #18
  1 Lampiran Well, ini betul-betul apa yang saya ada dalam carta saya. Saya sedang mencari untuk membeli jika lilin melekat di atas saluran atas. Dan akan memendekkan pasangan ini jika lilin melekat di bawah garis merah. Akan dikemas kini tidak lama lagi.

 9. #19
  Apa yang berlaku kepada sistem sendiri? Sepertinya ia memerlukan kerja.

 10. #20
  Perdagangan adalah tempat saya di jurnal ini. Saya mempunyai laman web saya sendiri.
  Http://www.miketradingjournal.blogspot.comTerima kasih banyak untuk perhatian CTGUY anda !!

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.