Results 1 to 4 of 4

Thread: Tambah Ea

 1. #1
  Hai, bolehkah seseorang memberitahu saya bagaimana untuk memuat turun Expert Advisor ke pedagang meta dan unduh unduh Terlalu, saya telah mencuba banyak kali tetapi tidak ada Peluang, apakah ada Website yang hebat di mana saya boleh mendapatkan EA seperti indikator Gann Hi Lo dan Indikator Gann Swing, apa pun bantuan akan sangat dihargai, Terima kasih

 2. #2
  OK, inilah sumbangan saya, (saya tidak melakukan EA.) Di MT4 anda akan dapat memasukkan 'templat' dan 'indikator adat'. Templat mempunyai pengembangan fail tt. Petunjuk mempunyai .mq4 atau sambungan lanjutan .ex4. (.mq4 berada dalam bahasa pengaturcaraan yang seseorang telah menulis kod untuk .... Dan ekspansi.ex4 adalah penunjuk yang disusun yang MT4 benar-benar boleh digunakan) Anda boleh meletakkan sama ada pada folder petunjuk, tetapi .mq4 adalah satu-satunya pemaju boleh mengubahnya. Sekarang, sekiranya templat .tpl memanggil penunjuk tersuai dalam carta, maka anda mesti mempunyai indikator tersuai yang dibungkus di folder pakarpenunjuk ke templat untuk mempunyai keupayaan untuk menggunakannya. Program: Seperti yang anda tahu, templat masuk ke dalam folder templat; Paparan Saya gt; Cakera setempat: gt; fail permohonan gt; (broker MT4 anda) gt; template Iaitu folder templat .tpl. Petunjuk: Petunjuk peribadi masuk ke folder pakarpetunjuk; Paparan Saya gt; Cakera setempat: gt; fail permohonan gt; (broker MT4 anda) gt; pakar gt; penunjuk Jika ia adalah fail .mq4, maka anda perlu menutup MT4 dan mulakan semulanya. Apabila anda berbuat demikian, MT4 akan menyusun fail .mq4 ke dalam fail executable .ex4 yang boleh digunakan oleh MT4. Anda akan mematuhi penunjuk ini dalam penyenaraian apabila anda pergi ke Insert gt; Petunjuk gt; Custom ke permukaan skrin anda iaitu MT4.

 3. #3

  Quote Originally Posted by ;
  ada laman web yang hebat di mana saya boleh mendapatkan EA seperti petunjuk Gann Hi Lo Terima Pat
  Anda telah menemuinya. Kini, anda boleh menggunakan bar carian berhampiran bahagian atas halaman untuk petunjuk tertentu, dan sebagainya.

 4. #4
  Terima kasih Harga untuk respons, jadi saya mesti menyimpan petunjuk dari folder petunjuk dan menambahnya ke platform saya, betulkah itu?

Kebenaran Posting

 • Anda tidak boleh menghantar thread baru
 • Anda tidak boleh membalas kiriman
 • Anda tidak boleh mengedit siaran anda
 • Anda tidak boleh menyiarkan lampiran
 •  
 • Kod BB Hidup
 • Smilies Hidup
 • Kod [IMG] adalah Hidup
 • Kod [VIDEO] adalah Hidup
 • Kod HTML Tidak Hidup
Polisi Kuki
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.