Kekuatan vs Kelemahan
Halaman 1 daripada 1135 123 ... TerakhirTerakhir
Results 1 to 10 of 41

Thread: Kekuatan vs Kelemahan

 1. #1
  1 Lampiran HELLO
  Saya telah mengkaji pasaran selama bertahun-tahun. Saya tidak bertukar-tukar FIBMOVING RUMAHPATTERNSROUND NUMBERINDICATORS.

  TEMPOH MASA :

  Saya bertukar carta 1 minit dengan set peraturan yang agak khusus.

  KAEDAH:

  Cara saya didasarkan pada elektrik pergerakan harga saya mencari tindakan harga tertentu dan menguncinya,


  Kebanyakan mungkin berfikir bahawa teknik Counter counter. Walau bagaimanapun, tidak. Harga bergerak lebih dari 50 pips pada setiap pasangan setiap hari secara realistik yang sukar untuk menerima 5 pips.Jika anda secara konsisten mendapat 5 pips sehari. Anda akan menjadi lebih kaya daripada bufet warren setiap tahun.


  PERDAGANGAN:
  Apabila saya masuk, saya akan meletakkan dagangan secara serta-merta. Saya mempunyai stop loss 110-120 pip. Jadi TIDAK MEMBUATTIDAK BULLSHITNO CHEATING.


 2. #2
  1 Lampiran KEKUATAN vs KESELURUHAN ada kelemahan dalam pembeli atau penjual pada masa tertentu yang saya targetkan dan potensinya bagi saya untuk menganalisis hanya dalam jangka waktu yang rendah. 1 minit dan ke bawah. Saya mempunyai semak dan satu minit open.its cepat tetapi anda boleh melihat aliran pesanan langsung jika anda memberi perhatian. Kelajuan bergerak menandakan kelajuan membeli seberapa cepat pemain besar masuk dan keluar. Ini memerlukan keberanian dan kepercayaan dalam kaedah yang anda berdagang. Ini akan mengambil masa untuk mendapatkan.

 3. #3
  SISTEM Banyak sistem yang diturunkan di sini adalah jenaka. Ini bukan bagaimana fungsi pasaran. Jika anda tidak faham bagaimana harganya bermula mencari profesion lain atau belajar bagaimana untuk melihatnya apabila ia berlaku. Lupakan semua perkara yang anda tahu. Lihat sahaja harga dan berita. Pasaran adalah perang antara pembeli dan penjual. Pada akhir setiap hari, kita dapat memahami HARI, siapa yang menang untuk itu. Tetapi sekiranya anda melihat ketika mereka bertarung. Kami akan memahami siapa yang berjuang dengan baik. Yang lebih membunuh. Bagaimana dengan cepat mereka membunuh. Dengan cepat mereka meneruskan ke wilayah lawan.

 4. #4
  2 Lampiran Sistem perdagangan yang sangat menarik untuk saya. Berdagang 1 minit dan mengawasi aliran pesanan dan tahap kecairan. NICE !!! Saya telah memuat naik beberapa transaksi saya juga


 5. #5
  Pilihan Dagangan. Sila memahami pergerakan harga dan belajar dari itu tidak ada sistem Holygrail. Memindahkan purata crossoverPetunjuk/Fibsdll. Mereka memberitahu apa yang berlaku pada masa lalu. Tetapi mungkin bukan masa depan. Apa yang akan memberitahu masa depan adalah pertempuran semasa antara Bulls dan beruang. Sekiranya perdagangan anda adalah berdasarkan petunjuk atau pergerakan yang disebutkan di atas dan sebagainya,. Anda tidak akan berjaya dalam perlawanan ini. Anda boleh mencari contoh pada sistem perdagangan anda sendiri. Milion adalah contoh yang boleh didapati mengapa ia dilakukan. Dan anda akan mula berfikir ia gagal kerana ini berlaku dan itu berlaku. Ia tidak akan berfungsi seperti itu. Sekiranya ada orang yang tidak bersetuju saya tidak peduli, kebenarannya untuk menentukan bahawa anda tidak betul setelah bekerja pada kaedah untuk tempoh dan jika ia membuktikan anda salah setiap kali anda akan berfikir akan berfungsi. Maaf kawan anda mengenai cara terbaik untuk neraka.

 6. #6
  Mentor: TIDAK MENJADI TRADING PASTI, kami akan membincangkan hanya perdagangan yang saya ambil dan hantar dengan serta-merta selepas diambil. Saya tidak akan menghantar carta dan mengatakan bahawa saya mengambil apabila saya jauh dari komputer kerana saya sibuk. Saya telah melihat beberapa diehard benar-benar utama di sini. Orang yang menyatakan bahawa mereka tidak mempunyai masa untuk menghantar carta Live pada dasarnya menipu pada anda untuk kemasyhuran atau wang tunai. Ia mengambil bukti dan mungkin 10 saat untuk menghantar atan anda. Setiap dagangan yang saya ambil akan dihantar dalam masa 10 saat untuk membawanya. Jika anda mengikuti seseorang yang sangat rapat saya maksudkan mentor anda, sila bertegas untuk memposting dengan segera. Jika dia memberitahu anda, saya tidak boleh melakukannya kerana sebab tertentu. Dapatkan mentor lain kerana dia tidak faham bagaimana hendak menjual semua yang dia mahu adalah tumpuan anda.

 7. #7
  Saya akan terangkan secara terperinci apabila saya menyiarkan dagangan. Lihat ya

 8. #8
  Hai magentafx, ia kelihatan agak menarik! Semoga saya belajar dari anda, anda kelihatan tahu apa yang anda sedang lakukan. . Berhati-hati untuk berkongsi pada grafik semak bagaimana anda meneliti peperangan?

 9. #9
  Subjek Menarik berharap untuk melihat Thread itu menjadikannya di bahagian atasjustgetforex... Ditandatangani

 10. #10
  Sangat egi! Tidak sabar untuk mendengar pandangan anda.

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.